Ovulasyon testiyle hamileliğini ögrenenler bi bakabilirler mi :(

temmuz2615

Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2015
78
38
18
Dijital ovulasyon testiyle yumurtlama zamanini ogrendim bu ay.. bat 10 subat.. dun de nerden aklima geldi bilmiyorum ovulasyon testinden bi tane yaptim kendi kendime gulen yuz cikmaz derken bi de baktim ki gulen yuz :) dedim test yanlismis ondan boyle bisey cikmistir bugunde yaptim yine gulen yuz cikti ben bisey anlamadim kafam takildi yaa:KK51::KK51:

Canim bende 3 sene once ovu. testini kullanmistim ve yumurtlamam bittikten sonrada testler pozitif cikiyordu hamileymisim. Seninde hamile olma ihtimalin olabilir umutlandirmak istemem seni tabi. Adet gunun 1 hafta gecsin hemen kan testi yaptir. Simdi de yapsan cikar kanda fakat dusuk cikar degerin o nedenle garanti olmasi acisindan sen 1hafta bnce vekle. Birde hamilelik testi yapsana bende cikmisti. Iliski gununden kac gun gecti?

Son düzenleme:
Rabbim hayirlisini versin insaAllah canim benim cok sagol ilgin icin. Ben gecen ay cok asiri umitlenmistim hamileyim diyodum hatta o yuzden bu ay hic umidim yok demeyim ama Rabbim verirse olur tabiki de ne bileyim olmayacakmis gibi geliyo yine konduramiyorum da kendime. Yaklasik 1 hafta gecti iste

Rabbim hayirlisini versin insaAllah canim benim cok sagol ilgin icin. Ben gecen ay cok asiri umitlenmistim hamileyim diyodum hatta o yuzden bu ay hic umidim yok demeyim ama Rabbim verirse olur tabiki de ne bileyim olmayacakmis gibi geliyo yine konduramiyorum da kendime. Yaklasik 1 hafta gecti iste
Anladim ama yumurtlama tarihinden beri iliskide bulundun esinle degil mi? Bence hamilelik testini ara ara yap ama en garantisi adetin gecince belli olur. Birde iliski uzerinden 12 gunden sonra hamilelik cikiyor. Idrar testiyle baktin mi peki?

Anladim ama yumurtlama tarihinden beri iliskide bulundun esinle degil mi? Bence hamilelik testini ara ara yap ama en garantisi adetin gecince belli olur. Birde iliski uzerinden 12 gunden sonra hamilelik cikiyor. Idrar testiyle baktin mi peki?
Idrarda cikacagini zannetmiyorum su an varsa bile evet oldu ama yumurtlamanin uzerinden gecen zamani soyledim aslinda 1 hafta once yumurtladigimi dusunuyorum yani teste gore.. kafama takilan baska bisey daha var yaklasik 3 gundur de sol kasigima igne batar gibi agri saplaniyo biraz sonra geciyo ve gun icinde tekrar ediyo. Hatta ilk hissettigim cok feciydi :(

Idrar testi yapmadim daha esim izin vermedi umitleniyosun sonrada uzuluyosun dedi bnm de yapasim yok hala bu testlerinde yanlis oldugunu dusunuyorum:KK51:

Bu arada rica ederim ne demek yardımcı olabilirsem ne mutlu. Umudunu kaybetme hemen aylarca yıllarca deneyen insanlar var. Hemen ilk seferde olmayınca elbette insan acaba çocuğum olmuyor mu sorun mu var diye telaşa kapılıyor bende öyleydim ama stres olumsuz etkiliyor. O nedenle rahat olur. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Bak benim yumurtlama tarihim 3nisanda başladı ben gün aşırı çalışma yapmıştım ve birgün ovu testinde pozitif çıkınca yumurtlama bitmesine rağmen şüphelenip idrar testi yaptım birkaç gün ve çok silikte olsa 2. çizgi çıkmıştı sonra zaten gittikçe koyulaşıyor. ve adetime 5-7 gün varken hamile olduğum çıkıyordu idrar testinde bile. ben sana detaylı anlattım kusura bakma belki tam bilgin yoktur bu konuda diye. ilk denemeler mi?

Idrarda cikacagini zannetmiyorum su an varsa bile evet oldu ama yumurtlamanin uzerinden gecen zamani soyledim aslinda 1 hafta once yumurtladigimi dusunuyorum yani teste gore.. kafama takilan baska bisey daha var yaklasik 3 gundur de sol kasigima igne batar gibi agri saplaniyo biraz sonra geciyo ve gun icinde tekrar ediyo. Hatta ilk hissettigim cok feciydi :KK43:
Daha çok yeniymiş ozaman sen bence yumurtluyorsun kesin adetini geçtikten 1 hafta sonra yap kan testini. idrarda çıkmaz o halde.

Bu konularla ilgili haddinden fazla bilgim var arastrma yapa yapa bi hal oldum :) ilk denemem degil 8 ay olacak. Yumurtlama zamaninda zaten cok hafif kasik agrim oldu ve gecti o su an da yumurtluyorsam eger ayda iki kez yumurtlamis olacam kafamda cok fazla soru var ama bi yandanda diyorum amaaan bosver hersey olacagina varir bi yandan da bu testin sebebini merak ediyorum :(

Bisey daha soracam peki adet dongunuz kac gundu sizin adet zamanindan 1 hafta oncesinde idrar testinde cikiyosa ayda bi adet goruyor olmalisiniz

Benim adet döngüm 33-31 gün arası. Belki ayda 2 kere yumurtlamış olabilirsin ama bende merak ettim şimdi. Takma kafana olur olmuyorsa soğan suyunu okumuşsundur onu uygulayabilirsin hem yumurtalıklarını temizler hemde hamile kalmanı kolaylaştırır.

Kizlat hamile olan herkes adette yakin ovulasyon testi yaparsa pozitif mi cikar illaki

Benim adet döngüm 33-31 gün arası. Belki ayda 2 kere yumurtlamış olabilirsin ama bende merak ettim şimdi. Takma kafana olur olmuyorsa soğan suyunu okumuşsundur onu uygulayabilirsin hem yumurtalıklarını temizler hemde hamile kalmanı kolaylaştırır.
Adetten oncesinde hamile oldugunu ogrenmen cok normal o zaman ben 25 gunde bir oluyorum benm icin cok erken daha. 2.kez yumurtluyor olamam cunku yumurtlama olacagi zaman akintim degisiyo su an herhangi bi degisiklkde yok

Adetten oncesinde hamile oldugunu ogrenmen cok normal o zaman ben 25 gunde bir oluyorum benm icin cok erken daha. 2.kez yumurtluyor olamam cunku yumurtlama olacagi zaman akintim degisiyo su an herhangi bi degisiklkde yok
Sonucu ogrendiginde haber et. Hayırlısı olsun hakkında insallah.

Back
X