- 3 Mayıs 2019
- 327
- 715
- 103
- 31
- Konu Sahibi TheCapricorn
-
Beniimde adetm geçmişti elimde gebelik yoktu ovulasyon yaptm anında t çizgisi kopkoyu çıktı digeride peşine çıktı hemn ama.ikiside kopkoyuydu cnm sonra gebelik aldm yaptm pozitif ti insallh seninde pozitiftir ama adete yakında koyu çıkabiliyormus.belirtilerinde varmış hayırlısı olsun inşallahkızlar 15 -16 Mayıs 2 gün yumurtlama gördüm 17 Mayıs çatlama oldu . Bugün yumurtlamanın 8. Günü böyle işte sonuçlar ayak tabanlarım yanıyor göğüslerim sızlıyor bi de bugün temizlik yaptım bacaklarım ve kasıklarım çok ağrıyor adet yaklaştıkça koyulaşır dediler ondan denemek istedim adetim 30 mayısta olacak 8 gün kaldı bunlar da yumurtlama gününe kadar olan testlerim hala yumurtlamadan önceki kadar silikleşmedi. ilk resim yumurtlamadan önceki ve yumurtlama gününe kadar olan testler ikinci resim de yumurtlamadan sonraki testlerim
Yumurtlamadan sonra hala silikleşmediBeniimde adetm geçmişti elimde gebelik yoktu ovulasyon yaptm anında t çizgisi kopkoyu çıktı digeride peşine çıktı hemn ama.ikiside kopkoyuydu cnm sonra gebelik aldm yaptm pozitif ti insallh seninde pozitiftir ama adete yakında koyu çıkabiliyormus.belirtilerinde varmış hayırlısı olsun inşallah
Anladm cnm yani hamile.olabilirsin diyrm ya benimde hep yapiyrdm ovulasyan hiç siliklesmedi benimde dedim bidami yumurtlucam acaba ama sonuç hamileyim.Yumurtlamadan sonra hala silikleşmedi
Ay inşallah kuzum bende hamileyimdir 3 kaybim varAnladm cnm yani hamile.olabilirsin diyrm ya benimde hep yapiyrdm ovulasyan hiç siliklesmedi benimde dedim bidami yumurtlucam acaba ama sonuç hamileyim.
İnşallah canım aminnn valla bana var gibi geldi ama yinede herşeyin hayirlisi olsun insallah Rabbim en kısa zamnda yaşatsın sana anneliği sağlıklı hayırlı bı gebelik geçir inşallah cnm.3kaybin nasıl oldu cnm çok geçmiş olsun Rabbim bidaha yaşatmasınAy inşallah kuzum bende hamileyimdir 3 kaybim var
Bilmiyorum canım 3 kez düştü pıhtılaşma dediler karnımdan iğne oldum aspirin aldım yine de düştü şimdi hamilr kalır kalmaz gel dediler riskli gebelik uzmanı bakacakİnşallah canım aminnn valla bana var gibi geldi ama yinede herşeyin hayirlisi olsun insallah Rabbim en kısa zamnda yaşatsın sana anneliği sağlıklı hayırlı bı gebelik geçir inşallah cnm.3kaybin nasıl oldu cnm çok geçmiş olsun Rabbim bidaha yaşatmasın
Dua et cnm bol.bol.Allahin izniyle inşallah bidaha yaşamazsın sağlıklı gebelik.olsa düşmezdi öyle düşün cnm hakkında hayirlisi olsn inşallah bayramdan sonr adet olmazsan kan testi yaptır bana da yaz merak.ederm.Bilmiyorum canım 3 kez düştü pıhtılaşma dediler karnımdan iğne oldum aspirin aldım yine de düştü şimdi hamilr kalır kalmaz gel dediler riskli gebelik uzmanı bakacak
Tamam canım aklıma takılan yumurtlamadan önce ovülasyon testlerim çok silikti yımurtlama oldu bitti hala silikleşmediDua et cnm bol.bol.Allahin izniyle inşallah bidaha yaşamazsın sağlıklı gebelik.olsa düşmezdi öyle düşün cnm hakkında hayirlisi olsn inşallah bayramdan sonr adet olmazsan kan testi yaptır bana da yaz merak.ederm.
Oyuzdn hamilelik ihtimali daha yüksek zaten cnm inş hamielsindrTamam canım aklıma takılan yumurtlamadan önce ovülasyon testlerim çok silikti yımurtlama oldu bitti hala silikleşmedi
Bende az önce ovülasyon testi yaptım yine adetime 5 gün kaldı böyle ovülasyon testimKızlar ben sabah gebelik testi yaptım ama sonuç negatif gözümü baya geçirdim ama o çizgiyi göremedimaz önc3 ovülasyon testi yaptım adetime 6 gün var bi bakabilir mısınız sizde
Gebelik testi dün yaptım negatifti ama ovülasyon testim böyle çıktı adete 5 gün kaldı@Katibeeee cnm naptın gebelik testi yaptinmi sonuç ne
Daha önce pik olmusmuydu cnm bazen adete yakın yumurtlama olabiliyorGebelik testi dün yaptım negatifti ama ovülasyon testim böyle çıktı adete 5 gün kaldı
Zaten ben yumurtlamayı 10 gün önce gördüm yumurtlama gününü ve sonrasındaki 3 günü değerlendirdim 2. Yumurtlama olması imkansız çünkü yumurtlamadan 5 gün sonra koyulaştı ve hala silikleşmediDaha önce pik olmusmuydu cnm bazen adete yakın yumurtlama olabiliyor
Hee öyleyse cnm gebelik olabilir yada adetin yaklaştığı içinde olabilir sen takip et bakalım nolucak inş bebk vardrZaten ben yumurtlamayı 10 gün önce gördüm yumurtlama gününü ve sonrasındaki 3 günü değerlendirdim 2. Yumurtlama olması imkansız çünkü yumurtlamadan 5 gün sonra koyulaştı ve hala silikleşmedi
Erken gebelik testi yapınZaten ben yumurtlamayı 10 gün önce gördüm yumurtlama gününü ve sonrasındaki 3 günü değerlendirdim 2. Yumurtlama olması imkansız çünkü yumurtlamadan 5 gün sonra koyulaştı ve hala silikleşmedi
Bugünkü ovülasyon testim de böyleHee öyleyse cnm gebelik olabilir yada adetin yaklaştığı içinde olabilir sen takip et bakalım nolucak inş bebk vardr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?