- 15 Nisan 2022
- 174
- 32
- 18
- 31
- Konu Sahibi minikjaponum
-
İnşallah çok teşekkür ederimBen pek bilmiyorum bu testleri ama insallah hamilelikten dolayi iki cizgi çıkmıştır.Allah gonlunuze gore versin insallah
Bende araştırma yaptım öyle soyluyolar ama çok nadir adet olan olmuş kesin o nadir insanlardan biriside benimHamilelik olunca cift cizgi cikar diye okudum ama yanlis biseyde soylemek istemem
Yaaa böyle deme işte.olumsuz enerjiyi gonderdin evrene.hayir tabiki sen cok şanslisin,kiymetlisin ,özelsin.Bende araştırma yaptım öyle soyluyolar ama çok nadir adet olan olmuş kesin o nadir insanlardan biriside benim
Yaaa böyle deme işte.olumsuz enerjiyi gonderdin evrene.hayir tabiki sen cok şanslisin,kiymetlisin ,özels
Merhaba canım benimde 6gun kaldı adetime bnde test yaptım seninki gibi çıktı hatta direk t noktası belirdi hatta naptın sen tekrar gebelik testi felan yaptınmi bide hiç kendini hamile gibi hissediyormusunBu ay ovulasyon testi aldım ve çatlamayı gördüm sonrasında gözükmüyordu şuan adetime 5 gün var dün gebelik testim negatif çıktı bugün ovulasyon testi yaptım ilk çizgi kadar olmasa da koyu çıktı adete yakın böyle olması normal mi ya da gebelik olduğu için mi bu şekilde gözüküyor
Bu ay ovulasyon testi aldım ve çatlamayı gördüm sonrasında gözükmüyordu şuan adetime 5 gün var dün gebelik testim negatif çıktı bugün ovulasyon testi yaptım ilk çizgi kadar olmasa da koyu çıktı adete yakın böyle olması normal mi ya da gebelik olduğu için mi bu şekilde gözüküyor
Çok sevindim dert ortağım varmışMerhaba canım benimde 6gun kaldı adetime bnde test yaptım seninki gibi çıktı hatta direk t noktası belirdi hatta naptın sen tekrar gebelik testi felan yaptınmi bide hiç kendini hamile gibi hissediyormusun
Bendede boyle cikti. Gebelik yoktu. Iki cizgi ayni koyulukta olursa hamilelik olabilir. Yani bu pozitif ovulasyon testi degil. Her kadinin idrarinsa biraz lh hormonu olabiliyormus. Emin olmak icin iki cizgi ayni renge geliyormu diye deneyebilirsinBu ay ovulasyon testi aldım ve çatlamayı gördüm sonrasında gözükmüyordu şuan adetime 5 gün var dün gebelik testim negatif çıktı bugün ovulasyon testi yaptım ilk çizgi kadar olmasa da koyu çıktı adete yakın böyle olması normal mi ya da gebelik olduğu için mi bu şekilde gözüküyor
Kaç gün kala böyle çıkmıştı pekiBendede boyle cikti. Gebelik yoktu. Iki cizgi ayni koyulukta olursa hamilelik olabilir. Yani bu pozitif ovulasyon testi degil. Her kadinin idrarinsa biraz lh hormonu olabiliyormus. Emin olmak icin iki cizgi ayni renge geliyormu diye deneyebilirsin
Birkaç gün sonra tekrar deneyeyim teşekkür ederimAdetime 2 gun kala galiba. Ovulasyon testi koyulasirsa iyi. Bende cok koyulasmamisti.
Yaaa ins hamilesindir ama işte adet belirtiside bu şekil oluyo aynı bnde senin gibiyim bnmde göğsüm çok aciyo büyüdü ekstra karnım çok şiş görsen dersin 6aylik hamilemisin diye okadar bide çok kramp giriyo ve bacakalrim sizliyo ekstra çok gazın var son zamandır ama yinede hamile olduğumu duusnuyorum her ay kendimde belirti aramaktan bıktım canimm ama insallh ikimizde hamileyizdirÇok sevindim dert ortağım varmışdün yapmıştım canım çıkmadı . Çatlama olduktan hemen sonra göğüs ağrım başladı birkaç gün önce gecede aşırı karın ağrım oldu ama bende hamile hissediyorum kendimi birde bacak ağrım var kasığımda ara sıra ağrı oluyo senin ne gibi belirtilerin var
Evet canım adet olmadan önce benimde belirtilerim olur hep ama bu ay erken başladı bakalım o biraz umtlandiriyo beni kaçıncı gün yumurtladın sen yumurtlamanın üzerinden 12 14 gün geçince cikabiliyomus testtedeYaaa ins hamilesindir ama işte adet belirtiside bu şekil oluyo aynı bnde senin gibiyim bnmde göğsüm çok aciyo büyüdü ekstra karnım çok şiş görsen dersin 6aylik hamilemisin diye okadar bide çok kramp giriyo ve bacakalrim sizliyo ekstra çok gazın var son zamandır ama yinede hamile olduğumu duusnuyorum her ay kendimde belirti aramaktan bıktım canimm ama insallh ikimizde hamileyizdir
Aynn canım zaten yumurtlamadan 14gun say ozman adet oluyorsun canım tabi hamile değilsen hep öyledir bn bu sefer erken yumurtladim canım normalde hep geç yumurtluyomuyorum adetim bitti 10.gunu yumurtladim canım benimde valla adet olucak gibi karnım agriyo ama olmuyorum çok samci vuruyor hakkımızda hayırlısı test yaparsan haber verEvet canım adet olmadan önce benimde belirtilerim olur hep ama bu ay erken başladı bakalım o biraz umtlandiriyo beni kaçıncı gün yumurtladın sen yumurtlamanın üzerinden 12 14 gün geçince cikabiliyomus testtede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?