Ovulasyon testiyle hamile oldugunu öğrenenler

Ernylm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2024
91
12
3
37
Kızlar merhaba benim regl günüm yarın 3 gündür ovulasyon testi yapıyorum ve üçü de aynı kırmızılıkta çıkıyor sizce hamilemiyim ? Normalde silik çıkması gerek miyor mu ?

Kızlar merhaba benim regl günüm yarın 3 gündür ovulasyon testi yapıyorum ve üçü de aynı kırmızılıkta çıkıyor sizce hamilemiyim ? Normalde silik çıkması gerek miyor mu ?
Kızlar yorum yapacak olan yok mu aynı şeyleri yasayanlar

Fotoğrafı var mı burda bir kaç kişi de gördüm regliye yakın ovulasyon pik çıkıp hamile olduğunu öğrenenleri
Canım resim yukleyemiyorum sıkıntı yaşıyorum ama sana şöyle diyeyim 3 gündür yapıyorum ve üçü de aynı renk oluyor c çizgisi ve t çizgisi aynı kırmızılıkta

Canım resim yukleyemiyorum sıkıntı yaşıyorum ama sana şöyle diyeyim 3 gündür yapıyorum ve üçü de aynı renk oluyor c çizgisi ve t çizgisi aynı kırmızılıkta
Bence gebelik testi yap ozaman en kısa zamanda reglnde yakın belli olur var mı yok mu haber de et inşallah vardır

benim daha önceki hamileliğimde ki ovulasyon testi böyleydi.regli olmam gerekn gün yapmıştım

Canım ben şimdi yine ovulasyin testi yaptım bugün regl günüm ama olmadım ve test yaptım t cizgisi anında kıpkırmızı oldu c den daha koyu bi şekilde sence hamilemiyim
Bence bir ihtimal var hamilelik testi dene birde.burada okumuştum diğer ihtimal de ikinci yumurtlama olabilir diye.
Benim de günüm geçti bende ovulasyon testi denedim mesela benim testi bu sefer koyulasmadi.zaten hamilelik testlerim de negatif çıktı

Keşke resmi atabilsem inşallah hamileyimdir teşekkür ederim cvbin icin

Canım ben şimdi yine ovulasyin testi yaptım bugün regl günüm ama olmadım ve test yaptım t cizgisi anında kıpkırmızı oldu c den daha koyu bi şekilde sence hamilemiyim
Yaa benimde 2 gündür pozitif cikiyo ya bende beklemedeyim sizi takipteyim

Regl gununde ovulasyon olmaz bi umut var diye düşünüyorum inşallah o çizgiyi goruruz

Selam canım benim adet günüm geçtikten iki gün sonra kıpkırmızıydı herkeste gebesin yazmıştı :))) inşallah sen de öylesindir istiyorsan :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…