Kızlar merhaba benim regl günüm yarın 3 gündür ovulasyon testi yapıyorum ve üçü de aynı kırmızılıkta çıkıyor sizce hamilemiyim ? Normalde silik çıkması gerek miyor mu ?
Kızlar yorum yapacak olan yok mu aynı şeyleri yasayanlarKızlar merhaba benim regl günüm yarın 3 gündür ovulasyon testi yapıyorum ve üçü de aynı kırmızılıkta çıkıyor sizce hamilemiyim ? Normalde silik çıkması gerek miyor mu ?
Kızlar yorum yapacak olan yok mu aynı şeyleri yasayanlar
Fotoğrafı var mı burda bir kaç kişi de gördüm regliye yakın ovulasyon pik çıkıp hamile olduğunu öğrenenleri
Canım resim yukleyemiyorum sıkıntı yaşıyorum ama sana şöyle diyeyim 3 gündür yapıyorum ve üçü de aynı renk oluyor c çizgisi ve t çizgisi aynı kırmızılıktaFotoğrafı var mı burda bir kaç kişi de gördüm regliye yakın ovulasyon pik çıkıp hamile olduğunu öğrenenleri
Bence gebelik testi yap ozaman en kısa zamanda reglnde yakın belli olur var mı yok mu haber de et inşallah vardırCanım resim yukleyemiyorum sıkıntı yaşıyorum ama sana şöyle diyeyim 3 gündür yapıyorum ve üçü de aynı renk oluyor c çizgisi ve t çizgisi aynı kırmızılıkta
Canım ben şimdi yine ovulasyin testi yaptım bugün regl günüm ama olmadım ve test yaptım t cizgisi anında kıpkırmızı oldu c den daha koyu bi şekilde sence hamilemiyimEki Görüntüle 3586091 benim daha önceki hamileliğimde ki ovulasyon testi böyleydi.regli olmam gerekn gün yapmıştım
Bence bir ihtimal var hamilelik testi dene birde.burada okumuştum diğer ihtimal de ikinci yumurtlama olabilir diye.Canım ben şimdi yine ovulasyin testi yaptım bugün regl günüm ama olmadım ve test yaptım t cizgisi anında kıpkırmızı oldu c den daha koyu bi şekilde sence hamilemiyim
Keşke resmi atabilsem inşallah hamileyimdir teşekkür ederim cvbin icinBence bir ihtimal var hamilelik testi dene birde.burada okumuştum diğer ihtimal de ikinci yumurtlama olabilir diye.
Benim de günüm geçti bende ovulasyon testi denedim mesela benim testi bu sefer koyulasmadi.zaten hamilelik testlerim de negatif çıktı
İnşallah canimKeşke resmi atabilsem inşallah hamileyimdir teşekkür ederim cvbin icin
Yaa benimde 2 gündür pozitif cikiyo ya bende beklemedeyim sizi takipteyimCanım ben şimdi yine ovulasyin testi yaptım bugün regl günüm ama olmadım ve test yaptım t cizgisi anında kıpkırmızı oldu c den daha koyu bi şekilde sence hamilemiyim
Regl gununde ovulasyon olmaz bi umut var diye düşünüyorum inşallah o çizgiyi goruruzCanım ben şimdi yine ovulasyin testi yaptım bugün regl günüm ama olmadım ve test yaptım t cizgisi anında kıpkırmızı oldu c den daha koyu bi şekilde sence hamilemiyim
Sonuc belli olunca yazar misiniz lutfenRegl gununde ovulasyon olmaz bi umut var diye düşünüyorum inşallah o çizgiyi goruruz
Tabiki yaparimSonuc belli olunca yazar misiniz lutfen
Gebelik testi yaptım pozitif cikti kan tahlili verdim sonuç bekliyorum inşallah hamileyizdirRegl gununde ovulasyon olmaz bi umut var diye düşünüyorum inşallah o çizgiyi goruruz
Yaa gözünüz aydın hayırlı olsun diyelim ozaman hangi marka ile yaptinizGebelik testi yaptım pozitif cikti kan tahlili verdim sonuç bekliyorum inşallah hamileyizdir
İnşallah vardır ,bizede haber veriin hayırlısı olsun inşallahGebelik testi yaptım pozitif cikti kan tahlili verdim sonuç bekliyorum inşallah hamileyizdir
Selam canım benim adet günüm geçtikten iki gün sonra kıpkırmızıydı herkeste gebesin yazmıştı :))) inşallah sen de öylesindir istiyorsan :))Kızlar merhaba benim regl günüm yarın 3 gündür ovulasyon testi yapıyorum ve üçü de aynı kırmızılıkta çıkıyor sizce hamilemiyim ? Normalde silik çıkması gerek miyor mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?