- 15 Nisan 2020
- 9.767
- 22.632
- 348
- Konu Sahibi Birumutiste
-
Rica ederimAmin inşallah içimi rahatlattınız teşekkür ederim
Çekip atarım size inşllh bende merak ediyorum umarım çatlar.Rica ederimyarın ki testinizi merak ediyorum dedigim gibi olur insallah
Ya canım ben anlamadım cidden çok garip malesef yine çatlamadı pkoyum zaten kesin kist olmuş. En sondaki bugünki testÇekip atarım size inşllh bende merak ediyorum umarım çatlar.
Canım daha yumurtlama olmamış ki çatlasınHanımlar merhaba pkoyum 8 gündür test yapıyorum. Ama son 3 gündür biraz daha koyu çıkıyo. Ve çatlayacağı yok gibi sizede böyle olup yumurtlayan oldu mu. Çok sıkıldım bu durumdan..
Canım garip bi durum göremedim ben 7 Nisan yumurtlama 9 Nisan çatlamaBak benimkilerde böyle çok saçma
Senin de çatlamışYa canım ben anlamadım cidden çok garip malesef yine çatlamadı pkoyum zaten kesin kist olmuş. En sondaki bugünki test
Ne bileyim tam kırmızı olmamış diyorlar bilemedim zaten regl oldum bugün malesefCanım garip bi durum göremedim ben 7 Nisan yumurtlama 9 Nisan çatlama
Daha var demek ki eger testinz varsa devam edin.. bide adet döngünüz nasil süre olarakYa canım ben anlamadım cidden çok garip malesef yine çatlamadı pkoyum zaten kesin kist olmuş. En sondaki bugünki test
Biliyorum canım zaten olacağı yok çatlamanın belliCanım daha yumurtlama olmamış ki çatlasınbiraz sabır, yapmaya devam et. T nin c den koyu çıkması lazım ki yumurtlama olsun.
Adet döngüm normalde 36 günde bir ama bu ay yine femera kullandım o yüzden 31.gün adet olurum. Kistim oluştu büyük ihtimalleDaha var demek ki eger testinz varsa devam edin.. bide adet döngünüz nasil süre olarak
Allah Allah öyle mi dersin hiç sanmıyorum canım benim normalde çatlayacağı zaman t c den daha koyu olurmuş veya aynı renk olurmuşSenin de çatlamış14 ve 15.gün yumurtlama sonrasında çatlama baksana t daha silik c den
Hayır senin dediğin pik olursa veya yumurtlama olursa öyle olur. Zaten yumurtlaman olmuş, silikleşince de çatlama oluyorAllah Allah öyle mi dersin hiç sanmıyorum canım benim normalde çatlayacağı zaman t c den daha koyu olurmuş veya aynı renk olurmuş
Bence döngüne göre 18 inde piki görmeni beklerim... kist falan diye düsunme kist olsa hep pik seklinde cikardı testlerin yumurta çatlayamadigi icin...Adet döngüm normalde 36 günde bir ama bu ay yine femera kullandım o yüzden 31.gün adet olurum. Kistim oluştu büyük ihtimalle
Bugünde yapıcam canım. Eğer tam silik olursa anlaşılır zaten inişallah dediğin gibidirHayır senin dediğin pik olursa veya yumurtlama olursa öyle olur. Zaten yumurtlaman olmuş, silikleşince de çatlama oluyor
Canım burda bi arkadaşta çatlamış olabilir diyo 14. 15. günüBence döngüne göre 18 inde piki görmeni beklerim... kist falan diye düsunme kist olsa hep pik seklinde cikardı testlerin yumurta çatlayamadigi icin...
Canım bak şimdiki böyle çıktı çok saçma değil miHayır senin dediğin pik olursa veya yumurtlama olursa öyle olur. Zaten yumurtlaman olmuş, silikleşince de çatlama oluyor
yok ya baktm o günlere pik değilki çatlama olsunCanım burda bi arkadaşta çatlamış olabilir diyo 14. 15. günü
testi yapmadan önce tam olarak ne yapıosun acaba sıvı alımına dikkat etmiyor musunCanım bak şimdiki böyle çıktı çok saçma değil mi
14 ve 15.gün testlerinin hemen çekilmiş fotoğrafı var mı?Canım bak şimdiki böyle çıktı çok saçma değil mi
Evet ediyorum sıvı alımından bir veya iki saat sonra yapıyorum. O süre zarfında almıyorum sıvıtesti yapmadan önce tam olarak ne yapıosun acaba sıvı alımına dikkat etmiyor musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?