Ovulasyon testine bakar mısınız

Sonucuma bakarmisin ne demek bu hamilemiyim

Eklentiler

• Screenshot_2023-03-15-15-58-47.webp
    Screenshot_2023-03-15-15-58-47.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 40
Ultrasobdan bakti gebelige dair bisey yok dedi rahim kalinlasmasi var adet olucan buyuk ihtimal dedi vucut kndini hazrliyor dedi adet sokturucu verdi kullan gel hormon tahlili vericem adette takib edicek bakalim

Evet bu ay maddi manevi zor gunler geciriyiruz strs beni kaplamis haberim yok vucud haber verio haberimiz yok.
Evet stres çok etkiliyor insanı malesef .kendinize dert etmeyin herşeyin bir çıkar yolu vardır elbet bende çok takan bir insanım bu ay braz kendimi rahatlatacgm🥹

Evet stres çok etkiliyor insanı malesef .kendinize dert etmeyin herşeyin bir çıkar yolu vardır elbet bende çok takan bir insanım bu ay braz kendimi rahatlatacgm🥹
Bende takmicam artik ne hamileligi ne baska bisey sadece herzamnki gibi dua ve tevvekkul ile bekleyecegim insaAllah .adet sokturucu iciyorum bitince adet olucakmisim .

Bende takmicam artik ne hamileligi ne baska bisey sadece herzamnki gibi dua ve tevvekkul ile bekleyecegim insaAllah .adet sokturucu iciyorum bitince adet olucakmisim .
İyi canım dikkat et kendine üşütme de reglde olursun sonrasını takma bende saldım artık keyfime bakiyorum valla her an onu dusunemem Allah istediği zaman verir

Back
X