Ovülasyon testiyle hamilelik öğrenenler bakabilir mi?

kirmizi puantiye

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2014
2.712
2.478
133
Yarın adet günüm. Evde sadece ovülasyon testi olduğu için bunu yaptım. Ayrıca bu ay hiç kullanmadım bunu önümüzdeki ay kullanırız diye almıştık.
İkisinin de aynı belirginlikte mi olması gerekiyor hamilelik için?

Ben de bugün 2 gün gecikmeyle gebelik testi yaptım. Sonuç pozitif. Silik çizgi hemen beliriyorsa hamilesiniz. İnanın sizin gibi çok heyecanlıydım. Bugün kan tahlili verdim sonucumu bekliyorum. 2 gün önceden adet olacakmışım gibi ağrım vardı. Gidip gelip adet olmuş muyum diye baktım ve sonuç :) Sizi de tebrik ederim.

Eklentiler

• IMG-20230116-WA0003.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 96
Hayırlı olsun:). Şimdi siz fotodaki ovülasyon testini yaptınız sonrasında doğru mu çıktı? Gebelik testi yaptım demişsiniz, fotodaki test benimkiyle aynı anlamadım o yüzden

Hayırlı olsun:). Şimdi siz fotodaki ovülasyon testini yaptınız sonrasında doğru mu çıktı? Gebelik testi yaptım demişsiniz, fotodaki test benimkiyle aynı anlamadım o yüzden

Ayy ben gebelik testi sandım Çok özür dilerimm

Canım ikisinin de aynı koyulukta ya da çıkan çizginin daha koyu olması gerekiyormuş

Evet öyle olunca da, benimki gibi çıkınca da sonradan pozitif olduğunu öğrenen olmuş. Dayanamadım yaptım bi ovülasyon:) Yarın sabah normal gebelik testi yapıcam.
Canım çokta güvenme çünkü insana hamile kalmak isteyince her şeye bel bağlıyor bu sefer sonradan üzüntüsü daha fena oluyor. Ben adetleri aşırı düzenli bir insanım yani genç kızlığımdan beri hiç sekmez hiç afet düzensizliği yaşamadım hatta saatini bile bilirim bak o kadar net söylüyorum. İki gün öncesinden mutlaka lekelenmem olur sonra adet olurum.
Son adet tarihim 15 Aralık normalde bu ayın 13 ünde regl olmam gerekiyor olmadım henüz.
İlk kez bu ay çocuk için çalışmalara başladık ama psikolojik olarak mı etkilendim bilmiyorum hala regl falan yok orta da gebelik testleri negatif, adetimden bir gün önce bende yaptım ovulasyon testi kıpkırmızı çıktı. O test kadar kırmızılık hiç bir ovulasyon testinde görmedim ama bir şey yok. Bende bekliyorum bakalım ne olacak ne etcek

Bak bu da benim aşağıdan yukarı
12-13-14-15 ovulasyon testleri normalde 13 ü beklenen afet tarihim

Eklentiler

• IMG_20230115_194354.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 78
Bak bu da benim aşağıdan yukarı
12-13-14-15 ovulasyon testleri normalde 13 ü beklenen afet tarihim
Bu testler hakkında hatalı iddiası ortaya atılıyor ama bilmiyorum. Ben de bu ay ilk kez kullandım. 4 gündür pik gösteriyor neredeyse.
13.güne kadar silikti
14.günden beri kopkoyu çıkıyor.
Bugün 17.gün
Anlamadım gitti

Canım bende ilk kez bu ay kullandım Testte mi problem var bende mi problem var bilemedim valla

Canım bende ilk kez bu ay kullandım Testte mi problem var bende mi problem var bilemedim valla
Ben de bilmiyorum hadi biri bozuk, ikinci üçüncü test de mi bozuk Bakın benim de böyle çıkıyor. 4 gündür çatlama yok.

Eklentiler

• 0986BD3D-72CB-418D-B6E0-CFBAE6C2DC91.webp
    67,9 KB · Görüntüleme: 78
Ben de bilmiyorum hadi biri bozuk, ikinci üçüncü test de mi bozuk Bakın benim de böyle çıkıyor. 4 gündür çatlama yok.
İlginç
Ne diyeyim Rabbim in yazdığı bir yazı var o zaman gelmeden olmuyor
Normalde yumurtlamadan iki gün sonra çatlama diye biliyorum ama.
Vücut dengemiz de şaştı. İlişki işi de artık iyice acaba hamile kalcak mıyım acaba olacak mı acaba acaba sorularıyla geçiyor. Ana falan odaklanmak hak getire

Vallahi tam olarak öyle buradan edindiğim arkadaşlarla ortak konumuz bu. Beyin başka yere odaklı olunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…