• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testine yeni yeni başlayanlar varmı 🤰🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aslında biz 3 aydır deniyoruz sadece umutsuz olmamalıyız 😊Senelerce uğraşan insanlar var Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın 🤲
Bu arada yaşınız kaç çok soru soruyorum ama merak ediyorum böyle benimle aynı durumda olan kişilerle konuşmak rahatlatıyor 😂❤️
Benimde öyle. Bu topigi zaten heyecanlarımı tecrübelerimizi paylasabilmek benimle aynı olanlarla beraber beklemek için açtım canım 😍 ben 23 yaşındayım peki ya sen

İnternetten sipariş verdim gelmesini bekliyorum bat 19 Mayıs ama bende pcos var o yüzden tam düzgün bir döngüm de yok maalesef canım🤷🏻‍♀️ Hoşbulduum :KK54:
Pcos olanların ovulasyon testini mutlaka kullanmaları öneriliyor

Benimde öyle. Bu topigi zaten heyecanlarımı tecrübelerimizi paylasabilmek benimle aynı olanlarla beraber beklemek için açtım canım 😍 ben 23 yaşındayım peki ya sen
Çok iyi yapmışsın ben de yaklaşık bir aydır hep burdaki topiclere bakıyorum insanlar neler yapıp hamile kalmışlar diye 🙈ben de 26 yaşındayım canım ama 1-2 aydır çocuk düşünmeye başladık ☺️

Evet öyleymiş ama o da strese sokuyor biraz tabi
Bi gelsinde testler kullanın bakalm neler oluyor canım. 🤲 insallah olumlu sonuc alacağız hepimiz. Kendime dua ediyordum artık hepimiz için edeceğim 🤲

Çok iyi yapmışsın ben de yaklaşık bir aydır hep burdaki topiclere bakıyorum insanlar neler yapıp hamile kalmışlar diye 🙈ben de 26 yaşındayım canım ama 1-2 aydır çocuk düşünmeye başladık ☺️
Allah size de nasip etsin inşallah bizede 😊❤️

merhabalar :) ben de bu ay başladım laboquik ovulasyon testine. bat 9 mayıs :) 2 gün önce koyulaştı şu an silik çıkıyor ama c çizgisi kadar koyu değildi. Umarım yumurtlamadır :) Herkese bol şans

merhabalar :) ben de bu ay başladım laboquik ovulasyon testine. bat 9 mayıs :) 2 gün önce koyulaştı şu an silik çıkıyor ama c çizgisi kadar koyu değildi. Umarım yumurtlamadır :) Herkese bol şans
Hoşgeldin:) koyulaştığı gün ve sonraki 2 günü değerlendirmelisiniz. Hayırlısı olsun insallah🤲 foto atabilirsiniz testlerinizin

hoşbuldum :) koyulaştığı ve silikleştiği günleri değerlendirdik bugün 3. gün değerlendirmedik :) testler bekleyince renkleri çok soldu ama ekleyebilirsem foto ekleyeyim yeni kullanıyorum burayı :)

Süper😍 hayırlı haberler insallah. Bugun yaptığım test silik ama belirgin bir silik acaba yaklaşmişmıdır yumurtlama bilemedim. Sizinki nasıldı ?
Merhaba canım benim bugun ki testte olumsuzdu ama Bi kac güne gülen yüzü görücegimden eminim 🥰🙏🌼 ben clearblue kullanıyorum ovulasyon testinde

Kızlar bu Pik bat nedir 😊 ben yurtdısında yaşıyorum anlamıyorum ❤️
Bat beklenen adet tarihi
Sat son adet tarihi
Pik de ovulasyon testinin iki çizgisininde aynı koyulukta olması demek canım

Back
X