ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

Kizlar mrb bende ovulasyon testi kulaniyorum dun pozitifti gece saat 2 de yumurtam catlamis sancim oldu o yuzden anladim catladini bugun oglende iliski oldu tekrar ovulasyon testi yaptim biraz siliklesti sormak istedim sey... iliski ne zaman olmali daha bugun oldu ....ne zaman olmali daha....ve yumurtam catlamasina ragmen vajinada sanci ve batmalar var ...sebeb ne olabilir ..simdiden tskler kizlar

Eklentiler

• 2016-03-28 16.41.38.webp
    2016-03-28 16.41.38.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 47
Kizlar mrb bende ovulasyon testi kulaniyorum dun pozitifti gece saat 2 de yumurtam catlamis sancim oldu o yuzden anladim catladini bugun oglende iliski oldu tekrar ovulasyon testi yaptim biraz siliklesti sormak istedim sey... iliski ne zaman olmali daha bugun oldu ....ne zaman olmali daha....ve yumurtam catlamasina ragmen vajinada sanci ve batmalar var ...sebeb ne olabilir ..simdiden tskler kizlar
Canim yumurtalar çatladigi için batmalar olmuştur yarın akşamda yapın sonra gün aşırı artik

Inşallah rabbim hakkında hayirlisini versin olumlu sonuç alırsın Allahin izniyle

Fotograf nasil yuklucegimi bulamadim ama bugun iliski oldu bende ovolasyon testi vardi yaptim ve silik cizgi cikti gebe kalma olasiligim nedir ?

kizlar ovulasyon testi ile hamile kaldim ama erken düşük yaşadım bu ay. yine başladım ovulasyon testlerine ve 9. gün koyu çizgi gördüm. ilk yaptigimda 9. gun hic cizgi yoktu. düşükten sonra normal mi?

kızlar evliliğimin 4.ayında hamile kaldım. hamile kaldığım tarihi hesaplarken hastalığımın son gününe denk geliyordu. yani erken yumurtladığımı düşünüyorum. şubat 21de Ne yazıkki 5 haftalık düşük yaşadım. şimdi yeniden denemelere başladık ve ovulasyon testi aldım. bugun hastalığımın 5.günü ve testim bu şekilde. hastalığım 4-5 gün sürüyor. galiba bi iki güne yumurtlıcam dimi

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 55
kızlar evliliğimin 4.ayında hamile kaldım. hamile kaldığım tarihi hesaplarken hastalığımın son gününe denk geliyordu. yani erken yumurtladığımı düşünüyorum. şubat 21de Ne yazıkki 5 haftalık düşük yaşadım. şimdi yeniden denemelere başladık ve ovulasyon testi aldım. bugun hastalığımın 5.günü ve testim bu şekilde. hastalığım 4-5 gün sürüyor. galiba bi iki güne yumurtlıcam dimi
Evet bi kac gune pik yapar gibi gorunuyo koyulastiktigi gun ve ondan sonraki 2 gunu degerlendirebilirsin

Evet bi kac gune pik yapar gibi gorunuyo koyulastiktigi gun ve ondan sonraki 2 gunu degerlendirebilirsin
çok tşk ederim cvp için.şimdi erken yumurtlamada yumurtanın kalitesi iyi olmuyor düşük oluyor va gibi şeyler okudum. moralim bozuldu ama dr. hiçbişey söylememişti.

neden hep enteresan şeyler beni buluyor anlamıyorum hastalığımın son yani 5.gününde yukarda resimde attığım silik çizgi şimdi 6. gündeyim kaybolup gitti.

Back
X