Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çatlamış oluyor belirgin çıkmışMerhaba! Hanımlar sizce pozitif mi bu görüntü yardımcı olur musunuz? Yumurta catlamaya yakın mı catlamış mı ?
Dün test yapmış mıydınız yaptıysanız onu da atarsanız iyi olurMerhaba! Hanımlar sizce pozitif mi bu görüntü yardımcı olur musunuz? Yumurta catlamaya yakın mı catlamış mı ?
Merhaba canım,Merhaba! Hanımlar sizce pozitif mi bu görüntü yardımcı olur musunuz? Yumurta catlamaya yakın mı catlamış mı ?
Dün maalesef yapamadım ama sabah erkenden yaptım onda da aynı böyleydi perşembe günü de kaset testten yaptım onda t hafif silik c daha koyuyduDün test yapmış mıydınız yaptıysanız onu da atarsanız iyi olur
Evet 1 hafta kadar yapacağım bu testleri teşekkür ediyorumMerhaba canım,
Daha çatlama olmamış yumurtlama olmuş bugunü ve yarını değerlendir. Ama yarın tekrarla testi bak bakalım silikleşiyor mu.
İnşallahÇatlamış oluyor belirgin çıkmış
Bu koyuluk yumurtlama gibi duruyor yarın tekrar test yapın bugunü de mutlaka değerlendirin. Yarın tekrar test yapın silikleşirse çatlamış demektir o zamanı da değerlendirinDün maalesef yapamadım ama sabah erkenden yaptım onda da aynı böyleydi perşembe günü de kaset testten yaptım onda t hafif silik c daha koyuydu
Yumurtlama akıntısıdırAyrıca akıntım da var bugün
Yumurtla günü bugun mutlaka değerlendirin. Yarında tekrar test yapın silinmeye başladıysa çatlamış demek yarınıda değerlendirin ama mutlaka.Ayrıca akıntım da var bugün
Diğer günlərlə ilk günden bugüne alt alta köy bakalım diyleim snaa böyle belli olmuyorMerhaba! Hanımlar sizce pozitif mi bu görüntü yardımcı olur musunuz? Yumurta catlamaya yakın mı catlamış mı ?
Canım sen 1 er gun ara ile gir iliskiye bos bırakma bence.İnşallah
Tmm atarım yarınDiğer günlərlə ilk günden bugüne alt alta köy bakalım diyleim snaa böyle belli olmuyor
Tamamdır bugünü değerlendirecektik zatenCanım sen 1 er gun ara ile gir iliskiye bos bırakma bence.
Teşekkür ediyorumYumurtla günü bugun mutlaka değerlendirin. Yarında tekrar test yapın silinmeye başladıysa çatlamış demek yarınıda değerlendirin ama mutlaka.
T - C kadar koyu değil ama her an yumurtlama olacak gibi yada yumurtlama oldu yeniMerhaba! Hanımlar sizce pozitif mi bu görüntü yardımcı olur musunuz? Yumurta catlamaya yakın mı catlamış mı ?
Dün yapamadım maalesef eve geç geldim ama acele ile lavaboya girince yapamadım fakat hemen bu sabah yaptım yine görseldeki gibiydiT - C kadar koyu değil ama her an yumurtlama olacak gibi yada yumurtlama oldu yeni
Çatladı dünde yapsaydınız keşke daha net anlaşılırdı sonuç olarak gün aşırı değerlendirin şansınız yüksek![]()
Yumurtlama bu yarın silikleşirse çatlamıştırMerhaba! Hanımlar sizce pozitif mi bu görüntü yardımcı olur musunuz? Yumurta catlamaya yakın mı catlamış mı ?