Ovulasyon testiyle hamilelik öğrenenler var mı

Bende 10.gun yumurtladim 2 gün sonra yaparım diyorum ama bakalım sende haber ver canım
Merhaba! Döngü gununuzun 10. Gunumu yumurtladiniz normalde kac gun de bi regl oluyosunuz son 2 aydir bende 10. Gun yogun kırmızı goruyorum lh testi yaptigmda sonrasi cizgi hafifliyor sanirim erken yumurtlama oluyor

26 27 günde bir adet oluyorum 8.gun yumurtlama belirtilerim oluyo 10.gün iyice kırmızılaştı 11.gun sabah siliklesti

Merhaba bende ilk önce kaset testte daha sonrada ovulasyon testinde regl den 4 gün önce pozitifi görmüştüm , bu şekildeydi bir kac gün daha yapmaya devam edin inşallah koyulaşır :)
Eki Görüntüle 3050787
Ovulasyon testi her zaman çift çizgi gösterir. Ovulasyonda pozitifi görmek demek en az yumurtlama günü gibi kopkoyu 2 çizgi olmasi demek. Bu oyle degil ne yazik ki.

Merhaba bende ilk önce kaset testte daha sonrada ovulasyon testinde regl den 4 gün önce pozitifi görmüştüm , bu şekildeydi bir kac gün daha yapmaya devam edin inşallah koyulaşır :)
Eki Görüntüle 3050787
merhaba benimde ovulasyon testim 1 haftadır böyle çıkıyor fakat gebelik testi aldım negatif çıktı adetimede 4 gün var daha sizce bende hamilemiyimdirr

Merhaba, ben de bir önceki hamileliğimde adetten 2 gün önce LH çift çizgi ve HCG silik çizgi çıkarak öğrenmiştim. Şimdi de HCG testim silik çıktı. Elimde LH testi olsa yapardım daha net anlamak için.

Benim de
Benim de ikinci çizgi beliriyor ama silik pozitif gördüm catlamayi takiben değerlendirme yaptık adetime 8 gün var bu şekilde silik de olsa çizgi beliriyor siz hamile misiniz acaba belli oldu mu

kızlar merhaba. Adetime 4 gün var. Öyle esti ovulasyon testi yapayım dedim böyle çıkıyor. Çok çay tükettim bu gün ve 20 dakka önce yani akşam 7 gibi yaptım. Yarın öğlen tekrar denesem mi? 6 gün kala evde hamilelik testini denedim ama bişi çıkmadı çook erken diye muhtemelen. Bir de pregnacare kullanıyoruz eşimle 25 gündür. Testi böyle çıkıp hamile olduğunu öğrenen oldu mu hiç? Güya üstüne düşmeyecektim ama bu gün öylesine biri fal baktı eşimle bana ikimizin fincanında da bebek gördü ki öylesine söyleyen biri değildir. Fala inanmam ama insan bebek isteyince her şeye inanası geliyor

Eklentiler

• A9F5C7D8-D080-4CD9-9B1E-855359F48B52.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 87
Tam eşitlik oluşmamış, sıvı tüketimini azalttınız mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…