Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon testinde yumurta çatlamasından kaç gün sonra adet olunur??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Dh120910

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2016
1.212
856
123
32
Arkadaşlar merhaba. Bilgilerinize ihtiyacım var ☺ 10 aydır bebek istiyoruz, 3 aydır ovulasyon testi kullanıyorum. Bu ay ovülasyon testinde ayın 11inde çift çizgiyi 12sinde silikleşmeyi gördüm. Önceki iki ay silikleşmenin 14. Günü regl olmuştum. Şu an 16. gün olmadım. Sorum şu yumurta çatlamasından ne kadar sonra kesin olarak adet olunur. Bilgisi olan yazabilir mi? 6 gün önce test yaptigimda negatifti . Boşuna test yapıp yine moralim bozulsun da istemiyorum

Canm bence o herkesin kendine göre mesela üç aydır yapıyorum 16.gun hep oldum senin de 14 .gun olman lazımdı diye düşünüyorum tabi düzenliyse

Testi yumurtlamanın onuncu günü yapmışsın zaten çıkmazdı negatif olması normal. Bir test yap gebelik olabilir

Ortalama 14-15gün sonra olmustum ben gecen ay

Meraba bısey sormak istiyorum yumurtlamadan hemen sonra adet oluyor mu 6.gun kanamam var adet mı baska bısey mı anlamadım cok sık kanama degıl

Emın olamıyorum bugun bıraz daha agrı sıddetlendı ve kanama arttı ama sanırsam adete dondu artıkr umut yerleşme kanaması beklıyordum
Bende geçen ay yumurtam çatladı 1 hafta geçmeden adet oldum. Ama temmuzda adetim 54 gün sonra ilaçla geldi ve 9 gün olmuştum. Ağustos ve eylül de ise 2 gün adet oldum. Ekimde normale döndüm ve 5 günü buldu ama erken geldi. Yani benim dengem temmuzdan beri şaşmıştı. Bu kanamam erken olmasına rağmen gelişi vs normal düzenim gibiydi. Sende de varsa böyle bi durum normale dönmektir belki.

En son agustos 7 sınden 4 gun, yıne agustos 28 sınde 9 gun geldi pco var noröalde o bışe ımkansızdı yumurtlama faln gormuyordum bunun uzerıne gorunce yumurtlamayı lesınden boyle geldi dayanılmaz bır agrı ilaç içicem artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…