Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ovulasyon testiyle gebelik ölçülmez ..BATA 3 GÜN VAR YAKLAŞIK BİR HAFTADIR KASIKLARIMDA AĞRI BATMA VAR OVULASYON TESTİ BÖYLE ÇIKTI SİZCE GEBELİK OLABİLİR Mİ
Tabii ki ölçülmez ama gebeliğin 2.haftasında yumurta büyüdüğü için lh hormonu yükseliyormuş ve testler de bu şekilde pik olabiliyormuş biz de umut ediyoruz işteovulasyon testiyle gebelik ölçülmez ..
anlıyorum ben de sizin gibiydim ama bu insanı strese sokmaktan başla birseye yaramıyor. stres hamile kalmaya engel. bekleyin acele etmeyin sabırlı olunTabii ki ölçülmez ama gebeliğin 2.haftasında yumurta büyüdüğü için lh hormonu yükseliyormuş ve testler de bu şekilde pik olabiliyormuş biz de umut ediyoruz işte
Canim ben cok duydum bu testlerle hamile oldugunu ogrenen. Rabbim umudunu hicbirzaman kaybettirmesin. İmkanin varsa direk kan verTabii ki ölçülmez ama gebeliğin 2.haftasında yumurta büyüdüğü için lh hormonu yükseliyormuş ve testler de bu şekilde pik olabiliyormuş biz de umut ediyoruz işte
Yaklaşık 2 senedir bekliyoruz sabır kalmıyor ki insandaanlıyorum ben de sizin gibiydim ama bu insanı strese sokmaktan başla birseye yaramıyor. stres hamile kalmaya engel. bekleyin acele etmeyin sabırlı olun
Yarın test alacağım onu deneyeceğimCanim ben cok duydum bu testlerle hamile oldugunu ogrenen. Rabbim umudunu hicbirzaman kaybettirmesin. İmkanin varsa direk kan ver
bende seninle aynı durumdayım esinde veya sende sorun var miYaklaşık 2 senedir bekliyoruz sabır kalmıyor ki insanda![]()
Hiç bir sorunumuz yok 1 defa düşük yaptım sonrasında hiç olmadı hamilelikbende seninle aynı durumdayım esinde veya sende sorun var mi
Hadi insaAllah ilk onda görYarın test alacağım onu deneyeceğim
İnşallahHadi insaAllah ilk onda gör![]()
Evet ben de onları görüp heveslendim inşallah vardırVallahi canm burda arkdalsrimiz yapıyor ayni koyulukta ise gebelik var diyorlar
Yarın ilk işim gebelik testi almak olacakGörünüşe göre var ama nrml test yda kan tahlili
Sizce normal gebelik testi mi yoksa erken gebelik testi mi almalıyımGörünüşe göre var ama nrml test yda kan tahlili
3 gün var henüzAdet gectimi yda kc gun vaar