2 . Kez yumurtlama olmus sanırım. Degerlendırmissindir insallah? Son test siliklesme bana onu dusundurttu ama tekrar koyulasmis kist falan ki oldu ki bi dr a gorun istersenMerhaba hanımlar. Adetimin 5.günü ovulasyon testi yaptım yumurtlama gördüm 1 haftadır yapmaya devam ediyorum hep çift çizgi. Bazı günler t çizgisi koyu bazı günler silik. Yumurtlama bu kadar uzun sürer mi ? Bunu yaşayanınız var mı ya da herhangi bir tahmininiz ??? Yardımcı olursanız çok sevinirim(
Değerlendirdim evet :))2 . Kez yumurtlama olmus sanırım. Degerlendırmissindir insallah? Son test siliklesme bana onu dusundurttu ama tekrar koyulasmis kist falan ki oldu ki bi dr a gorun istersen
Adetimin 5.gününden itibaren ovulasyon testi yaptım. Bat a 20 gün var. İnşallah güzel habere işarettirikinci oğluma ovulasyon testiyle hamile kalmıştım yumurtlamadan sonra hep eşit koyulukta devam etmisti 9.gün gebelik testinde çıkmıştı insallah sizinkide ona isarettir takipteyim konuyu bata kaç gun var
insallah sağlıkla tutunsun bebisinizAdetimin 5.gününden itibaren ovulasyon testi yaptım. Bat a 20 gün var. İnşallah güzel habere işarettir
İnşallah dediğiniz gibidir teşekkür ederiminsallah sağlıkla tutunsun bebisiniz
Evet bugün de yaptım yine aynıbugunde test yaptınız mi benimde esit koyulukta gidiyor ovulasyon
Merhaba bişi sorabilir miyim ? 9.gün derken adetin geciktiği 9.gün mü yumurtlamadan sonraki 9.gün mü ?ikinci oğluma ovulasyon testiyle hamile kalmıştım yumurtlamadan sonra hep eşit koyulukta devam etmisti 9.gün gebelik testinde çıkmıştı insallah sizinkide ona isarettir takipteyim konuyu bata kaç gun var
merhaba yumurtlamadan sonra 9.gun adet gecikmesi hic yasamadim ben saat gibi gelir pko falanda yok oyuzden şüphelenmiştim ovulasyonun koyu gitmesindenMerhaba bişi sorabilir miyim ? 9.gün derken adetin geciktiği 9.gün mü yumurtlamadan sonraki 9.gün mü ?
Adet tarihine ne kadar vardı peki test yaptığjnızdamerhaba yumurtlamadan sonra 9.gun adet gecikmesi hic yasamadim ben saat gibi gelir pko falanda yok oyuzden şüphelenmiştim ovulasyonun koyu gitmesinden
1 hafta vardi ama 10.gun erken yumurtlama olmustu oyuzden biraz erken çıkmıştıAdet tarihine ne kadar vardı peki test yaptığjnızda
1 hafta vardi ama 10.gun erken yumurtlama olmustu oyuzden biraz erken çıkmışt
Teşekkür ederim cevaplamalar için1 hafta vardi ama 10.gun erken yumurtlama olmustu oyuzden biraz erken çıkmıştı
Evet yeni konuyu ben açtım :)) bata daha 10 gün var ama böyle silik çizgi çıktı gebelik testi. Anlayamadım hamile miyim. Kan verene kadar emin olamicam sanırım. Çok erken çünkümerhaba durumunuz ne oldu yeni konu acan sizmiydiniz acaba insallah hamilesinizdir
Canım yumurtlamanin kaçıncı günü bugün? Kan verirsen çıkar eğer varsa, silik bir çizgi görünüyor net şekilde. Umarım vardırEvet yeni konuyu ben açtım :)) bata daha 10 gün var ama böyle silik çizgi çıktı gebelik testi. Anlayamadım hamile miyim. Kan verene kadar emin olamicam sanırım. Çok erken çünkü
Adetim biter bitmez gördüm 26 mart gibi. İşin tuhafı 1-2 nisan gibi bi daha gördüm ovulasyon testinde tekrar nasıl oldu anlamadım ya bi sorun var hormonlarımda. Adetimin 2. Günü kan vercem hormonlarım için. Belirtileri fark edince erken gebelik testi yapayım dedim ama belki de sonuç hatalı kafam çok karışıkCanım yumurtlamanin kaçıncı günü bugün? Kan verirsen çıkar eğer varsa, silik bir çizgi görünüyor net şekilde. Umarım vardır
1 2 Nisan'da yumurtladigini düşünsek daha çıkmaz zaten canım. 11. Günde çıktı bende kanda ve testte de silik bir şekilde görünüyordu. 9.gunde çıkmadı mesela hiçbir şeyAdetim biter bitmez gördüm 26 mart gibi. İşin tuhafı 1-2 nisan gibi bi daha gördüm ovulasyon testinde tekrar nasıl oldu anlamadım ya bi sorun var hormonlarımda. Adetimin 2. Günü kan vercem hormonlarım için. Belirtileri fark edince erken gebelik testi yapayım dedim ama belki de sonuç hatalı kafam çok karışık
Ben de 3-4 güne gideyim kan vereyim madem emin olayım. Böyle sürekli kuruyorum kafamda hevesleniyorum1 2 Nisan'da yumurtladigini düşünsek daha çıkmaz zaten canım. 11. Günde çıktı bende kanda ve testte de silik bir şekilde görünüyordu. 9.gunde çıkmadı mesela hiçbir şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?