Canım bende ovulasyon ile gebe kaldım hamd olsunArkadaşlar merhaba , 3 aydır çocuk düşünüyoruz ama ne yazık ki olmadı bu ay ovülasyon testini denedim 1 hafta önce yumurtlama günümdü yumurtlama gününü ve silikleştiği günü değerlendirdik . Çok merak ediyorum tuttu mu diye hiç bir belirti de hissetmiyorum hamile kalanlar adet gecikmesine kadar bir şey hissetti mi çok merak ediyorum
Yaa her sürekli kendimde belirti arıyorum adetim 1 nisan nasıl beklicem bilmiyorum. Amin inşallah tutmuştur. Ovülasyon testini ilk denemede mi kaldın pekiCanım bendr ovülasyon ile gebe kaldım 1.5 senedir olmamıştı vesile oldu. Benim 6.haftama kadar hiçbir belirtim olmamıştı kendini dinlemen belirti arama inş tutmuştur..
Adetim 1 nisan da sürekli belirti arıyorum daha da var inşallah tutmuştur. Ovülasyon testini ilk denemende mi oldu pekiCanım bende ovulasyon ile gebe kaldım hamd olsundaha yeni zaten sana da nasip olur inşallah bende belirti yaşamadım açıkçası
Zaten belirti de arama çünkü ters tepiyo..
adet belirtisi ile aynı şeyler ama bazen farklılıklar oluyo mesela bende metal tat olmuştu ağzımda
Ve yumurta beyazı kokmuştu oradan hissettim
Ne kadar düşünmezsen o kadar oluyo
Evet ilk ovülasyon testi denememde gebe kaldım.. Bende çok şaşırdım 1.5 senedir sebepsiz olmuyordu herhangi bir sorunda yoktu. Bu arada ben normal zamanından 5 gün önce yumurtladıgımı gördüm yani adet bitimimden hemen sonra belki diyorum kaçırıyordum o günleri.. Çünkü adetten sonra birkaç gün lekelenmem gelirdi e haliyle ilişki olmazdı.. İnş seninde tutmuştur canım en kısa zamanda güzel haberler alırsın..Yaa her sürekli kendimde belirti arıyorum adetim 1 nisan nasıl beklicem bilmiyorum. Amin inşallah tutmuştur. Ovülasyon testini ilk denemede mi kaldın peki
Bunu yapma lütfen kendine başka birşeyler bul kendine uğraşacak geçen ay bende böyleydim senın gibi negatifi gördüm biraz da erken test yaptım. Yanlş yaptım sabret elbet olacak bende 2aydır deniyorum sabırlaYaa her sürekli kendimde belirti arıyorum adetim 1 nisan nasıl beklicem bilmiyorum. Amin inşallah tutmuştur. Ovülasyon testini ilk denemede mi kaldın peki
ben de takvimdeki yumurtlama tarihinden 1 hafta önce yumurtladım teste göre o da düşündürdü beni acaba dedim yumurta belli bir olgunluğa gelmeden çatladı mı diye düşünüyorum şimdideEvet ilk ovülasyon testi denememde gebe kaldım.. Bende çok şaşırdım 1.5 senedir sebepsiz olmuyordu herhangi bir sorunda yoktu. Bu arada ben normal zamanından 5 gün önce yumurtladıgımı gördüm yani adet bitimimden hemen sonra belki diyorum kaçırıyordum o günleri.. Çünkü adetten sonra birkaç gün lekelenmem gelirdi e haliyle ilişki olmazdı.. İnş seninde tutmuştur canım en kısa zamanda güzel haberler alırsın..
Ay inşallah olur ya ama insan merak ediyor işte gün geçmiyor daha da çok varBunu yapma lütfen kendine başka birşeyler bul kendine uğraşacak geçen ay bende böyleydim senın gibi negatifi gördüm biraz da erken test yaptım. Yanlş yaptım sabret elbet olacak bende 2aydır deniyorum sabırla
Bende tam anlamıyla ilk denemede kaldım ama belirti arama daha çok var adetine sen yumurtlama gördün müAdetim 1 nisan da sürekli belirti arıyorum daha da var inşallah tutmuştur. Ovülasyon testini ilk denemende mi oldu peki
Evet yumurtlama gördüm ertesi gün silikleşti yumurtlama gördüğüm ve silikleştiği gün birlikte oldukBende tam anlamıyla ilk denemede kaldım ama belirti arama daha çok var adetine sen yumurtlama gördün mü
Bende öyle düşünmüştüm ama demekki yeterli olgunluğa gelmiş.. Bence olumsuz düşünme inş olmuştur.Ben de
ben de takvimdeki yumurtlama tarihinden 1 hafta önce yumurtladım teste göre o da düşündürdü beni acaba dedim yumurta belli bir olgunluğa gelmeden çatladı mı diye düşünüyorum şimdide
İnşallah çok sağolBende öyle düşünmüştüm ama demekki yeterli olgunluğa gelmiş.. Bence olumsuz düşünme inş olmuştur.
Bir şey daha sorucam adet öncesi yerleşme kanaman oldu mu peki veya akıntında bi değişiklikİnşallah çok sağolsen de sağlıkla kucağına alırsın bebeğini inşallah
daha sorucam adet öncesi yerleşme kanaman olmuş muydu peki veya akıntında bi değişiklikEvet yumurtlama gördüm ertesi gün silikleşti yumurtlama gördüğüm ve silikleştiği gün birlikte olduk
Canim benim de 1 nisan test yaptinmiAdetim 1 nisan da sürekli belirti arıyorum daha da var inşallah tutmuştur. Ovülasyon testini ilk denemende mi oldu peki
Canım adet olduun muuYaa her sürekli kendimde belirti arıyorum adetim 1 nisan nasıl beklicem bilmiyorum. Amin inşallah tutmuştur. Ovülasyon testini ilk denemede mi kaldın peki
Merhabalar hamile kaldınız mı pekiEvet yumurtlama gördüm ertesi gün silikleşti yumurtlama gördüğüm ve silikleştiği gün birlikte olduk
Bende bu ay ovulasyon testi deniyorum da merak ettim hamilemisin bende 1 mayısa kadar nasıl dayancam bilmiyorumArkadaşlar merhaba , 3 aydır çocuk düşünüyoruz ama ne yazık ki olmadı bu ay ovülasyon testini denedim 1 hafta önce yumurtlama günümdü yumurtlama gününü ve silikleştiği günü değerlendirdik . Çok merak ediyorum tuttu mu diye hiç bir belirti de hissetmiyorum hamile kalanlar adet gecikmesine kadar bir şey hissetti mi çok merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?