• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovülasyon testiyle gebelik öğrenen var mı?

Fotoğrafı atabilir misin bende de PCO var benimde pik gibi çıktı ama gebelik yoktu inşallah sizin vardır gebelik testi yapın bence adetinizde gecikiyorsa 🙏🏻
Merhaba, ovülasyon testlerinizi. koyuluğu nasıldı ben de pco var ve ilk kez denedim. Tam koyuluk göremedim

Merhaba, ovülasyon testlerinizi. koyuluğu nasıldı ben de pco var ve ilk kez denedim. Tam koyuluk göremedim
Regliye 6 gün kala elime geçmişti canım testler bende ilk defa ozman yaptım regliden sonra düzenli yapacaktım reglide olamadım daha ama böyleydi 6 gün kaladan itibaren en son ki iki gün kala sonra da siliklesti tekrar ama çok açık veya koyu değil ikinci foto da dün yaptığım genel böyle çıktı

Eklentiler

• IMG_20250920_115044.webp
    IMG_20250920_115044.webp
    56 KB · Görüntüleme: 33
  • IMG_20250930_183638.webp
    IMG_20250930_183638.webp
    35,9 KB · Görüntüleme: 27
benim şöyle oldu bu ay 26 agustos adet 15 eylül ovulasyon pik 26 eylül adet bekliyordum. 27 de beta verdim 117 29 da beta verdim 295 birde bugun verdim sonucunu bekliyorum. Dr da gebelik yolları oluşmus bekliycez dedi. Cok erken öğrendim iyi olmadı :(
Eğerki normalde bi sıkıntın hastalığın pcos vs yoksa dert etme olabilir erkendende olsa öğrendin ve hamilesin 💕

Regliye 6 gün kala elime geçmişti canım testler bende ilk defa ozman yaptım regliden sonra düzenli yapacaktım reglide olamadım daha ama böyleydi 6 gün kaladan itibaren en son ki iki gün kala sonra da siliklesti tekrar ama çok açık veya koyu değil ikinci foto da dün yaptığım genel böyle çıktı
Kan testi verdiniz mi?

Kan testi verdiniz mi?
22 si adet günümde 21 i lekelnmem başladı 23 ü kan verdim birşey çıkmadı 24 u de lekenmem bitti tamamen dün de gebelik testi yaptım böyle çıkmıştı bugün tekrar bir test yapcam akşam

Eklentiler

• IMG_20250930_103222.webp
    IMG_20250930_103222.webp
    30,5 KB · Görüntüleme: 30
22 si adet günümde 21 i lekelnmem başladı 23 ü kan verdim birşey çıkmadı 24 u de lekenmem bitti tamamen dün de gebelik testi yaptım böyle çıkmıştı bugün tekrar bir test yapcam akşam
İlk idrar ile yapsaydınız keşke daha yoğun oluyor daha net sonuç çıkardı inşallah pozitiftir 🫠🙏

bende clearblue kullanıyorum ama henüz herhangi bir sonuç alamadım, dün ve bugünde kahverengi lekelenmem geldi ama sadece sildiğimde ve gümnlük pedimde 1-2 damla şeklinde görünüyor pcosum son adetim 11 eylüldü adeti bekliyorum

İlk idrar ile yapsaydınız keşke daha yoğun oluyor daha net sonuç çıkardı inşallah pozitiftir 🫠🙏
İlk idrarla yapmıştım bunu akşam gecicek anca elime test bakalım onda da pozitif gorebilecek miyim bilmiyorum çok umutsuzdum bunu yaparken de bi umut oldu yalanci değilse inşallah 😊

bende clearblue kullanıyorum ama henüz herhangi bir sonuç alamadım, dün ve bugünde kahverengi lekelenmem geldi ama sadece sildiğimde ve gümnlük pedimde 1-2 damla şeklinde görünüyor pcosum son adetim 11 eylüldü adeti bekliyorum
Bende arada lekelenmem olurdu ama sonrasında adetim tamamen gelirdi sancım falan olurdu bu farklı oldu bu ay 🤷

Merhaba ben de yanıltmak istemem bilimsel olarak açıklamasını da bilmiyorum ama yumurtalamam geçip pikleri değerlendirdikten sonra bakalım çizgi tek mi diye ovü. denedim çizgi yoktu, sonra tabii günler geçti evde gebelik testim yoktu ertesi gün test alacaktım ama evde 1 tane ovü. testi kalmıştı hadi bi deneyeyim dedim (aşırı koyu olmasa da yani diğer çizgiyle aynı renk değildi) lh yükselirken gördüğüm çizgiyle aynıydı sonra ertesi gün test yaptım silik çizgi gördüm sırf denemek için yapmıştım öyle denk geldi bana da

Merhaba, bu arada bende de pco var , ben 22 ağustosta adet oldum. Adete 8 gün kalaya kadar hiç pik görmemiştim. Sonrasın 14 eylül pik , 15 eylül hafiften silik ve 16 sı baya silindi. Birde yumurtlama zamanı servikal mukus gelmişyi baya . Normal de baktığında 10 gün gecikmem var ama yumurtlamaya göre 2 gün gecikme şunan benim. Pcoslarda geç yumurtlama olabiliyor. Pcossan ovülasyon testi şart çünkü düzensiz yumurtlama oluyor genelde. Bende 3 aydır tutturamamıştm. Şimdi korkumdan gebelik testi yapamıyorum bide çalıştığım için haftasonuna bıraktım psikolojik olarak her iki ihtimalde beniö zihnimi bulandıracak çünkğ

Merhaba, bu arada bende de pco var , ben 22 ağustosta adet oldum. Adete 8 gün kalaya kadar hiç pik görmemiştim. Sonrasın 14 eylül pik , 15 eylül hafiften silik ve 16 sı baya silindi. Birde yumurtlama zamanı servikal mukus gelmişyi baya . Normal de baktığında 10 gün gecikmem var ama yumurtlamaya göre 2 gün gecikme şunan benim. Pcoslarda geç yumurtlama olabiliyor. Pcossan ovülasyon testi şart çünkü düzensiz yumurtlama oluyor genelde. Bende 3 aydır tutturamamıştm. Şimdi korkumdan gebelik testi yapamıyorum bide çalıştığım için haftasonuna bıraktım psikolojik olarak her iki ihtimalde beniö zihnimi bulandıracak çünkğ

ay sormayın evet benim ilk denemem kimyasal oldu bu ikinci denemem. Tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum korkuyorum. bat 14/15ekim benim. ovü testlerim böyle

Eklentiler

• IMG_6607.webp
    IMG_6607.webp
    32,1 KB · Görüntüleme: 27
benim şöyle oldu bu ay 26 agustos adet 15 eylül ovulasyon pik 26 eylül adet bekliyordum. 27 de beta verdim 117 29 da beta verdim 295 birde bugun verdim sonucunu bekliyorum. Dr da gebelik yolları oluşmus bekliycez dedi. Cok erken öğrendim iyi olmadı :(
Bu arada evet haklısınız insanı yıpratıyor bu düşünceler ama doktorunuz olumsuz bir şey söylememiş kendinizi strese sokmayın lütfen, doktorum bana stres yaparsan hiç bit sorunun olmazsads tutunmaz rahat bırakacaksın kendini dedi ama sizin zaten tutunma aşamasını da geçmiş her şey aşama aşama insanoğlunu da diğerlerinden ayıran bu gelişim uzun sürüyor anne karnında Allah sağlıkla ilerlemeyi nasip etsin ve isteyen herkesin kucağımı boş bırakmasın inşallah

ay sormayın evet benim ilk denemem kimyasal oldu bu ikinci denemem. Tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum korkuyorum. bat 14/15ekim benim. ovü testlerim böyle
Hiç merak etmeyin o bir günde pik yapıyor hiç anlamadım bende çok üzüldüm yumurtlamıyor muyum diye, ertesi günü birden pik yaptı çok ağladım o kadar korkmuştum ki sizde içinizi ferah tutun Allah biliyor doğru zamanı her şey birdem bire oluverir.

Back
X