OVULASYON TESTİYLE GEBELİĞE HAZIRLANANLAR

Evet canim oldu cok tesekkur ederim cevap verdigim icin sabirsizlaniyormm insallah guzrl haberler aliriz hepimizz
Inşallah hayırlısıyla sagliklisyla gelirlerde kuzucuklarmiz....ben daha o tam çift çizgiyi göremedim.yarın yani sabah 15.gün birde o testlere bakayım ne olacak..

Evet iki gun koyu olmustu ve siliklesincede degerlendirdik heycanla bekliyorm 6 gun oldu akinti falan olmadi ama bilmiyorum yaa bazilarida hic belirti yasamiyomus kendimi oyle aavutuyorum diyelim

kizlar bu sekilde takip edip hamile kalan varmi ben hic kullanmadim hic bir bilgim yok bu konuda.sadece telefonuma bi program indirdim ordan takip ediyorum yumurtlama gunlerimi gecen ay bi dolu bi bos gecirmistim bu gunleri bu ay hic bos yok.

kizlar bu sekilde takip edip hamile kalan varmi ben hic kullanmadim hic bir bilgim yok bu konuda.sadece telefonuma bi program indirdim ordan takip ediyorum yumurtlama gunlerimi gecen ay bi dolu bi bos gecirmistim bu gunleri bu ay hic bos yok.
Teldeki program tahmini gösteriyor yanıltıcı olabilir o. Testler kesin genelde

Silikleşmeye başlayınca çatlama oluyormuş. Bizim de çift çizgiyi gördüğümüz akşamın sabahında ilk denememiz oldu. O gün öğlen bir daha test yaptım silikleşmişti. Sonraki günün sabahında bir denememiz oldu. Canlı kalmıştır yumurta diye. İnşallah bu kez olmuştur. 10 aydır istiyoruz. Beklemedeyiz şimdi. 26 ekim adet tarihim.

insallah olmustur canim benimm

İnşallah hepimizin olmuştur bu ay. Senin adet tarihin daha önce sanırım. Önce senin hayırlı haberlerini alırız sonra da bizim inşallah. Belirtilere takılmamak lazım. Kardeşimde hiç belirti olmamıştı. Adeti gecikince öğrendi hamile olduğunu.

Benimkide 22 ekim canim cok istiyorum insallaah hepimize nasip olur guzel haberler aliriz bu ay

Telefona guvenme canim bende iki aydir ovulasyon hesaplama sitelerinden hesapliyordum genelde ondorduncu gunu hesapliyor programlar bu ay test aldim adet baslangicinin 9 gunu basladim teste tek cizgi vardi 10 gunde ikinci cizgi silik cikti 11 ve 12 gunde cift kalin cizgiyi gordum sasirdim hatta ama erken yumurtluyormusum demekki dedim sonra arastirsim 28 gunluk adet dongusunde 14 gunde yumurtlama falan hikayeymis herkeste farkli oluyormus 20 gunde bile yunurtlayan varmis.

Evet bende takvime göre yapmıştım ilk ay yanlış gösteriyomuş. Ovulasyonla öğrendim yumurtlama günümü

Bende bugün netten sipariş verdim ovalasyon testlerimi inşallah düzgün kullanıp yararını görürüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…