Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar selam eylül 16-19 regli tarihimdi 28 i yumurtlamamdı. 2 gün önce adet olmam lazımdı ama geciktim. Evde ovülasyon testi vardı 4 saat aralıklarla 4 tane yaptım hepsi pozitif çıktı. Aranızda öğrenen varmı
Gebelik olması icin ikisininde aynı koyulukta olması lazım lh hiç bir zama 0 a düşmez hep silikte olsa cizgi olur önemli olması kontrol cizgisi ile test cizgisinin aynı koyulukta olması
Ama bu lh algılamadı işte çünkü vücudumda lh kalıntısı olması imkansızmış çünkü on gün önce yaptığımda ovülasyon testi hep tek çizgi çıktı denemek için yapıyordum yeni almıştım. Chat gbt vucutta kalmaz adet dönemi hiç bir zaman diyor. Test çok hassas olduğu için lh hormonu hcg ile çok benziyor on gün ömce lh çıkmadıysa şuandada çıkmaz test hcg yi algılıyor diyor bugün gidip kan vericem bilmiyorum heycanlıyım
Ama bu lh algılamadı işte çünkü vücudumda lh kalıntısı olması imkansızmış çünkü on gün önce yaptığımda ovülasyon testi hep tek çizgi çıktı denemek için yapıyordum yeni almıştım. Chat gbt vucutta kalmaz adet dönemi hiç bir zaman diyor. Test çok hassas olduğu için lh hormonu hcg ile çok benziyor on gün ömce lh çıkmadıysa şuandada çıkmaz test hcg yi algılıyor diyor bugün gidip kan vericem bilmiyorum heycanlıyım
lh hormonu herzaman oluyor vucutta fakat ben baya boyu çizgi gelince şuphe etmiştim gebelik testi aldım pozitifti. Fakat ben test yaptığımda baya ovulasyon pik günündeki kadar pikti. sizinki soluk baya ...
İnsallah vardır diyelim sağlıkla olsun.