5-6 gündür yapıyorum çizgiler hep bu şekildeKuzum t çizgisi silik olduğunda henüz yumurtlaman olmamış demek t çizgisi c çizgisiyle aynı koyulukta yada daha koyu olursa c den o zaman yumurtan büyüyor yani yumurtlama oluyo bu koyulaşmadan sonra tekrar silindiğinde yumurtan çatlamış oluyo yani çizgi koyulaştığından itibaren tekrar silikleştiği 3 gün dahil değerlendirmelisin
Bazı kadınlarda yumurtlama değişiklik gösterebiliyor adete 5 gün kala yumurtası çatlayanlar var yada her ay yumurtlamayanlar benim mesela adetim bitti 7. Günde gördüm koyu çizgiyi 3 gün sürdü 4. Gün çatlama gördüm sabırlı ol kuzum5-6 gündür yapıyorum çizgiler hep bu şekildeuygulamada ve doktorun dediğine göre şu sıralar yumurtlama olması gerekiyor ama teste göre yok bu testler de insanın psikolojisini bozuyor habire kalkıp yapasım geliyo
En son ikisini bugün yaptım diğer günlere göre çok çok daha belirgin ne demek oluyor bu aşkım ya hiç almıyor kafamBazı kadınlarda yumurtlama değişiklik gösterebiliyor adete 5 gün kala yumurtası çatlayanlar var yada her ay yumurtlamayanlar benim mesela adetim bitti 7. Günde gördüm koyu çizgiyi 3 gün sürdü 4. Gün çatlama gördüm sabırlı ol kuzum
Yumurtlaman yakın demek oluyor canımEn son ikisini bugün yaptım diğer günlere göre çok çok daha belirgin ne demek oluyor bu aşkım ya hiç almıyor kafam
Şuan yumurtlama gibi duruyorArkadaşlar bende ilk kez bugün ovulasyon testi yaptım adet döngüm 30 gün ve bugün adet başlangıcından itibaren 11. Günüm benim testimide yorumlar mısınız ? Yumurtlama olmuş mu ? Uygulamada yumurtlama 24 şubat gösteriyor kafam çok karıştı
Erken değil mi yumurtlama için sağlıksız yumurtlama falan olur mu böyle bir durumda ? Daha önce düşüğüm var o yüzden tedirginimŞuan yumurtlama gibi duruyor
Yumurtlama her ay farklı günlerde olabilir kuzum sağlıksız olacağını sanmıyorum belli nir olgunluğa gelmeden çatlamıyor zaten sen yine de tskip et bakalım günden güne ne durumda olucakErken değil mi yumurtlama için sağlıksız yumurtlama falan olur mu böyle bir durumda ? Daha önce düşüğüm var o yüzden tedirginim
Yumurtlama her ay farklı günlerde olabilir kuzum sağlıksız olacağını sanmıyorum belli nir olgunluğa gelmeden çatlamıyor zaten sen yine de tskip et bakalım günden güne ne durumda olucak
Bu arada iki gündür sol kasığım ağrıyordu bugünde sağ taraf ağrıyorEki Görüntüle 3390295 Eki Görüntüle 3390296 Eki Görüntüle 3390297 kaset olmayan testler bugüne ait ne olmuş şimdi anlayamadım bugün dünden daha bi az rengi sanki daha da koyulaşması gerekmez miydi bu arada doktorum haftada bir gün fitil yazdı iltihap vs olmaması adına onu kullandım dün gece bugün 16:30 da test yaptım dünden daha az yumurtlama mı gerçekleşmedi yoksa fitilden kaynaklı mı anlayamadım yardımcı olur musunuzz
Bugün tekrar test yaptım düne göre biraz silikleşmişti yumurtlama dündü bugün de çatlamış mı olmuş oluyor acaba ?Yumurtlama her ay farklı günlerde olabilir kuzum sağlıksız olacağını sanmıyorum belli nir olgunluğa gelmeden çatlamıyor zaten sen yine de tskip et bakalım günden güne ne durumda olucak
Canım bende hiç bilmiyorum ki fitil kaynaklı olucağını zannetmiyorum amaEki Görüntüle 3390295 Eki Görüntüle 3390296 Eki Görüntüle 3390297 kaset olmayan testler bugüne ait ne olmuş şimdi anlayamadım bugün dünden daha bi az rengi sanki daha da koyulaşması gerekmez miydi bu arada doktorum haftada bir gün fitil yazdı iltihap vs olmaması adına onu kullandım dün gece bugün 16:30 da test yaptım dünden daha az yumurtlama mı gerçekleşmedi yoksa fitilden kaynaklı mı anlayamadım yardımcı olur musunuzz
Ay bilmiyorum kuzu ya bakalım inşallah isteyen herkese verir rabbimCanım bende hiç bilmiyorum ki fitil kaynaklı olucağını zannetmiyorum ama
Evet kuzum bu günü ve önündeki 3 günü değerlendirBugün tekrar test yaptım düne göre biraz silikleşmişti yumurtlama dündü bugün de çatlamış mı olmuş oluyor acaba ?
Fitilden kaynaklı olmaz heralde devam et bakalım biraz daha iki çizgi de aynı koyulukta olmalıEki Görüntüle 3390295 Eki Görüntüle 3390296 Eki Görüntüle 3390297 kaset olmayan testler bugüne ait ne olmuş şimdi anlayamadım bugün dünden daha bi az rengi sanki daha da koyulaşması gerekmez miydi bu arada doktorum haftada bir gün fitil yazdı iltihap vs olmaması adına onu kullandım dün gece bugün 16:30 da test yaptım dünden daha az yumurtlama mı gerçekleşmedi yoksa fitilden kaynaklı mı anlayamadım yardımcı olur musunuzz
Bugün yaptım bunuda reglime 13 gün kaldı bu çizgi niye hiç yandaki gibi koyulaşmadı anlamadım bazı kişilerde ful koyu hiç olmuyormuş nedense buradaki kişilerde gördüm hastaneye gidip yumurtası çatlayan ama testte koyu olmayan çok kişi var akıntım vs De var hergünde ilişkiye giriyorum bilemedim sizce yumurtlama gerçekleşmiş midirEvet kuzum bu günü ve önündeki 3 günü değerlendir
Bilemiyorum kuzumBugün yaptım bunuda reglime 13 gün kaldı bu çizgi niye hiç yandaki gibi koyulaşmadı anlamadım bazı kişilerde ful koyu hiç olmuyormuş nedense buradaki kişilerde gördüm hastaneye gidip yumurtası çatlayan ama testte koyu olmayan çok kişi var akıntım vs De var hergünde ilişkiye giriyorum bilemedim sizce yumurtlama gerçekleşmiş midir
Eki Görüntüle 3390904
18 çatlama gibi gözüküyor kuzumEki Görüntüle 3391242 Hemen adet bitimi yapmadım Ovulasyon testini 17. Ve 18. Günü yaptım bu şekilde oldu. Acaba öncesinde yumurtlama öpmüş olabilir mi bunlar da çatlama mı
Sanki 17 olan da koyu değil onun öncesinde yapmamıştım yumurtlama öncesi öpmüş olabilir mi18 çatlama gibi gözüküyor kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?