ovulasyon testiyle hamileliğini öğrenenler lütfen aydınlatın beni

Merhaba
Bende bu forumdan ovulasyon testi ile erken hamilelik bilgisi alabilecegimi ogrendim. 6 senedir evliyiz yaklasik 3 yildir cocuk sahibi olmaya calisiyorduk. Bircok doktora gittik, ne esim de ne ben de sorun gorunmuyordu. Ama yine de cocugumuz olmuyordu. Herhangi bir tedavi olmak istemedim, cunku bir saglik problemi yoktu. Ovulasyon testiyle yumurta takibi yaptim, bi kac denedik yine olmadi en sonunda akisina biraktigimiz bir ay, adetime bir kac gun kala forumda bu yaziya denk geldim. Hemen denedim ve ovulasyon testinde kopkoyu cizgiyi gordum. Sonra hamilelik testi aldim. Onda da ikinci cizgiyi gordum. Benim icin bu bir mucize. Cunku herkes bize kisir muamelesi yapiyordu. Allah isteyen herkesi evlat sahibi yapsin insallah

Arkadaşlar adetim pazar günü ama elimde gebelik testi yoktu ovulasyon testinden yaptım bu testte de ikinci çizgi çıkınca hamilelik oluyormuş diye duydum bir yapayım dedim ama husran yine tek çizgi olan umidimde kırıldı su an kendimi çok kötü hissediyorum pazar günü bekliyorum adet olacam yine

Post açilali epey olmus ama güncellenmis olsun hemde.. adetim 3-4 gün gecikti. Aksam bi ovülasyon testi yapayim dedim can sıkıntısı.. anamm bide baktim net bir çift çizgi. Ahhh dedim yaa gebelik testinde de görürmüyüm bunu acabaa. Gebelik testi yaptim tabi hemen ardindan. Tek çizgi ((( Bende pkos laneti var. Var da bu ne şimdi yumurtlamak böyle vakitsiizz?? Eşimde dişinden rahatsizdi ameliyat oldu yatiyo öfff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…