Ovulasyon testine basladim 6 aralikta ilk defa ama regl 28 kasim 4 aralik arasiydi hala yumurtlama baslamadi galiba yorumlar misiniz

Yani dikkat ediyorum sıvı alımına saatede sabah yapmıyorum ama işte koyu ama aynı gibi

Biraz daha devam edin normal döngünüz 30 günse 16. Günde falan oluyordur , yani adet tarihinizden 14 gün önce
Eylül ekim düzenliyor 23 . Ve 28. Günleri arasiydi kas 28 inde oldum 4 aralıkta bitti düzensiz devam edeyim olamaz size 1 kere mi 2 devam mi edeyim gunde

Eylül ekim düzenliyor 23 . Ve 28. Günleri arasiydi kas 28 inde oldum 4 aralıkta bitti düzensiz devam edeyim olamaz size 1 kere mi 2 devam mi edeyim gunde
Bir adetin ilk gününü 1 sayın bir adet başlayana kadar kaç gün geçmiş işte hep dengeli ise oradan anlaşılır, ben bayağı bir koyulaşana kadar günde 1 yaptım pik olmasını kaçırmiyim diye 2 gündür günde 2 yapıyorum ama hala pik olmadı hatta son testimi de atayım

Eklentiler

• 1000049357.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 38
Anladım tesekkur ederim

Bende Pcos var 20.25.gün yumurta oluyor bir kimyasal gebeliğim var
Bende de 1 kimyasal 1 boş birde 6 haftalık Rabbım gönlünüze göre versin pcosta var bende yumurtlama oluyor mu diye bakmak için aldım sürekli ayda doktora gitmek yordu artık

Bende de 1 kimyasal 1 boş birde 6 haftalık Rabbım gönlünüze göre versin pcosta var bende yumurtlama oluyor mu diye bakmak için aldım sürekli ayda doktora gitmek yordu artık
Bende evden takip ediyorum, bu ay sol kaşığım ağrım var bir de yumurta akı gibi özür dilerim iç çamaşırımda var acaba diyorum

Teşekkür ederim bakayım evet bende yumurtluyor muyum diye aslında bakmak için denedim ilk defa her ay Dr git iyice sıkıldım
O masajı ben de denedim çoğunlukla sağa yaptım bu ay sağdan yumurta gelişmiş ama bende de pcos var yani daha da büyür mü çatlar mı kesin değil

Bende evden takip ediyorum, bu ay sol kaşığım ağrım var bir de yumurta akı gibi özür dilerim iç çamaşırımda var acaba diyorum
Mutlaka testle takip edin ya özellikle sık ilişki yaşamıyorsanız denk getirmek açısından önemli benim de vardı hatta test de koyulaştı doktora gittim ultrasonla baktı daha 2 3 gün var dedi

Mutlaka testle takip edin ya özellikle sık ilişki yaşamıyorsanız denk getirmek açısından önemli benim de vardı hatta test de koyulaştı doktora gittim ultrasonla baktı daha 2 3 gün var dedi
Biraz kızarsın riske atmadan yapıyorum , çünkü bazen pik geçiyor 2 defa yaparım bir sabah bir akşam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…