Merhaba kizlar ben ilk defa bu ay ovilasyon testi kullanmaya başladım ama kafam çok karıştı yalnız mı yaptım acaba hep bulaniklasiyir testler 4 5 damla damlatiyorum fazla koyuyorum galiba böyle oluyor anlayan var mı acaba yorum yapar mısınız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim anladığım yumurtanız çatlamış hiç vakit kaybetmeden harekete geçinMerhaba kizlar ben ilk defa bu ay ovilasyon testi kullanmaya başladım ama kafam çok karıştı yalnız mı yaptım acaba hep bulaniklasiyir testler 4 5 damla damlatiyorum fazla koyuyorum galiba böyle oluyor anlayan var mı acaba yorum yapar mısınız
Ne zaman çatlamış 8.gunde mı acabaBenim anladığım yumurtanız çatlamış hiç vakit kaybetmeden harekete geçin![]()
3 den fazla koyma 2 bıle yetıyordu bana da 3 max olsun bıdahakıne oyle yapıver.Merhaba kizlar ben ilk defa bu ay ovilasyon testi kullanmaya başladım ama kafam çok karıştı yalnız mı yaptım acaba hep bulaniklasiyir testler 4 5 damla damlatiyorum fazla koyuyorum galiba böyle oluyor anlayan var mı acaba yorum yapar mısınız
Yok canım ya degerlendirmedim ama başta silik oldu sonra koyu oldu bence dalgalanmadan dolayı koyu gibi duruyor olabilir çok koyuyorum galiba idrarı tüh bilemedim yaha bıde su pık gb gorunen en basta dagılmadan once de boyle koyumuydu ?? dünkü . sankı bugun catlamıs degerlendırmen gerek gibi duruyor. bence kacırma :)) ınsallah dun de ılıskı olmustur
he ozaman ıyı :)) cok koymaktan oluyo genelde ama bazı testler de boyle dandık cıkabılıyo :)) koca paket alıyorum ıcınden ılla bı 5 6 tanesı zıyan oluyo :)Yok canım ya degerlendirmedim ama başta silik oldu sonra koyu oldu bence dalgalanmadan dolayı koyu gibi duruyor olabilir çok koyuyorum galiba idrarı tüh bilemedim ya
???he ozaman ıyı :)) cok koymaktan oluyo genelde ama bazı testler de boyle dandık cıkabılıyo :)) koca paket alıyorum ıcınden ılla bı 5 6 tanesı zıyan oluyo :)
???
Peki gebe kaldın mı canım???
Su an denemıyorum. 3.5 yıl kadar cocuk ıcın ugrastım.
msjların altında cıkan haftalar gebelıkte acılıyor gorunmuyo da olabılır. 14. Haftayı bıtırıyorum:)Peki gebe kaldın mı canım
Yok canım gördüm ben ama ne olduğunu tam anlayamadigim için sordum kusura bakmamsjların altında cıkan haftalar gebelıkte acılıyor gorunmuyo da olabılır. 14. Haftayı bıtırıyorum:)
Hatta doktor tüp bebeğe bile gerek yok dedimsjların altında cıkan haftalar gebelıkte acılıyor gorunmuyo da olabılır. 14. Haftayı bıtırıyorum:)
Ya bu arada hayurlisiyla kucağına al inşallahmsjların altında cıkan haftalar gebelıkte acılıyor gorunmuyo da olabılır. 14. Haftayı bıtırıyorum:)
Çok teşekkür ederim hepinize ya moral oluyor konuştukca tanımıyorum sizleri ama sağolun varolun gerçekten evet değerlendirdim bugünü bakalım ne olacak siz neler yaptınız anlatır mısınızBu gunu değerlendirin.. kullandiginiz ilac vs var mi yarin da yapin testinizi bakmak lazım..
Bu gunu değerlkullandiginiz ilac vs var mi yarin da yapin testinizi bakmak lazım..
Sadece folik asit kullanıyorum ama geçen ayda çinko birde l arjinin tribulus kullandım eşimle birlikte kadınlarda faydasi varmış öyle okumuştum bir yerde ama bıraktım bu ayTestten once 1 saat sivi alımını kesin .. sivi alimida testi etkiliyor.
gecen sene kendılıgınden hamıle kaldım 2 kez. Ilkı dustu. 2. Boş gebelık oldu sonlandırıldı. Sonra hısteroskopı oldum. Sonra bı lac ay oyle denedık olmayınca klomen tedavısı oldum. Sonra tedavı dozu artırılcak ıgneye gecılcktı hamıle kaldım. :)Yok canım gördüm ben ama ne olduğunu tam anlayamadigim için sordum kusura bakmanasıl gebe kaldınız ben 4 senedir istiyorum ama yok eşimde varikosel var ama değerleri güzel bendede kist vardı şu an yok tedavi oldum ama yine olmadı son şans ovulasyon testi kullanayım dedim