• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovülasyon testine ne zaman başlamalıyım ?

Normalde 30-32 gün. Ancak temmuzda hsg çekildikten sonra 10 gün gecikmelerim başladı. Düzensizleşti baya. Pcos teşhisi kondu ilaçlar başlandı ama düzenli adetimin düzeni bozuldu ben de bıraktım
Döngünün 10. Gününden sonra başlayın bence yapmaya, 30 günse döngü 15. Gün civarı yumurtlama olur tahmini

Merhaba. Bu ay ilk defa ovülasyon testi kullanacağım bu gün adetimin 4. Günü. Ne gün kullanmaya başlanmalı tecrübesi olan varsa yardımcı olabilir misiniz ?
Merhaba, bence bittiği gün itibariyle başlamakta fayda var. Çünkü vücut bazen sistemini değiştirebiliyor, ben döngüsünü hiç şaırmayan birisiydim ama bir döngümde reglinin ertesi gün yumurtlamam olmuştu

Merhaba, bence bittiği gün itibariyle başlamakta fayda var. Çünkü vücut bazen sistemini değiştirebiliyor, ben döngüsünü hiç şaırmayan birisiydim ama bir döngümde reglinin ertesi gün yumurtlamam olmuştu
Sırf meraktan bugün 20.45te yaptım saat 18 itibariyle sıvı falan da almamıltım şartlar uygundu. Buraya atınca çözünürlük düştü bir de. T çizgisi c den çok az soluk.

Eklentiler

• 20251022_210405.webp
    20251022_210405.webp
    272,5 KB · Görüntüleme: 17
Benim döngüm 26-28 gün mesela, bu ay 11. Gün gibi başlıcam yapmaya, daha erken yapsam da pik görmem mümkün değil
İlk defa yapacağım için meraktan erken başlayayım dedim bak bu şekilde çıktı. 20.45te yaptım öncesinde 18den beri sıvı almamıştım.

Eklentiler

• 20251022_211948.webp
    20251022_211948.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 11
Back
X