• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testini degerlendirmisiniz

Duygulumm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2021
604
223
33
28
Merhaba kizlar ben ilk defa bu ay ovilasyon testi kullanmaya başladım ama kafam çok karıştı yalnız mı yaptım acaba hep bulaniklasiyir testler 4 5 damla damlatiyorum fazla koyuyorum galiba böyle oluyor anlayan var mı acaba yorum yapar mısınız

Eklentiler

• IMG20210708132525.webp
    IMG20210708132525.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 49
Merhaba kizlar ben ilk defa bu ay ovilasyon testi kullanmaya başladım ama kafam çok karıştı yalnız mı yaptım acaba hep bulaniklasiyir testler 4 5 damla damlatiyorum fazla koyuyorum galiba böyle oluyor anlayan var mı acaba yorum yapar mısınız
Benim anladığım yumurtanız çatlamış hiç vakit kaybetmeden harekete geçin 😁

3 den fazla koyma 2 bıle yetıyordu bana da 3 max olsun bıdahakıne oyle yapıver.

ha bıde su pık gb gorunen en basta dagılmadan once de boyle koyumuydu ?? dünkü . sankı bugun catlamıs degerlendırmen gerek gibi duruyor. bence kacırma :)) ınsallah dun de ılıskı olmustur

ha bıde su pık gb gorunen en basta dagılmadan once de boyle koyumuydu ?? dünkü . sankı bugun catlamıs degerlendırmen gerek gibi duruyor. bence kacırma :)) ınsallah dun de ılıskı olmustur
Yok canım ya degerlendirmedim ama başta silik oldu sonra koyu oldu bence dalgalanmadan dolayı koyu gibi duruyor olabilir çok koyuyorum galiba idrarı tüh bilemedim ya

Yok canım ya degerlendirmedim ama başta silik oldu sonra koyu oldu bence dalgalanmadan dolayı koyu gibi duruyor olabilir çok koyuyorum galiba idrarı tüh bilemedim ya
he ozaman ıyı :)) cok koymaktan oluyo genelde ama bazı testler de boyle dandık cıkabılıyo :)) koca paket alıyorum ıcınden ılla bı 5 6 tanesı zıyan oluyo :)

Bir gebebin günlüğü var Instagram'da o bayana attım sonuclsri daha yumurtlama olmamış dedi ama o zaman bir daha kine dikkat edim siz nasıl yapıyorsunuz anlatirmisiniz kaçıncı denemeniz

msjların altında cıkan haftalar gebelıkte acılıyor gorunmuyo da olabılır. 14. Haftayı bıtırıyorum:)
Yok canım gördüm ben ama ne olduğunu tam anlayamadigim için sordum kusura bakma 😍 nasıl gebe kaldınız ben 4 senedir istiyorum ama yok eşimde varikosel var ama değerleri güzel bendede kist vardı şu an yok tedavi oldum ama yine olmadı son şans ovulasyon testi kullanayım dedim

Bu gunu değerlendirin.. kullandiginiz ilac vs var mi yarin da yapin testinizi bakmak lazım..

Bu gunu değerlendirin.. kullandiginiz ilac vs var mi yarin da yapin testinizi bakmak lazım..
Çok teşekkür ederim hepinize ya moral oluyor konuştukca tanımıyorum sizleri ama sağolun varolun gerçekten evet değerlendirdim bugünü bakalım ne olacak siz neler yaptınız anlatır mısınız

Bu gunu değerlkullandiginiz ilac vs var mi yarin da yapin testinizi bakmak lazım..

Testten once 1 saat sivi alımını kesin .. sivi alimida testi etkiliyor.
Sadece folik asit kullanıyorum ama geçen ayda çinko birde l arjinin tribulus kullandım eşimle birlikte kadınlarda faydasi varmış öyle okumuştum bir yerde ama bıraktım bu ay

Yok canım gördüm ben ama ne olduğunu tam anlayamadigim için sordum kusura bakma 😍 nasıl gebe kaldınız ben 4 senedir istiyorum ama yok eşimde varikosel var ama değerleri güzel bendede kist vardı şu an yok tedavi oldum ama yine olmadı son şans ovulasyon testi kullanayım dedim
gecen sene kendılıgınden hamıle kaldım 2 kez. Ilkı dustu. 2. Boş gebelık oldu sonlandırıldı. Sonra hısteroskopı oldum. Sonra bı lac ay oyle denedık olmayınca klomen tedavısı oldum. Sonra tedavı dozu artırılcak ıgneye gecılcktı hamıle kaldım. :)

Back
X