Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba peki bu günler değerlendirdikten sonra ovulasyon testindeki çizgi silikleşmeye başlanıyorsa noluyor acaba bilginiz var mıOvulasyon testi yumurta kalitesini ölçmez yumurtlama zamanını belli eden LH hormonunun değerini gösterir. Eğer çizgi koyu çıktıysa yani pozitifse bu size yaklaşık 36 saat içerisinde yumurtlayacağınızı gösterir. Bence bu 3 günü değerlendirin.
Yumurtan çatlamış oluyor silikleştiği günü ve beraberindeki günleri de değerlendirin şansınız artar sonra 2-3 günde bi ilişki olsa da olurMerhaba peki bu günler değerlendirdikten sonra ovulasyon testindeki çizgi silikleşmeye başlanıyorsa noluyor acaba bilginiz var mı
Anladım tesekürler takip etmeye devam ediyorum zaten pcosluyum o yüzden inşallah bu sefer olur diye dua ediyorum allahım isteyen herkese nasip etsin inşallahYumurtan çatlamış oluyor silikleştiği günü ve beraberindeki günleri de değerlendirin şansınız artar sonra 2-3 günde bi ilişki olsa da olur
İnşallah rabbim sana da bana da isteyen herkese de nasip etsin inşallahAnladım tesekürler takip etmeye devam ediyorum zaten pcosluyum o yüzden inşallah bu sefer olur diye dua ediyorum allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah
Amin canım inşallahİnşallah rabbim sana da bana da isteyen herkese de nasip etsin inşallah
3 damladan fazla damlatmıyorsunuz değil mi bazılarında test bozulmuş gibi olmuş nerdeyse testteki beyazlık gittiği için ben emin olamadım ama koyulaşma var gibi 3 damladan fazla olmasınPcosum var ilk deda ovulasyon denedim. Pik mi bakar mısınız?
Baştaki testler başka markanındı bekledikçe o hale geldi son 5 test laboquick.3 damladan fazla damlatmıyorsunuz değil mi bazılarında test bozulmuş gibi olmuş nerdeyse testteki beyazlık gittiği için ben emin olamadım ama koyulaşma var gibi 3 damladan fazla olmasın
Uzaktan koyu duruyor yapmaya devam edin bu sırada da değerlendirin bu aralar en azından günaşırı pikse eğer kaçmasınBaştaki testler başka markanındı bekledikçe o hale geldi son 5 test laboquick.