Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testinde uzun süre çift çizgi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de 3-4 güne gideyim kan vereyim madem emin olayım. Böyle sürekli kuruyorum kafamda hevesleniyorum
Evet insan çok zorlanıyor beklemekte ama sabret ben de negatif çıkınca moralimi bozdum 2 gün yapmadım test sonra çıktı şükür. Umarım sende de vardır

Ben hamile olduğunuzu düşünüyorum bir hafta on gun kala falan belli olmustu benimde erken yumurtlama olunca boyle erken çıkıyor

Ben de 3-4 güne gideyim kan vereyim madem emin olayım. Böyle sürekli kuruyorum kafamda hevesleniyorum
Merhaba! Naptnz gebelik varmi bide erken yumurtlama gormussunuz bende adetimden 3 gun sonra yani 10. Döngü gunumde gordum koyu cizgi supheleniyorum erken yumurtlama mi acaba diye siz ne yaptiniz gebelik varmi

Merhaba! Naptnz gebelik varmi bide erken yumurtlama gormussunuz bende adetimden 3 gun sonra yani 10. Döngü gunumde gordum koyu cizgi supheleniyorum erken yumurtlama mi acaba diye siz ne yaptiniz gebelik varmi
Merhaba. Adetim 2 gün gecikti kasıklarımda batmalar var.

Adetten 1 gün önce test yaptım negatifti. Sanırım gebelik yok. 2 gün geciktim. Herhalde adetim gecikecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…