Ovülasyon testine acil bakar mısınoz

Zelihaaaaa2001

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2023
47
4
1
23
Kızlar her ay düzenli bir şekilde adet oluyorum doktora gittim hormon sorunum ya da kist falanda yok bu ay ovülasyon testi aldım19 gün oldu hala yumurtlama göremedim ama yumurta akı şeklinde uzayan baya akıntım geldi 28 kasımda acaba yorumlarmisiniz

Eklentiler

• IMG20231202000852.webp
    IMG20231202000852.webp
    27,6 KB · Görüntüleme: 79
Kızlar her ay düzenli bir şekilde adet oluyorum doktora gittim hormon sorunum ya da kist falanda yok bu ay ovülasyon testi aldım19 gün oldu hala yumurtlama göremedim ama yumurta akı şeklinde uzayan baya akıntım geldi 28 kasımda acaba yorumlarmisiniz
19 gün olmamış daha ayın 1 ine dersek 12. Gün falan belki de yumurtlama bir hafta içinde olacak. Yumurta akı genelde yumurtlamadır ama pik görünmüyor. Test kalitesi hakkında çok fikrim yok ama bu hafta pik yapabilirsiniz teste 1 hafta daha devam edin. 28 ini de değerlendirdiyseniz sorun yok ☺️

Yok canım hiç bir şey çok şükür ki
1 hafta daha hatta 10 gün. Adete 5 kala bile yumurtlama olabiliyor. Bu hafta bi dene bakalım, görecek misin yumurtlamayı. İnşallah görürsün ve güzel haber alırsın bu ay. Bir boş bir dolu değerlendiriyorsan ovülasyona bile gerek yok aslında. Ama biz kadınlar duramıyoruz ☺️ sıkıntı stres yapmadan devam et testlerine bakalım bu hafta ne olacak

Gerçekten çok haklısın kesinlikle devam edicem 3 aydr deniyoruz bu ay 4.ayımız olacak inşallah rabbim isteyen heremkese versin cevap vermeniz benim içimi çok rahatlattı🥰

Back
X