Ovülasyon testine bakar mısınız

dryod

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2023
311
150
33
32
Merhaba! Hanımlar sizce pozitif mi bu görüntü yardımcı olur musunuz? Yumurta catlamaya yakın mı catlamış mı ?

Eklentiler

• IMG_0439.webp
    IMG_0439.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 59
Merhaba! Hanımlar sizce pozitif mi bu görüntü yardımcı olur musunuz? Yumurta catlamaya yakın mı catlamış mı ?
Dün test yapmış mıydınız yaptıysanız onu da atarsanız iyi olur

Merhaba canım,

Daha çatlama olmamış yumurtlama olmuş bugunü ve yarını değerlendir. Ama yarın tekrarla testi bak bakalım silikleşiyor mu.

Dün test yapmış mıydınız yaptıysanız onu da atarsanız iyi olur
Dün maalesef yapamadım ama sabah erkenden yaptım onda da aynı böyleydi perşembe günü de kaset testten yaptım onda t hafif silik c daha koyuydu

Dün maalesef yapamadım ama sabah erkenden yaptım onda da aynı böyleydi perşembe günü de kaset testten yaptım onda t hafif silik c daha koyuydu
Bu koyuluk yumurtlama gibi duruyor yarın tekrar test yapın bugunü de mutlaka değerlendirin. Yarın tekrar test yapın silikleşirse çatlamış demektir o zamanı da değerlendirin

T - C kadar koyu değil ama her an yumurtlama olacak gibi yada yumurtlama oldu yeni
Çatladı dünde yapsaydınız keşke daha net anlaşılırdı sonuç olarak gün aşırı değerlendirin şansınız yüksek😊

T - C kadar koyu değil ama her an yumurtlama olacak gibi yada yumurtlama oldu yeni
Çatladı dünde yapsaydınız keşke daha net anlaşılırdı sonuç olarak gün aşırı değerlendirin şansınız yüksek😊
Dün yapamadım maalesef eve geç geldim ama acele ile lavaboya girince yapamadım fakat hemen bu sabah yaptım yine görseldeki gibiydi

Back
X