- 17 Aralık 2019
- 405
- 62
- 98
- Konu Sahibi lotus cicegi44
-
19 Eylül son regl tarihim 25 Eylül'de başladım testi yapmaya bugun 14.gun oluyorRegl in kacinci günü
Yine devam et belki geç yumurtalayacaksin19 Eylül son regl tarihim 25 Eylül'de başladım testi yapmaya bugun 14.gun oluyor
7 ekim pik olmuş sankikızlar benimde silikleşti ama dün pik olacak kadar koyu değildi değerlendirmedimkaçırdım mı
Bu arada 30,31 günde adet oluyorum 26 eylül son adet tarihim
Eki Görüntüle 3655472 Eki Görüntüle 3655474
ozaman evet dündü bugun değerlendirsem şansım olur mu acaba7 ekim pik olmuş sanki
Son yaptıkların bugün mu 7 Ekim'de aslında çok koyu degil 7 ekim gece yada akşam tekrarladin mi testiozaman evet dündü bugun değerlendirsem şansım olur mu acaba
bu bugun yaptım akşam saat 9 da diğeri koyu olan dündü yani 7 ekimdi akşam 8 de yapmıştım,ben aynı anda 2li yapıyorum hatalı test olursa dieSon yaptıkların bugün mu 7 Ekim'de aslında çok koyu degil 7 ekim gece yada akşam tekrarladin mi testi
bunlar da 4 ve 7 ekim arası işte bnde dün pik değil die düşündüm ama baktım bugun baya silikbu bugun yaptım akşam saat 9 da diğeri koyu olan dündü yani 7 ekimdi akşam 8 de yapmıştım,ben aynı anda 2li yapıyorum hatalı test olursa die
Yine devam et bırakma bnm de başta silik gibi çıktı sonra silindi sonra 3 gün içinde koyulasti ben onları çekip atmadimbunlar da 4 ve 7 ekim arası işte bnde dün pik değil die düşündüm ama baktım bugun baya silik
Adetime 1 hafta kaldiYine devam et belki geç yumurtalayacaksin
yaaa devam edeyüm ozaman bendeYine devam et bırakma bnm de başta silik gibi çıktı sonra silindi sonra 3 gün içinde koyulasti ben onları çekip atmadim
Benim bugün böyle çıktıBen de devam ediyorum yumurtlamadan sonraki dördüncü gündeyim
Benim bugün böyle çıktı
Benim de çok silik çıkıyor
19 Eylül seninSenin sat ne zaman
19 Eylül senin
19 Ekim bat olacak muhtemelen inşallah güzel haberler veririz birbirimizeBenim 22 Eylül
19 Ekim bat olacak muhtemelen inşallah güzel haberler veririz birbirimize
Benim ovü testlerim de böyle bugün 21. Günİnşallahşuan göğüs hassasiyeti dışında bir belirtin yok benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?