Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ovulasyon testine basladim 6 aralikta ilk defa ama regl 28 kasim 4 aralik arasiydi hala yumurtlama baslamadi galiba yorumlar misiniz
Annem bana bir biti çayı verdi çok iyi hamileliğe bire bir diyorlar adwrliyken içiliyor bende yeni başladım inşallah bu gerçekten olur bitkinin ismini bilmiyom köyde yetişiyor
Annem bana bir biti çayı verdi çok iyi hamileliğe bire bir diyorlar adwrliyken içiliyor bende yeni başladım inşallah bu gerçekten olur bitkinin ismini bilmiyom köyde yetişiyor
İnşallah inşallah gerçekten 1 yılık evliyim daha erken çocuk biliyom ama eşimin ailesinin hep beni suçlamaları sende sorun bilmem ne şu oğlum seni bırakır çocuk için pskolojikmen bitmişim
İnşallah inşallah gerçekten 1 yılık evliyim daha erken çocuk biliyom ama eşimin ailesinin hep beni suçlamaları sende sorun bilmem ne şu oğlum seni bırakır çocuk için pskolojikmen bitmişim