- 3 Nisan 2018
- 359
- 206
- 33
- 39
- Konu Sahibi hatice8679
-
Adetten önce böyle olması normalmi yani ilk kez böyle oldu çünküBende yaptım bu şekilde çıktı ama şuan adet oldum silik şekilde olmayacak yani iki çizgi aynı şekilde kırmızı olması gerekiyor yumurtlama yada hamilelik diyebilmek için
Adetten önce salgılanan hormon seviyesi yükseliyor ya belkide ondandır siz afetinizi bekleyin bence gecikirseniz normal gebelik testi yapın belki varda olabilir veya adet gününüz gelince de yapın adet olmadıysanız ovulasyon testini o zaman koyu kırmızı çıktıysa hamilesiniz demek ama silik çıkarsa birşey diyememAdetten önce böyle olması normalmi yani ilk kez böyle oldu çünkü
3 gün sonra bazen 1 2 gün gecikebiliyo son 1 haftadır silikti ama belli bir cizgiydi ikincide yavaştan koyulasti o yüzden kafam karıştıEki Görüntüle 2559538 canım en üstte ki ovalusyon testi hamileyken yapmıştım t çizgisi daha koyu böyle olması gerekmiş inşallah hamilesindir bat ne zaman
Ovulasyon testini ne zaman yaptınız bu çizgi olduEki Görüntüle 2559538 canım en üstte ki ovalusyon testi hamileyken yapmıştım t çizgisi daha koyu böyle olması gerekmiş inşallah hamilesindir bat ne zaman
Anladım canım adet zamanı yaklaşınca lh hormonu yükselirmiş ondan ola bilir adet geçerse test yap3 gün sonra bazen 1 2 gün gecikebiliyo son 1 haftadır silikti ama belli bir cizgiydi ikincide yavaştan koyulasti o yüzden kafam karıştı
Gebeliği öğrendiğim de yaptım beta 600 lerdeydiOvulasyon testini ne zaman yaptınız bu çizgi oldu
Anladım canım teşekkür ediyorum allah sağ salim kucagina almayı nasip etsinGebeliği öğrendiğim de yaptım beta 600 lerdeydi
Birde gebelik yapın sabah murlaka olabilirHanımlar benimde bata 4 gün var ovulasyon testim bu şekilde çıktı sizce gebelik varmıdır ?Eki Görüntüle 2571198
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?