Ben denedim. İnternetten bi marka almıştım şimdi hatırlamıyorum. Kaset test şeklindeydi. İçinde 2 gebelik bir erken test faln vardı. Baya araştırıp yorum okumuştum. Eczanede olan ama daha uyguna gelen bir şeydi. Şimdi pek hatırlamıyorum. Ama bende işe yaramadı çünküü sebeplerim başkaydı. Yani demek istediğim dene evet ama max 3 ay falan. Yaş vs. Sıkıntınız varsa uzun tutma derim. Ben 2. Ay sıkılmıştım bile. 1 yıl denemedense artık 9. Ayla beraber bi hsg rahim filmini akla getirmek tam anlamıyla içeriyi görmek mantıklı bir adım olabiliyor. Olası az bir yapışıkta tedavi yerine bile geçiyor ve fayda sağlıyor. Aklıma gelenler bunlar. Görmüşken yazmak istedimSelam Kizlar ben ilk defa ovulasyon testiyle deniyorum 2 gün yumurtlama gördüm ve bugün catlama oldu.. insallah hamile kalirim, kendimi ama cokta ümitlendirmek istemiyorum.. ovulasyon takibi yapip hamile kalan var mi? Veya ovulasyon yaptigi halde hamile kalmayanlar var mi
Ben henuz hic kullanmadim ama. Ne sekilde degerlendirmek gerekiyor acaba? Cizgi cok koyuyken her gun mu degerlendirmek gerekiyorBen oğluma ovulasyon testiyle ilk ayda hamile kaldım, doğru kullanmasını bildiğin sürece çok faydalı.
Biz çizginin en koyu çıktığı günleri değerlendirmiştik. Çizginin en koyu çıktığı zamandan 24 saat gecmeden değerlendirmek gerekiyor diye biliyorum.Ben henuz hic kullanmadim ama. Ne sekilde degerlendirmek gerekiyor acaba? Cizgi cok koyuyken her gun mu degerlendirmek gerekiyor
Normalde yumurtlamayi hisseder misiniz? Cizginin en koyu ciktigi zaman nasildi kasik agrisi falan oluyor mu meselaBiz çizginin en koyu çıktığı günleri değerlendirmiştik. Çizginin en koyu çıktığı zamandan 24 saat gecmeden değerlendirmek gerekiyor diye biliyorum.
Aradan 9 yıl geçti ama hatırladığım hep ateşimi ölçerdim yumurtlama zamanı yüksek çıkardı, testin koyu olduğu zamanlarda da yüksek çıkmıştı silikleştiği zaman düşmüştü. Bide affedersin iç çamaşırı ıpıslak olacak şekilde akıntım olmuştu.Normalde yumurtlamayi hisseder misiniz? Cizginin en koyu ciktigi zaman nasildi kasik agrisi falan oluyor mu mesela
Su anda hissetmiyor musunuz yumurtlamayi? Bende inanilmaz bir kasik agrisi ve gaz kramplari oluyor. Oradan anliyorum yumurtlamayi. Ancak catladigini mi anliyorum yoksa yumurtanin cok olgunlastigini mi onu kestiremiyorum. Bende bu belirtiler olduktan tam 14 gun sonra regl geliyor. Ovulasyonu da simdilik kullanmak istemiyorum ayriyetten stres olur bana diye. Ama merak ediyorum benim hissettigim catlama mi yoksa olgunlasmasi miAradan 9 yıl geçti ama hatırladığım hep ateşimi ölçerdim yumurtlama zamanı yüksek çıkardı, testin koyu olduğu zamanlarda da yüksek çıkmıştı silikleştiği zaman düşmüştü. Bide affedersin iç çamaşırı ıpıslak olacak şekilde akıntım olmuştu.
Şimdi ateşin yükselmesini hissetmiyorum mesela, o zamanlar ölçüyordum hep yüksek çıkınca da hissediyordum otomatik, şimdi benim için önemli olmayınca hissetmiyorum. Ama yine her ay yumurtlama zamanımda şiddetli beyaz akıntı oluyor anlıyorum o zaman, o zamanlar daha dikkat ediyorum. Bu şiddetli beyaz akıntının geldiği zaman çatladığı anlamına geliyor, yani testin pik olduğu zamanlarda beyaz akıntım oluyordu.Su anda hissetmiyor musunuz yumurtlamayi? Bende inanilmaz bir kasik agrisi ve gaz kramplari oluyor. Oradan anliyorum yumurtlamayi. Ancak catladigini mi anliyorum yoksa yumurtanin cok olgunlastigini mi onu kestiremiyorum. Bende bu belirtiler olduktan tam 14 gun sonra regl geliyor. Ovulasyonu da simdilik kullanmak istemiyorum ayriyetten stres olur bana diye. Ama merak ediyorum benim hissettigim catlama mi yoksa olgunlasmasi mi
Bende bu bahsettiginiz belirtiler birkac gun devam ediyor zaten. Bendeki belirgin olan tek belirti kasik agrisi dedigim gibi. O sadece birkac saat suruyor ve hep gece saatlerinde basliyor. Merak ettigim de o kasik agrisinin tam olarak neyden kaynaklandigi.Şimdi ateşin yükselmesini hissetmiyorum mesela, o zamanlar ölçüyordum hep yüksek çıkınca da hissediyordum otomatik, şimdi benim için önemli olmayınca hissetmiyorum. Ama yine her ay yumurtlama zamanımda şiddetli beyaz akıntı oluyor anlıyorum o zaman, o zamanlar daha dikkat ediyorum. Bu şiddetli beyaz akıntının geldiği zaman çatladığı anlamına geliyor, yani testin pik olduğu zamanlarda beyaz akıntım oluyordu.
Ben ovülasyon terstiyle hamile kaldım 2. DenememdeSelam Kizlar ben ilk defa ovulasyon testiyle deniyorum 2 gün yumurtlama gördüm ve bugün catlama oldu.. insallah hamile kalirim, kendimi ama cokta ümitlendirmek istemiyorum.. ovulasyon takibi yapip hamile kalan var mi? Veya ovulasyon yaptigi halde hamile kalmayanlar var mi
Adetin kaçıncı gün pik görüp kaç gün değerlendirdinizBen oğluma ovulasyon testiyle ilk ayda hamile kaldım, doğru kullanmasını bildiğin sürece çok faydalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?