• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testiyle hamile oldugunu öğrenenler

Kızlar Allah herkesin gönlüne göre versin 🙏 Ben de bir şey sormak istiyorum. Benim de 1 haftadır ovülasyon testlerim kıpkırmızı çıkıyor. Yumurtlamayı yakalamak için yapıyordum. Bir türlü çatlamadı gitti. Böyle bir şey yaşayan var mı

Benim bugün yumuŕtlamanin 9.gunu test yaptım ama malesef negatif erken mi yaptı acaba🥲
Ya bazen goruyorum adet gunune kadar goremeyen oluyor pozitifi 🥲 bu isler kadin olmak ne zor ben de bu ay 20 yildir yasamadigim seyler yaşıyorum psikolojim bozuldu resmen 🥺

Kızlar Allah herkesin gönlüne göre versin 🙏 Ben de bir şey sormak istiyorum. Benim de 1 haftadır ovülasyon testlerim kıpkırmızı çıkıyor. Yumurtlamayı yakalamak için yapıyordum. Bir türlü çatlamadı gitti. Böyle bir şey yaşayan var mı
Bazen kist oldugu icin devamli pozitif ciktigini okudum insallah degildir bi de gebelik oldugu zaman devamli pik oluyormus , gebelik testi yaptiniz mi

Bazen kist oldugu icin devamli pozitif ciktigini okudum insallah degildir bi de gebelik oldugu zaman devamli pik oluyormus , gebelik testi yaptiniz mi
Bu durumun akabinde gittim doktora gebeliğe de bakıldı yok. Ultrasondan da baktı kist yok. Muhtemelen mevsimsel dedi doktor

Back
X