Ama ağrı hissettim yumurtlama ağrısı yani adetim düzenli normalde ovulasyon her ay oluyoBu kadar uzun süre çatlamaması normal değil. Gebelik ihtimali geldi aklıma ya da doktorun dediği gibi pko olabilir
2 gün daha bekleyip deneyeceğimGebelik testi var mı elinizde sürekli koyu çıkması normal değil. Bir test yapasanız ?
Bu kadar pozitif çıkıyorken nasıl sabrediyorsun2 gün daha bekleyip deneyeceğim
Benimde 4 ayım geçti canım öyle ama artık sabretmeye çalışıyorumBu kadar pozitif çıkıyorken nasıl sabrediyorsunBen olsam şimdiye kaç tane test yapmıştım
Rabbim yardımcımız olsun İnşaAllah bizim de buraya hamileyim yazdığımız günler gelirBenimde 4 ayım geçti canım öyle ama artık sabretmeye çalışıyorumhatta yapmayacaktım ovulasyonuda doktor dedi diye yaptım
Amin canım inşallah artık allah geciktiriyosa zamanı vardır diyorum sağlıkla gelsin yeterRabbim yardımcımız olsun İnşaAllah bizim de buraya hamileyim yazdığımız günler gelir
Amin inşallah canım hepimizin darısı başına inşallahİnşaAllah canım ama bence var gibi
En son 2 sinde çatlama olmuş 3 de silikleşmiş.bu ay ovulasyon testi yapmadım doktora gittim yumurta takibi yaptı geçen hafta pazartesi 11 mm harekete geçmiş dedi cuma tekrar gittim 18 olmuş nerdeyse dedi. Kendinde evde yap takip önerdi. Geç ovulasyon oldu bu ay hatta umutsuz konuştu biraz kilo ver diye tutturdu . Pcos yok ama olabilirsin dikkat et dedi.
testlerde böyle çıktı kafam allak bullak oldu
TeşekkürlerEn son 2 sinde çatlama olmuş 3 de silikleşmiş.
Bugünkide böyle canım pazartesi ovulasyondan sonra 10.gün olacak test yapayım mı
Testelrimiz ayni naptnz acaba. Adetimden sonra yaptm o gun bugun testler pikbu ay ovulasyon testi yapmadım doktora gittim yumurta takibi yaptı geçen hafta pazartesi 11 mm harekete geçmiş dedi cuma tekrar gittim 18 olmuş nerdeyse dedi. Kendinde evde yap takip önerdi. Geç ovulasyon oldu bu ay hatta umutsuz konuştu biraz kilo ver diye tutturdu . Pcos yok ama olabilirsin dikkat et dedi.
testlerde böyle çıktı kafam allak bullak oldu
Son test bir garipti rengi mattı yapmadım . Bel ağrım çok şu anda sabah gebelik testi yapacağım 10.gün oldu ovulasyondan sonraTestelrimiz ayni naptnz acaba. Adetimden sonra yaptm o gun bugun testler pik
Gebelik testi yapmalısın benceTestelrimiz ayni naptnz acaba. Adetimden sonra yaptm o gun bugun testler pik
Yok cnm gebelk olamaz reglin 8. Gununden beri pik. Bugun 17. Gun hala pik. Ne ara pik oldu catladi da dollendi. Mutalaka catlama olmasi gerekiodu arada.Gebelik testi yapmalısın bence
Şöyle birşey var üstüne görme diye bence riske atma bak olmadı doktora görünYok cnm gebelk olamaz reglin 8. Gununden beri pik. Bugun 17. Gun hala pik. Ne ara pik oldu catladi da dollendi. Mutalaka catlama olmasi gerekiodu arada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?