- 28 Ağustos 2013
- 1.297
- 667
- 123
- Konu Sahibi M-Mavera2048
-
- #2.701
Buda 10 dakika sonraki halleri testlerin ilk yolladigim ilk 2 dakikada falan cikti
Kullandiktan sonra sonucu yazar mısınız bende bu ay olmazsa gelcek ay için almak istiyorumCanıııımmm. Üzülme. Hayırlısı ve saglıklısı ne zamansa o zaman olsun. Pes etme yeter kiben de şu çakşır kökü suyunu çok duymaya başladım bu ara. Arastırdım baya aldım bu ay onu da içiyorum. Eşime de keçi boynuzu özü yediriyorum. Bir faydası olur mu bilemem ama göreceğiz bakalım. Sen de lütfen bırakma kendini. Bir çok kişi bu sekılde bosverip vazgectiğinde de odaklanmadıgı ıcın, direk hamile kalabiliyor. Her zaman umut vardır
Merhaba canım ben Ekim ayında hamile kalmışım kurtajdan 2 ay sonra şuan 13 haftalık olduk iğne ve hap kullanıyorum çok şükür güzel oldu Rabbim isteyen bütün annelere nasip etsin bu güzel mutluluğu inşallah sen ne yaptın canımMerhaba kızlar iyi geceler ne yaptınız nasılsınız inşşlh bazılarımızın hayatında güzel birşeyler olmuştur.
Maşşallah rabbim sağlıçakla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Malesef ben ara verdim eşim gitti 6 ay yok şuan beklemedeyim artık gelince yeniden tüp bebek yolları na devamMerhaba canım ben Ekim ayında hamile kalmışım kurtajdan 2 ay sonra şuan 13 haftalık olduk iğne ve hap kullanıyorum çok şükür güzel oldu Rabbim isteyen bütün annelere nasip etsin bu güzel mutluluğu inşallah sen ne yaptın canım
Haberim var kuzus
Haberim var kuzusseni stres etmek istememistim Cok cok gecmis olsun. Bana da sebep bulundu gibi geliyor. Insallah guzel sonucu vereceksin bize yakinda
Insallah canim benimBanada öyle geliyo bulduk gibi
Saol kuzucum
Şuraya kendi açtığım topiğe yazıcam hamileyim diye, o testi atıcam buraya inat ettim
Ben bi doğurim de onuInsallah canim benimbebekli fotograf da isteriz yuzunuzu nazar boncuguyla kapatssniz da olur
Insallah canim insallah Allah en kisa zamanda gonlunuze gore versinBen bi doğurim de onu
Ayan beyannn hiç bi yerimizi kapatmadan ulu orta atcam sizehakettin bunu
Hadi inşallah canım benimm
Merhaba arkadaşlarAcele etme canım bir çünkü 14 güne kadar pozitif olup sonradan negetife dönenen varmış yada negetifden pozitife giden varmış benim bugün çatlatma iğnesini 10 günüydü iki gün daha sabır edip öyle test yapıcam
20 gunluk adet gecikmesk mi var?Bu testi 4 gün önce yaptım silik çıktı
Yarın tekrar yapıcam sizce hamile miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?