• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testine bakar mısınız

Elizabeth1991

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2020
185
45
48
34
merhaba bırkac aydır ovulasyon testı yapıyorum testle takıp edıyorum genelde adetten 12. Günde ıkı cozgı koyu oluyor ve bu koyu cizgı günü mu degerlendırmek lazım acaba
Teste bakınca yarın en koyu günü tahmınımce chatgbt bugünü ve yarını degerlendırın demıs de kafam karıştı

Eklentiler

• IMG_EE851992-9C02-4388-A5DC-1A0EADCAFB80.webp
    IMG_EE851992-9C02-4388-A5DC-1A0EADCAFB80.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 20
Son düzenleme:
merhaba bırkac aydır ovulasyon testı yapıyorum testle takıp edıyorum genelde adetten 12. Günde ıkı cozgı koyu oluyor ve bu koyu cizgı günü mu degerlendırmek lazım acaba
Teste bakınca yarın en koyu günü tahmınımce chatgbt bugünü ve yarını degerlendırın demıs de kafam karıştı
Koyu olunca ve ertesi günü değerlendirmen lazım yani testin silikleştiği günü silikleştiğinde çatlama olur asıl önemlisi aslında çatlama günü ama 2-3 günü değerlendirmek daha garanti oluyor

Pik yakın birkaç gün yada bir kaç saatte olur pik günü ve silikleştiği zamanı degerlendirin

Back
X