- 27 Mart 2020
- 479
- 465
- 53
- 27
- Konu Sahibi Birumutiste
-
Aynen canım belkide hiç olmaz sonuçta pcosum kistte olabilirCanım daha pik olmamış bence pik olması için T çizgisinin C çizgisiyle aynı koyulukta ya da daha koyu olması gerekiyor yumurtlaman geç olacak heralde bu benim görüşüm yanıltmak istemem.. Diğer arkadaşlarda yazar zaten yorumlarını
Bende de yumurtalama tembelliği var doktora gitmedin hiç canım bu süreçte tedavi içinAynen canım belkide hiç olmaz sonuçta pcosum kistte olabilir
Canim lh fsh iyi gbi benimde ikisi ayni cikmis 5 falandi ikiside ama tsh yüksek hap kullanman lazim tiroid gebeligi etkiliyor ben bir bucuk doz hap kullaniyorum sabah ac karna bebek dusunmesem cok normal degerlerimiz ama fusundugumuz icin kullanmam gerektigini aoyledi bana doktorum onuda bi sor senİnş bakalım hayırlısı gidicem yine atayım sana bak
Bana hepsine baktık değerlerin çok güzel dedi bebek için bir sorun yok dedi alttan ultrasonda gördüm pko var ama değerler güzel engel yok dedi bilmem anlamadım vallaCanim lh fsh iyi gbi benimde ikisi ayni cikmis 5 falandi ikiside ama tsh yüksek hap kullanman lazim tiroid gebeligi etkiliyor ben bir bucuk doz hap kullaniyorum sabah ac karna bebek dusunmesem cok normal degerlerimiz ama fusundugumuz icin kullanmam gerektigini aoyledi bana doktorum onuda bi sor sen
Ay beybii cok pardon azcik coronayimdaaBana hepsine baktık değerlerin çok güzel dedi bebek için bir sorun yok dedi alttan ultrasonda gördüm pko var ama değerler güzel engel yok dedi bilmem anlamadım valla
Sonradan cikan sonuclari dikkate alma ilk bes dk onemli test kuruduktan sonra yanıltır yani eger ilk kez kullaniyosaniz t nin c den koyu çıkması yada c ile ayni koyulukta olmasi lazimBilmediğim için soruyorum kendim de konu açtım ama cevap veren pek olmadı malesef. Bende test yaptım önce koyulaştı sonra açıldı. Böyle olduğu zaman yumurtlama kesin olmuş oluyor mu ? Kimisinde çatlamıyormuş kist oluyormuş o sbeple aklıma takıldı
yok yanlış anlattım sanırım. dün ve ondan önceki gün koyu çıktı bugün yaptım açılmıştı rengi, dün gece ilişkiye girmiştim yeterli mi? yumurtam kesin çatlamış mıdır? bazı bayanlarda çatlamayabiliyormuş o sebeple aklıma takıldıSonradan cikan sonuclari dikkate alma ilk bes dk onemli test kuruduktan sonra yanıltır yani eger ilk kez kullaniyosaniz t nin c den koyu çıkması yada c ile ayni koyulukta olmasi lazim
Ovulasyon testiyle kesin catladi bilgisi alamayiz canim her ay yumurta salınacak diye birsey yok baİ aylar yumurtlama olmayada bilir yani dun yeterli gbi duruyor sperm en iyi sartlarda 3 gun yasiyor ama bugunüde degerlendir bence catlama günüde önemliyok yanlış anlattım sanırım. dün ve ondan önceki gün koyu çıktı bugün yaptım açılmıştı rengi, dün gece ilişkiye girmiştim yeterli mi? yumurtam kesin çatlamış mıdır? bazı bayanlarda çatlamayabiliyormuş o sebeple aklıma takıldı
Çok geçmiş olsun canım ilk defa sen değerler kötü diyince ben şok oldum herkes çok iyi dedi sorun yok dedi doktorda öyle dedi şaşırdımAy beybii cok pardon azcik coronayimdaayanlis gormusum tsh degerin dusük ben sınır olan 4.94 du degerin sanmistim evet evet cok iyi sonuclarin
Ay canım valla kafam yerinde degil dün corona testim pozitif ciktida birazDa rahatsizim dikkatsizligim tutuyo o yuzdenÇok geçmiş olsun canım ilk defa sen değerler kötü diyince ben şok oldum herkes çok iyi dedi sorun yok dedi doktorda öyle dedi şaşırdım
Doktordan hiç çıkmıyorum ki canım 2 aşılama bile oldum maddi manevi çok yıprandım İlkkez bu ay gitmedim doktora yumurtalarımı kendim takip edeyim dedim ama nafile.. Zaten olmazda bir kaç aya tüp bebeğe başlıycaz 2 buçuk senelik evliyiz nasip olmuyo işteBende de yumurtalama tembelliği var doktora gitmedin hiç canım bu süreçte tedavi için
Yarına pik olur gibi duruyor test yapmayı bırakmayın benceHanımlar merhaba pkoyum 8 gündür test yapıyorum. Ama son 3 gündür biraz daha koyu çıkıyo. Ve çatlayacağı yok gibi sizede böyle olup yumurtlayan oldu mu. Çok sıkıldım bu durumdan..
Anladım canım olsun Vardır Allah İn bildiği sen umudunu kaybetme denemelerde devamDoktordan hiç çıkmıyorum ki canım 2 aşılama bile oldum maddi manevi çok yıprandım İlkkez bu ay gitmedim doktora yumurtalarımı kendim takip edeyim dedim ama nafile.. Zaten olmazda bir kaç aya tüp bebeğe başlıycaz 2 buçuk senelik evliyiz nasip olmuyo işte
Yok canım sadece bende pko ve troid var. Ne yaptıysam olmuyoAnladım canım olsun Vardır Allah İn bildiği sen umudunu kaybetme denemelerde devamelbet olcak bir gün senin benim herkesin inşallah.. Eşinde Bi problem varmıydı
Öyle mi dersiniz inşallah yumurtlama masajı da yapıyorum. Çok işe yarıyomuş. Bakalım hayırlısıYarına pik olur gibi duruyor test yapmayı bırakmayın bence
Olur canım olur inşallah benimde olmuyor biraz sabır Allah ım vericek inşallah bizedeYok canım sadece bende pko ve troid var. Ne yaptıysam olmuyo
Bence öyle tamam pko sunuz ama koyulasma var hep aynı gitmiyor testleriniz... siz belki 14. Gün yumurtlama olur diye bekliyosunuz ama herkesin döngüsü farklı sizinki 16. Yada 17 . Gün olabilir.. saglıklı bir yumurta olsun insallahÖyle mi dersiniz inşallah yumurtlama masajı da yapıyorum. Çok işe yarıyomuş. Bakalım hayırlısı
Amin inşallah içimi rahatlattınız teşekkür ederimBence öyle tamam pko sunuz ama koyulasma var hep aynı gitmiyor testleriniz... siz belki 14. Gün yumurtlama olur diye bekliyosunuz ama herkesin döngüsü farklı sizinki 16. Yada 17 . Gün olabilir.. saglıklı bir yumurta olsun insallah
İnşallah canım çok amiiinn çookOlur canım olur inşallah benimde olmuyor biraz sabır Allah ım vericek inşallah bizede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?