Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testini bıraksam mı? Çok ilginç

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen canım belkide hiç olmaz sonuçta pcosum kistte olabilir

İnş bakalım hayırlısı gidicem yine atayım sana bak
Canim lh fsh iyi gbi benimde ikisi ayni cikmis 5 falandi ikiside ama tsh yüksek hap kullanman lazim tiroid gebeligi etkiliyor ben bir bucuk doz hap kullaniyorum sabah ac karna bebek dusunmesem cok normal degerlerimiz ama fusundugumuz icin kullanmam gerektigini aoyledi bana doktorum onuda bi sor sen

Bana hepsine baktık değerlerin çok güzel dedi bebek için bir sorun yok dedi alttan ultrasonda gördüm pko var ama değerler güzel engel yok dedi bilmem anlamadım valla

Bana hepsine baktık değerlerin çok güzel dedi bebek için bir sorun yok dedi alttan ultrasonda gördüm pko var ama değerler güzel engel yok dedi bilmem anlamadım valla
Ay beybii cok pardon azcik coronayimdaa yanlis gormusum tsh degerin dusük ben sınır olan 4.94 du degerin sanmistim evet evet cok iyi sonuclarin

Bilmediğim için soruyorum kendim de konu açtım ama cevap veren pek olmadı malesef. Bende test yaptım önce koyulaştı sonra açıldı. Böyle olduğu zaman yumurtlama kesin olmuş oluyor mu ? Kimisinde çatlamıyormuş kist oluyormuş o sbeple aklıma takıldı

Sonradan cikan sonuclari dikkate alma ilk bes dk onemli test kuruduktan sonra yanıltır yani eger ilk kez kullaniyosaniz t nin c den koyu çıkması yada c ile ayni koyulukta olmasi lazim

Sonradan cikan sonuclari dikkate alma ilk bes dk onemli test kuruduktan sonra yanıltır yani eger ilk kez kullaniyosaniz t nin c den koyu çıkması yada c ile ayni koyulukta olmasi lazim
yok yanlış anlattım sanırım. dün ve ondan önceki gün koyu çıktı bugün yaptım açılmıştı rengi, dün gece ilişkiye girmiştim yeterli mi? yumurtam kesin çatlamış mıdır? bazı bayanlarda çatlamayabiliyormuş o sebeple aklıma takıldı

Ovulasyon testiyle kesin catladi bilgisi alamayiz canim her ay yumurta salınacak diye birsey yok baİ aylar yumurtlama olmayada bilir yani dun yeterli gbi duruyor sperm en iyi sartlarda 3 gun yasiyor ama bugunüde degerlendir bence catlama günüde önemli

Ay beybii cok pardon azcik coronayimdaa yanlis gormusum tsh degerin dusük ben sınır olan 4.94 du degerin sanmistim evet evet cok iyi sonuclarin
Çok geçmiş olsun canım ilk defa sen değerler kötü diyince ben şok oldum herkes çok iyi dedi sorun yok dedi doktorda öyle dedi şaşırdım

Bende de yumurtalama tembelliği var doktora gitmedin hiç canım bu süreçte tedavi için
Doktordan hiç çıkmıyorum ki canım 2 aşılama bile oldum maddi manevi çok yıprandım İlkkez bu ay gitmedim doktora yumurtalarımı kendim takip edeyim dedim ama nafile.. Zaten olmazda bir kaç aya tüp bebeğe başlıycaz 2 buçuk senelik evliyiz nasip olmuyo işte

Hanımlar merhaba pkoyum 8 gündür test yapıyorum. Ama son 3 gündür biraz daha koyu çıkıyo. Ve çatlayacağı yok gibi sizede böyle olup yumurtlayan oldu mu. Çok sıkıldım bu durumdan..
Yarına pik olur gibi duruyor test yapmayı bırakmayın bence

Anladım canım olsun Vardır Allah İn bildiği sen umudunu kaybetme denemelerde devam elbet olcak bir gün senin benim herkesin inşallah.. Eşinde Bi problem varmıydı

Öyle mi dersiniz inşallah yumurtlama masajı da yapıyorum. Çok işe yarıyomuş. Bakalım hayırlısı
Bence öyle tamam pko sunuz ama koyulasma var hep aynı gitmiyor testleriniz... siz belki 14. Gün yumurtlama olur diye bekliyosunuz ama herkesin döngüsü farklı sizinki 16. Yada 17 . Gün olabilir.. saglıklı bir yumurta olsun insallah

Amin inşallah içimi rahatlattınız teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…