Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testimi yorumlayabilirmisiniz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bişey dedi mi peki testlere sordun mı
Reglimin 11. Gunu muayene oldm o zamn demisti 3 yumurta var gelismis catlar dedi. Benm bugun catlamam oldu demekki onceki olgunlasanlar catlayamadigi icin pikim surdu bir tane catladi iclerinden. Ben oyle yorumladm daha

İnşaAllah canım ama bence var gibi
Canım bugün erken gebelik yaptım bişey çıkmadı içim rahat etmedi normal kaset test yaptım hafif belirdi gibi bende efektle düzelttim bakarmısın

Eklentiler

• 59FD26C8-F32A-4E60-BE55-16D0763314BC.webp
    77,2 KB · Görüntüleme: 50
Canım bugün erken gebelik yaptım bişey çıkmadı içim rahat etmedi normal kaset test yaptım hafif belirdi gibi bende efektle düzelttim bakarmısın
Tatlım silik bir çizgi var gibi geliyor. Ama yarın tekrar test yap bence. İnşaAllah vardır.

Kurumuştu tam biraz önce baktım yine çok hafif var sanki ama neden erken testte belli olmadı anlamadım inş vardır

Kurumuştu tam biraz önce baktım yine çok hafif var sanki ama neden erken testte belli olmadı anlamadım inş vardır
Kurumuş testleri ciddiye alma canım. Kuruma çizgisi oluşuyor. İkinci çizginin hemen çıkması lazım

Yumurtlama mı acaba yardımcı olabilir misinix

Eklentiler

• FFC82C49-33E8-492D-BB90-E682CD940C24.webp
    47,2 KB · Görüntüleme: 46
  • E37EDD74-DF34-4034-9417-96E5FB1EECF7.webp
    115,5 KB · Görüntüleme: 39
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…