Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bat gelmeden dayanamadım ovü ve erken gebelik testi yaptım :(
Pazar sabahı yaptım Duratest almış eşim silik çizgi bile çıkmadı sanki zaten pek güvenilir bi test değil diye biliyorum kaset test de yaptım çıkmadı maalesef
Pazar sabahı yaptım Duratest almış eşim silik çizgi bile çıkmadı sanki zaten pek güvenilir bi test değil diye biliyorum kaset test de yaptım çıkmadı maalesef
Beni de bayağı oyaladı testler bu ay garip garip şeyler çıkardılar ama bugün anladım negatif. Seni anlıyorum ve hepimiz için hayrlısı diyorum. Sıkmayıver canını olur inşaAllah
Beni de bayağı oyaladı testler bu ay garip garip şeyler çıkardılar ama bugün anladım negatif. Seni anlıyorum ve hepimiz için hayrlısı diyorum. Sıkmayıver canını olur inşaAllah