Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testinde yumurtlamayı yakılayamayanlar yardım ☹️🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugun kü testimide atim ama durdukça açılması kafamı karıştırdı adetim 19.günü pkoyum bu arada
Ben de anlamıyorum. Benim de böyle çıkmıştı sonra birkaç saat sonra da diğeri gibi oldu, 5-6 saat sonra mı çatladı yani ya da pco olduğu için bir koyu bir açık çıkıyor

Eklentiler

• AE9B2773-D1D2-4A74-A8F5-3A9DCD105BCB.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 25
  • 9AEF141B-BB86-4BD6-B646-651D84D7C3DF.webp
    49,4 KB · Görüntüleme: 32
Kızlar bu ay benim de adetin 21. Günü hala pik göremedim. Aynı sizler gibi tam koyulasiyo 2 güne pik olur diyorum yine silikleşiyo, aylar önce daha gebelik düşünmezken dr yumurtaliklarin biraz tembel demisti heralde ondan ama önceki ay 15. Günde yumurtladim. Yani stres yapmayalim bence stres cok etki ediyor, akışına bırakın her ay aynı düzende olmuyor demekki. Güzel beslenin fındık fıstık hayıt otu vs takviye yapın başka çare yok gibi

Ben de anlamıyorum. Benim de böyle çıkmıştı sonra birkaç saat sonra da diğeri gibi oldu, 5-6 saat sonra mı çatladı yani ya da pco olduğu için bir koyu bir açık çıkıyor
Merhaba dün pik tir bugün çatlamıştır dün nasıldı

Keşke bende anlasam ama bilmiyorum bendede aynı durum silikleşiyo durdukça

Bugun yaptım t çizgisi rengi acılmaya başlamış
Bugün meraktan ovulasyon yapayım dedim .. yumurtlama da bile böyle yakalamamıştım demek ki doğruymuş 2. Yükseklik gebelik işaretiymiş beta dün 105 di ..

Eklentiler

• image.webp
    34,5 KB · Görüntüleme: 24
Bugün meraktan ovulasyon yapayım dedim .. yumurtlama da bile böyle yakalamamıştım demek ki doğruymuş 2. Yükseklik gebelik işaretiymiş beta dün 105 di ..
Catlamış bnde hiç c rengi acılmadı t 2 gün koyu cıktı snra 3. Gün t acıldı

Hangisi net bilmiyorum olmuşmu yumurtlamam teste devam ediyorum hala

Eklentiler

• IMG_20200730_162241.webp
    34,4 KB · Görüntüleme: 19
  • Screenshot_2020-07-30-16-20-50-954_com.whatsapp.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 23
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…