Ay canım inşallah gebelik testi anında pozitif oldu kan verdim şimdi bekliyorumSelam canım benim adet günüm geçtikten iki gün sonra kıpkırmızıydı herkeste gebesin yazmıştı :))) inşallah sen de öylesindir istiyorsan :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay canım inşallah gebelik testi anında pozitif oldu kan verdim şimdi bekliyorumSelam canım benim adet günüm geçtikten iki gün sonra kıpkırmızıydı herkeste gebesin yazmıştı :))) inşallah sen de öylesindir istiyorsan :))
Tmm canım inşallah teşekkür ederimİnşallah vardır ,bizede haber veriin hayırlısı olsun inşallah![]()
Sonucunu bizimlede paylasirmisinizAy canım inşallah gebelik testi anında pozitif oldu kan verdim şimdi bekliyorum
Awox marka ile yaptimYaa gözünüz aydın hayırlı olsun diyelim ozaman hangi marka ile yaptiniz
Maşallah canımAy canım inşallah gebelik testi anında pozitif oldu kan verdim şimdi bekliyorum
Teşekkür ederim canım tabi ki haber ederimMaşallah canımçok sevindim beni de haberdar et
![]()
Tabiki paylaşırımSonucunu bizimlede paylasirmisiniz
Sonuc belli olunca yazar misiniz lutfen
Günaydın sonucunuz ne olduTabiki paylaşırım
Ya bazen goruyorum adet gunune kadar goremeyen oluyor pozitifiBenim bugün yumuŕtlamanin 9.gunu test yaptım ama malesef negatif erken mi yaptı acaba![]()
Bazen kist oldugu icin devamli pozitif ciktigini okudum insallah degildir bi de gebelik oldugu zaman devamli pik oluyormus , gebelik testi yaptiniz miKızlar Allah herkesin gönlüne göre versinBen de bir şey sormak istiyorum. Benim de 1 haftadır ovülasyon testlerim kıpkırmızı çıkıyor. Yumurtlamayı yakalamak için yapıyordum. Bir türlü çatlamadı gitti. Böyle bir şey yaşayan var mı
Öyle birde çok sabirsizizYa bazen goruyorum adet gunune kadar goremeyen oluyor pozitifibu isler kadin olmak ne zor ben de bu ay 20 yildir yasamadigim seyler yaşıyorum psikolojim bozuldu resmen
![]()
Benim geçen ay onda yalancı pozitif cikmistiDays Doctor ile gebe olduğunu gmrenler oldu mu arkadaşlar
Hımma anladım. Adet günü yaptımda bir soru işareti oldu kafamdaDays Doctor ile gebe olduğunu gmrenler oldu mu arkadaşlar
İsterseniz bikac gün daha bekleyip kan verin aklınızda kalmasın varsa kanda çıkar zatenHımma anladım. Adet günü yaptımda bir soru işareti oldu kafamda
Bu durumun akabinde gittim doktora gebeliğe de bakıldı yok. Ultrasondan da baktı kist yok. Muhtemelen mevsimsel dedi doktorBazen kist oldugu icin devamli pozitif ciktigini okudum insallah degildir bi de gebelik oldugu zaman devamli pik oluyormus , gebelik testi yaptiniz mi
Merhaba erken gebelik testi miydi? İlk idrarla mi yoksa gün içinde mi yaptiniz acaba?Awox marka ile yaptim