Ovülasyon testiyle gebe olduğunu öğrenenler

tkya

Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2023
71
21
8
Herkese merhaba Regl olmama 3 gün kaldı evde gebelik testi olmadığı için ovülasyon testi yaptım silik de olsa iki çizgi çıktı sizce hamile olabilir miyim

Herkese merhaba Regl olmama 3 gün kaldı evde gebelik testi olmadığı için ovülasyon testi yaptım silik de olsa iki çizgi çıktı sizce hamile olabilir miyim

Koyu çıkıyor bu çok açık yumurtlama yok manasına gelen bişey. Hamilelik olduğunda epey koyu çıkıyor iki çizgi de.

Yumurtlama olmadığı zaman tek çizgi oluyor diye biliyorum

Ben neredeyse bi adetten diğer adete kadar full test yapıyorum tek çizgi hiç görmedim daha. Silik falan o şekilde çıkıyor. Forumda çok örneği var hamileyken yapılan lh testlerinin, hepsi çok koyu.

Teşekkür ederim
Ben neredeyse bi adetten diğer adete kadar full test yapıyorum tek çizgi hiç görmedim daha. Silik falan o şekilde çıkıyor. Forumda çok örneği var hamileyken yapılan lh testlerinin, hepsi çok koyu.

Ben daha önce yumurtlama görmüştüm sizce gebelik olabilir mi yoksa yeniden mi yumurtlama

Eklentiler

• IMG_5232.webp
    34,4 KB · Görüntüleme: 251

Bence 2. Yumurtlama değil bazen sıvı alımına göre koyuluk siliklik değişebiliyor çok pik olmadan ciddiye almamak lazım. Bende bugün yaptım test aşağı yukarı böyle çıktı. 15 temmuzda pikti ve çatlatma iğnesi oldum. Şimdi de aynı sizinkine benziyor koyuluğu pek mana yüklemedim.

Yani hamilelik olabilir mi diyosun
16.07 da çatlsdı ya üzerinden 9 gün geçmiş oluyor az önce kaset test yaptım hcg negatif

Yani hamilelik olabilir mi diyosun
16.07 da çatlsdı ya üzerinden 9 gün geçmiş oluyor az önce kaset test yaptım hcg negatif

Yok hamilelik olabilir demedim yumurtlama değil yani bu çizgi çok koyu da değil mana yüklemeye gerek yok dedim sadece.
9 gün çokk erken zaten varsa da çıkmaz ki.

Yok hamilelik olabilir demedim yumurtlama değil yani bu çizgi çok koyu da değil mana yüklemeye gerek yok dedim sadece.
9 gün çokk erken zaten varsa da çıkmaz ki.
Haaa öyle mi tamam kuzum

Merhabalar adetime 3 gün var evde test olmadığı için ve eczaneler kapalı olduğu için ovülasyon testi yaptım C çizgisi koyu T çizgisi biraz daha açık renk. Sizce hamile miyimdir inşallah öyledir ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…