Ovulasyon testiyle hamilelik öğrenenler

SvdRmz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2020
14
0
36
40
Merhaba kızlar.Ben tam 13 gün önce yumurtlamayı ovulasyon testiyle gördüm.Dört beş gün önce hamilelik testi yaptım hiçbir çizgi çıkmadı.Ovulasyon yaptım silikti t çizgisi.Ama devam ettim yapmaya ovulasyonu çünkü elimde hamilelik testi kalmadı .İkinci çizgi koyulaşmaya başlamış bugün baktığımda fark ettim.Adetime 2 gün var bu arada.Karantinadayım o yüzden test de alamıyorum kan da veremiyorum.Resme bakıp yorum yapacak olan varsa şimdiden teşekkür ederim.Oğluma hamileliğimi tesadüfen ve çok bilgim yokken ovulasyonla öğrenmiştim ama dediğim gibi hayalet de çıksaydı çizgi hamileliğe yoracaktım .

20220209_184606.webp

Koyulasmis canm baya gebelik bence var bende bugün yaptım adetime 4 gün varken çok silik gibi gebelik testinde de yok gibi
Çok teşekkür ederim canım cevabın için.Çok istiyoruz ikinci çocuğu ama şu an da varsa covid olduğum için de endişeliyim.Allaha sığınıyorum en hayırlısını nasip eder🙏Azıcık bekle canım.Benim elimde fazla ovulasyon testi vardı yoksa hamilelik yoktur nasılsa öylesine bakayım dedim. Umarım Allah sana da nasip eder .Hep duamdır Allah isteyen herkesin kucağını doldursun,sağlıklı evlatlar versin🙏

3 gündür adet olmam gerekiyordu olmadım. Evde ovulasyon testi vardı bende yaptım. İki çizgi çıktı(kısa test) Erken gebelik testi yaptım(uzun test) o da iki çizgi çıktı. Geçen aylarda da ovulayonla geçikmelerimi test ettim ama negatifti. Şuan iki test te pozitif. Yarın kan testi vereceğim 🙈

Eklentiler

• 510140E3-06E1-4FC6-8833-64392260DECB.webp
    510140E3-06E1-4FC6-8833-64392260DECB.webp
    35,2 KB · Görüntüleme: 511
Çok teşekkür ederim canım cevabın için.Çok istiyoruz ikinci çocuğu ama şu an da varsa covid olduğum için de endişeliyim.Allaha sığınıyorum en hayırlısını nasip eder🙏Azıcık bekle canım.Benim elimde fazla ovulasyon testi vardı yoksa hamilelik yoktur nasılsa öylesine bakayım dedim. Umarım Allah sana da nasip eder .Hep duamdır Allah isteyen herkesin kucağını doldursun,sağlıklı evlatlar versin🙏
Canim gebelik belirtileri hissediyor musun

3 gündür adet olmam gerekiyordu olmadım. Evde ovulasyon testi vardı bende yaptım. İki çizgi çıktı(kısa test) Erken gebelik testi yaptım(uzun test) o da iki çizgi çıktı. Geçen aylarda da ovulayonla geçikmelerimi test ettim ama negatifti. Şuan iki test te pozitif. Yarın kan testi vereceğim 🙈
Evet var canım tebrik ederim darısı bize

Canim gebelik belirtileri hissediyor musun
Aslında belirti şöyle oldu canım.Benim adetten bir hafta önce göğüslerimde ağrı dolgunluk oluyordu olmadı fakat son iki gün yani adetime iki gün kala göğüslerimde acayip bir ağrı ve hassasiyet oldu.Gebelik testi de yaptım onda da direkt ikinci çizgi çıktı bakalım.

Gebelik var mi

Back
X