Inşallah hayırlısıyla sagliklisyla gelirlerde kuzucuklarmiz....ben daha o tam çift çizgiyi göremedim.yarın yani sabah 15.gün birde o testlere bakayım ne olacak..Evet canim oldu cok tesekkur ederim cevap verdigim icin sabirsizlaniyormm insallah guzrl haberler aliriz hepimizz
Benimde boyle olmustu yaa catlamis oluyo demi tekrardan siliklesinceKizlarrrr bi bakın çizgi açılmış ..yani yumurta catlamis oluyor demi?
Eki Görüntüle 1897128
Aynen koyulasmanin ardından siliklesirse catliyor oluyordu..bakalım kızlar ne diyecek.Peki sen degerlendirdin mi o günleri koyu da siliklistiginde.Benimde boyle olmustu yaa catlamis oluyo demi tekrardan siliklesince
Senin testlerin yumurtlarken bile silik çıkmış neden acaba. Bak 1. Sayfada benim c t eşit çıkmıştıKizlarrrr bi bakın çizgi açılmış ..yani yumurta catlamis oluyor demi?
Eki Görüntüle 1897128
Teldeki program tahmini gösteriyor yanıltıcı olabilir o. Testler kesin geneldekizlar bu sekilde takip edip hamile kalan varmi ben hic kullanmadim hic bir bilgim yok bu konuda.sadece telefonuma bi program indirdim ordan takip ediyorum yumurtlama gunlerimi gecen ay bi dolu bi bos gecirmistim bu gunleri bu ay hic bos yok.
insallah olmustur canim benimmSilikleşmeye başlayınca çatlama oluyormuş. Bizim de çift çizgiyi gördüğümüz akşamın sabahında ilk denememiz oldu. O gün öğlen bir daha test yaptım silikleşmişti. Sonraki günün sabahında bir denememiz oldu. Canlı kalmıştır yumurta diye. İnşallah bu kez olmuştur. 10 aydır istiyoruz. Beklemedeyiz şimdi. 26 ekim adet tarihim.
Benimkide 22 ekim canim cok istiyorum insallaah hepimize nasip olur guzel haberler aliriz bu ayİnşallah hepimizin olmuştur bu ay. Senin adet tarihin daha önce sanırım. Önce senin hayırlı haberlerini alırız sonra da bizim inşallah. Belirtilere takılmamak lazım. Kardeşimde hiç belirti olmamıştı. Adeti gecikince öğrendi hamile olduğunu.
Telefona guvenme canim bende iki aydir ovulasyon hesaplama sitelerinden hesapliyordum genelde ondorduncu gunu hesapliyor programlar bu ay test aldim adet baslangicinin 9 gunu basladim teste tek cizgi vardi 10 gunde ikinci cizgi silik cikti 11 ve 12 gunde cift kalin cizgiyi gordum sasirdim hatta ama erken yumurtluyormusum demekki dedim sonra arastirsim 28 gunluk adet dongusunde 14 gunde yumurtlama falan hikayeymis herkeste farkli oluyormus 20 gunde bile yunurtlayan varmis.kizlar bu sekilde takip edip hamile kalan varmi ben hic kullanmadim hic bir bilgim yok bu konuda.sadece telefonuma bi program indirdim ordan takip ediyorum yumurtlama gunlerimi gecen ay bi dolu bi bos gecirmistim bu gunleri bu ay hic bos yok.
Evet bende takvime göre yapmıştım ilk ay yanlış gösteriyomuş. Ovulasyonla öğrendim yumurtlama günümü
12.gündü canımPeki ilk kanama gununden sayinca kacinci gunmuş yumurta gunun
İnşallah canımBende bugün netten sipariş verdim ovalasyon testlerimi inşallah düzgün kullanıp yararını görürüm
inşallah daha çok yeniyim ama hemen olsun istiyorum nedenseİnşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?