Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ovülasyon testinde pik gördükten sonra 2. Çizgi ne zaman silinir?
Kızlar acil yardım adetim 28-29 gibi gelebilir bugün 15 i ovülasyon testimde pil görüntüsü gitmiyor ne zaman gider bu çatlamadı mı demek ne yapmam lazım
Kızlar acil yardım adetim 28-29 gibi gelebilir bugün 15 i ovülasyon testimde pil görüntüsü gitmiyor ne zaman gider bu çatlamadı mı demek ne yapmam lazım
Nadirde olsa bi ayda 2 kere yumurtalma olabiliyormuş belkide sizinde 2. Kere yumurtluyorsunuzdur
Bence teste devam edin bikaç gün sonrada kan testi verin bence
Nadirde olsa bi ayda 2 kere yumurtalma olabiliyormuş belkide sizinde 2. Kere yumurtluyorsunuzdur
Bence teste devam edin bikaç gün sonrada kan testi verin bence