- 31 Ocak 2025
- 145
- 32
- 13
- 28
- Konu Sahibi selviboylumalyazmalim
Merhaba. Bu ay ilk defa ovülasyon testi kullanacağım bu gün adetimin 4. Günü. Ne gün kullanmaya başlanmalı tecrübesi olan varsa yardımcı olabilir misiniz ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Döngünüz kaç gün sürüyorMerhaba. Bu ay ilk defa ovülasyon testi kullanacağım bu gün adetimin 4. Günü. Ne gün kullanmaya başlanmalı tecrübesi olan varsa yardımcı olabilir misiniz ?
Döngünüz kaç gün sürüyor
Döngünün 10. Gününden sonra başlayın bence yapmaya, 30 günse döngü 15. Gün civarı yumurtlama olur tahminiNormalde 30-32 gün. Ancak temmuzda hsg çekildikten sonra 10 gün gecikmelerim başladı. Düzensizleşti baya. Pcos teşhisi kondu ilaçlar başlandı ama düzenli adetimin düzeni bozuldu ben de bıraktım
Döngünün 10. Gününden sonra başlayın bence yapmaya, 30 günse döngü 15. Gün civarı yumurtlama olur tahmini
O zaman siz her gün yapcaksınız mecbur, geç yumurtluyorsunuz 40günse döngünüz30 gün de oluyor 40 da. Güvenemiyorum yumurtlamama
Eskiden olmazdı ama son 4 döngüdür bu şekilde. Yarın başlasam yeterlidir heraldeO zaman siz her gün yapcaksınız mecbur, geç yumurtluyorsunuz 40günse döngünüz
Bence erken bile daha 4. Gündeymişiniz 30günü baz alsak bile 10. Gün başlasanız yakalarsınız yumurtlamayı testleEskiden olmazdı ama son 4 döngüdür bu şekilde. Yarın başlasam yeterlidir heralde
Adet bitimi başlayan çok olmuş o yüzden bilemedim sorayım dedimBence erken bile daha 4. Gündeymişiniz 30günü baz alsak bile 10. Gün başlasanız yakalarsınız yumurtlamayı testle
Döngüsü kısa olanlar başlıyorlar benim de 25-28 arası döngüm ve zaten belirtilerden anlıyorsun yumurtlama döneminde olduğunu, testle de doğrulanıyor bu durumAdet bitimi başlayan çok olmuş o yüzden bilemedim sorayım dedim
Merhaba 28 güne bir görüyorum 10 gündeyim bende bugün başladım geç mi kaldım sizceBence erken bile daha 4. Gündeymişiniz 30günü baz alsak bile 10. Gün başlasanız yakalarsınız yumurtlamayı testle
Hayır yumurtlamadan 12-16 gün sonra regl olunuyor, bi sorun yoksa piki görürsünüz 4-5 güne benceMerhaba 28 güne bir görüyorum 10 gündeyim bende bugün başladım geç mi kaldım sizce
Merhaba, bence bittiği gün itibariyle başlamakta fayda var. Çünkü vücut bazen sistemini değiştirebiliyor, ben döngüsünü hiç şaırmayan birisiydim ama bir döngümde reglinin ertesi gün yumurtlamam olmuştuMerhaba. Bu ay ilk defa ovülasyon testi kullanacağım bu gün adetimin 4. Günü. Ne gün kullanmaya başlanmalı tecrübesi olan varsa yardımcı olabilir misiniz ?
En fazla bir kaç test fazla alırım param gider. Yarın başlayayım yapmaya. Bitti adetimMerhaba, bence bittiği gün itibariyle başlamakta fayda var. Çünkü vücut bazen sistemini değiştirebiliyor, ben döngüsünü hiç şaırmayan birisiydim ama bir döngümde reglinin ertesi gün yumurtlamam olmuştu
Sırf meraktan bugün 20.45te yaptım saat 18 itibariyle sıvı falan da almamıltım şartlar uygundu. Buraya atınca çözünürlük düştü bir de. T çizgisi c den çok az soluk.Merhaba, bence bittiği gün itibariyle başlamakta fayda var. Çünkü vücut bazen sistemini değiştirebiliyor, ben döngüsünü hiç şaırmayan birisiydim ama bir döngümde reglinin ertesi gün yumurtlamam olmuştu
İlk defa yapacağım için meraktan erken başlayayım dedim bak bu şekilde çıktı. 20.45te yaptım öncesinde 18den beri sıvı almamıştım.Benim döngüm 26-28 gün mesela, bu ay 11. Gün gibi başlıcam yapmaya, daha erken yapsam da pik görmem mümkün değil
Yüksek duruyor aslında belkide regl bitimiyle alakalı, pik değil tabi ama hangi markaSırf meraktan bugün 20.45te yaptım saat 18 itibariyle sıvı falan da almamıltım şartlar uygundu. Buraya atınca çözünürlük düştü bir de. T çizgisi c den çok az soluk.
Artımed. Bir kaç güne pik olur heraldeYüksek duruyor aslında belkide regl bitimiyle alakalı, pik değil tabi ama hangi marka
Yani koyuluğu var çünkü takip etmeye devam edin, inşallah gönlünüzce olurArtımed. Bir kaç güne pik olur heralde