- 26 Temmuz 2016
- 116
- 116
- 18
- 41
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende pko var 3 aydir adet gormuyorum.Bata kaç gün var?
Insallah pko oldugu icin adetim gelmiyor 3 aydir. Goguslerimdeki agri artti gebelikten suphelendim. Carsamba randevum var insallah hamileyimdir allah herkesin gonlune gore versinAdetin kaç gün var? Bu sekilde hamile olduğunu ogrenenler var. İnsallah senin de öyledir.
Canım pko olayını ben hiç bilmiyorum ama bata yakın koyu çıkarsa hamile olma ihtimali vardır. Bi kan testi yaptır kesin sonucu öğrenirsinBende pko var 3 aydir adet gormuyorum.
Carsamba randevum var insallah hamileImdirCanım pko olayını ben hiç bilmiyorum ama bata yakın koyu çıkarsa hamile olma ihtimali vardır. Bi kan testi yaptır kesin sonucu öğrenirsin
Insallah pko oldugu icin adetim gelmiyor 3 aydir. Goguslerimdeki agri artti gebelikten suphelendim. Carsamba randevum var insallah hamileyimdir allah herkesin gonlune gore versin
inşallah canım hakkında hayırlısı olsunCarsamba randevum var insallah hamileImdir![]()
Evet kullandım ama doktora gittim. Doktor bana folidoce verdi her sabah tok karna bir tane dediHerkese merhaba. Ben de artık bebek düşünmeye başladım lakin önce vücudumu hazırlamak istiyorum. Bu nedenle folic trio adında folik asit aldım. Gebeliğinden önce bunu kullanmaya başlayan var mı? Varsa günde kaç tane içiyorsunuz? Kutunun üzerinde 3 adet yazıyor ama eczacı 1 adet içebilirsiniz dedi kararsız kaldım.
Benim aldığımda da kalsiyum ve d vitamini takviyesi var. Ben de günde 1 tane içsem mi diye düşünüyorum. En son başka bir sebepten 2 ay önce jinekoloğa gitmiştim o yüzden tekrar gitmek istemedim eczaneden kendim aldım.Evet kullandım ama doktora gittim. Doktor bana folidoce verdi her sabah tok karna bir tane dedi
Bebeginiz kızmı erkekmi merak ettimben o testle hamile kaldım. adetimin 12. gününde ikinci çizgiyi gördüm ve sadece o günü değerlendirebilmiştim.
Canım biz burdan ne desek boş en iyisini doktor bilirBenim aldığımda da kalsiyum ve d vitamini takviyesi var. Ben de günde 1 tane içsem mi diye düşünüyorum. En son başka bir sebepten 2 ay önce jinekoloğa gitmiştim o yüzden tekrar gitmek istemedim eczaneden kendim aldım.
Evet canım çatladığı anlamına geliyor yarını değerlendir bence. Ben öyle yapmıştım. Hatta bi sonraki günü bile değerlendirBugün en koyu çift çizgiyi gördüm kızlar ve de aşırı derecede kasıklarım ağrıyo bu yumurtanın çatladığı anlamına mı geliyor?Bugünü değerlendirmeli miyim yoksa yarını mı?
Hangi markayı kullandin sen.içinde kaç tane oluyorBen o testi almasaydım daha çok uğraşırdım gibime geliyor :) O nedenle benim gerçekten işime yaradı test.Adetten sonra bilmem kaçıncı gün başlayın diyorlardı, ben adet bittiği gibi başladım iyi ki de öyle yapmışım uzun süren adetim sebebiyle 12. gün adet bitiminden hemen sonraki bi kaç güne denk geliyordu çünkü.
Sağol canım benimEvet canım çatladığı anlamına geliyor yarını değerlendir bence. Ben öyle yapmıştım. Hatta bi sonraki günü bile değerlendir

Amin canım sağol Allah hepimize nasip etsin inşallahSağol canım benim![]()
Allah sağlıkla bebişine kavuştursun inşallah
![]()
Telefona guvenme canim bende iki aydir ovulasyon hesaplama sitelerinden hesapliyordum genelde ondorduncu gunu hesapliyor programlar bu ay test aldim adet baslangicinin 9 gunu basladim teste tek cizgi vardi 10 gunde ikinci cizgi silik cikti 11 ve 12 gunde cift kalin cizgiyi gordum sasirdim hatta ama erken yumurtluyormusum demekki dedim sonra arastirsim 28 gunluk adet dongusunde 14 gunde yumurtlama falan hikayeymis herkeste farkli oluyormus 20 gunde bile yunurtlayan varmis.
Daha çatlamadıysa değerlendirebilirsiniz geç değilevet telefon sapitiyomus bazen dun doktora gitmistim telefona gore ben carsamba gunu yumurtamin catlamasi gerekiyodu ama daha catlamamis doktor dun bakti 1-2 gune catlar dedi onumuzdeki aya bu testlerle deniycem bide bu ay gecti artik