- 17 Kasım 2015
- 78
- 38
- 18
- Konu Sahibi temmuz2615
-
Anladim ama yumurtlama tarihinden beri iliskide bulundun esinle degil mi? Bence hamilelik testini ara ara yap ama en garantisi adetin gecince belli olur. Birde iliski uzerinden 12 gunden sonra hamilelik cikiyor. Idrar testiyle baktin mi peki?Rabbim hayirlisini versin insaAllah canim benim cok sagol ilgin icin. Ben gecen ay cok asiri umitlenmistim hamileyim diyodum hatta o yuzden bu ay hic umidim yok demeyim ama Rabbim verirse olur tabiki de ne bileyim olmayacakmis gibi geliyo yine konduramiyorum da kendime. Yaklasik 1 hafta gecti iste
Idrarda cikacagini zannetmiyorum su an varsa bile evet oldu ama yumurtlamanin uzerinden gecen zamani soyledim aslinda 1 hafta once yumurtladigimi dusunuyorum yani teste gore.. kafama takilan baska bisey daha var yaklasik 3 gundur de sol kasigima igne batar gibi agri saplaniyo biraz sonra geciyo ve gun icinde tekrar ediyo. Hatta ilk hissettigim cok feciydiAnladim ama yumurtlama tarihinden beri iliskide bulundun esinle degil mi? Bence hamilelik testini ara ara yap ama en garantisi adetin gecince belli olur. Birde iliski uzerinden 12 gunden sonra hamilelik cikiyor. Idrar testiyle baktin mi peki?
Daha çok yeniymiş ozaman sen bence yumurtluyorsun kesin adetini geçtikten 1 hafta sonra yap kan testini. idrarda çıkmaz o halde.Idrarda cikacagini zannetmiyorum su an varsa bile evet oldu ama yumurtlamanin uzerinden gecen zamani soyledim aslinda 1 hafta once yumurtladigimi dusunuyorum yani teste gore.. kafama takilan baska bisey daha var yaklasik 3 gundur de sol kasigima igne batar gibi agri saplaniyo biraz sonra geciyo ve gun icinde tekrar ediyo. Hatta ilk hissettigim cok feciydi
Bende çıkmıştı onda çıkıyorsa idrar testiylede çıkar büyük ihtimalle o nedenle idrar testinde de bak.Kizlat hamile olan herkes adette yakin ovulasyon testi yaparsa pozitif mi cikar illaki
Adetten oncesinde hamile oldugunu ogrenmen cok normal o zaman ben 25 gunde bir oluyorum benm icin cok erken daha. 2.kez yumurtluyor olamam cunku yumurtlama olacagi zaman akintim degisiyo su an herhangi bi degisiklkde yokBenim adet döngüm 33-31 gün arası. Belki ayda 2 kere yumurtlamış olabilirsin ama bende merak ettim şimdi. Takma kafana olur olmuyorsa soğan suyunu okumuşsundur onu uygulayabilirsin hem yumurtalıklarını temizler hemde hamile kalmanı kolaylaştırır.
Sonucu ogrendiginde haber et. Hayırlısı olsun hakkında insallah.Adetten oncesinde hamile oldugunu ogrenmen cok normal o zaman ben 25 gunde bir oluyorum benm icin cok erken daha. 2.kez yumurtluyor olamam cunku yumurtlama olacagi zaman akintim degisiyo su an herhangi bi degisiklkde yok
Amin insaAllah canim cok sagol. Ederim insaAllahSonucu ogrendiginde haber et. Hayırlısı olsun hakkında insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?