Ovulasyon testiyle gebelik öğrenenler.?.

Frkzhd

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2016
1.246
765
53
35
Benim bat 7 ekim civarı bugün ovulasyon testi yaptım en son 29 eylülde yapıp bırakmıştım. Ama aklıma ovulasyon testiyle hamile olduğunu öğrenenler geldi. Adete yakın pozitif çıkarsa hamilesin demektir diyolar. Benim testim aşağıda bi bakar mısınız. 29 unda yaptığımıda koydum. Başına gelen varsa yorum yapabilir mi

Eklentiler

• IMG_1409.webp
    IMG_1409.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 3.346
Ben yazdığın şekilde öğrendim cnm adetimi 1-2 gün geçmişti. Çift çizgi çıktı

Cnm bnde yumurtlama sonrasi ovulasyona devam ettim ve git gide silindi ve toz pembeydi dun bata 9 gun kala son bi tane vardi onu yaptm normalde silik olmasi gerekirken biraz daha koyuydu sasirdim

Canm belirti derkn adete 9 gun kaldi seffaf akinti su gibi ve goguslerim oyle bi sizliyoki erken adet olcm dedim mide bulanym ve bas agrm var migrenden diyrm heralde hamilelige yormak istemyrm ama piskolojik drgil ilk defa goguslerim boyle resimlerini baska bi sayfada paylasmistm attim testleri cunku resmen gelip gidip odamda onlara bakiyrm hep acaba acaba kafayi siyirdim yani... ama soyleydi yumurtlama gununden sonra toz pembe olan cizgi son yaptgm testte daha koyuydu

Ama seninki cok koyu cikmis

Saat 5 gibi gebelik testi yapmayı düşünüyorum bakalım

Benim bat 7 ekim civarı bugün ovulasyon testi yaptım en son 29 eylülde yapıp bırakmıştım. Ama aklıma ovulasyon testiyle hamile olduğunu öğrenenler geldi. Adete yakın pozitif çıkarsa hamilesin demektir diyolar. Benim testim aşağıda bi bakar mısınız. 29 unda yaptığımıda koydum. Başına gelen varsa yorum yapabilir mi

Canım benim, inanmayın burda yazan herşeye, insanoğlu görmek istediği gibi görüyo herşeyi. Bazı bünyeler regle yakın bi kez daha yumurtlayabiliyor. Sendeki bu koyu testin tek anlamı bu. Bende aynen böyle gebe kaldım. Bir adet ortası yumurtlamıştım, birde reglime 8 gün kala. Ve ikinci yumurta döllenmişti. Dr da zaten geç yumurtlamışsın demişti. Durumu kanıtladı. Bence sen bunu ilişkiyle değerlendir. Gebeliğin varsa bile bu kadar erken çıkması imkansız. Daha çünkü hCG hormonun salgılanmaya bile başlamamıştır. Tabi gebeliğin varsa. Bu geceyi değerlendirmeni tavsiye ederim ben. Hakkında hayırlısı inşallah

Kızlar bu gebelik testim şimdi yaptım :dua:

Eklentiler

• IMG_1417.webp
    IMG_1417.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 2.559
Bu da aynı idrarla yaptığım ovulasyon testi

Eklentiler

• IMG_1418.webp
    IMG_1418.webp
    2,1 KB · Görüntüleme: 2.449
Suan bata kacgun vardi cnm yumurtlamadan kac gun gecti

Back