Ovulasyon testiyle yumurtlama günü tutmayan var mı?

meyremasin

Guru
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2012
2.127
1.230
333
Kızçeler ya ben ovulasyon testini 4 5 aydir kullaniyorum fakat aklıma yatmayan şeyler var. Yumurtlama donemindeki akintim ve catlamasina isaret olan yumurta aki kivamindaki sivi geldigi gunler benim testler daha tam koyu cikmiyor. O akinti bitiyo sonraki gun koyulasmaya basliyir bazen 2gün falan koyu cikiyor. Heleki birde siliklesmeye baslayinca çatlamış oluyor diyorlar. O da dogruysa benim.akintimdan 2 3 gun sonra test catlamis gosteriyor :(
Ben teste mi guveneyim akintima mi simdi? Hepsini degerlendirmek en mantiklisi tabi ama esim herzaman yanimda değil o yuzden gününü ayarlamak benim icin çok önemli:(
Benim gibi günü tutmayan var mı ki acaba....

Mesela dün baya bir silikti dongumun 12.günü. Esimle son günümüz dü. Degerlendirdik ama.cok silik diye onemsemedim. Ama bugün o yumurtlama akıntısı geldi baya bir. Simdi daha varmi yoksa catladimi.. Ay çok sinir bi durum..
Hatta koyu gosterdikten sonra ben kuru bile oluyorum yani islaklik.bitmeye basliyor.

Aynı şeyden bende müzdarip durumdayım ve nedenini de bilmiyorum umarım bilen birileri cevap yazar

Akıntımın olduğu zaman silik çıkıyo bi kaç gün sonra koyu çıkıyo hemde kupkuruyken,hiç bişey anlamadım bu işten

Kızlar en son konuma bı onceki konuma bakınn. Link atamadım telefonda sıkımtı vae

O yumurtlama akintisi dogurgan donemde olur. Yani o akinti 2-3 gun surer. sonrasindaki gunlerde de yumurta catlar. Yani testler dogru. O akinti basladigi andan itibaren iliskileri siklastirmak gerekiyor, dogurgan doneme girilmis olunuyor cunku

O yumurtlama akintisi dogurgan donemde olur. Yani o akinti 2-3 gun surer. sonrasindaki gunlerde de yumurta catlar. Yani testler dogru. O akinti basladigi andan itibaren iliskileri siklastirmak gerekiyor, dogurgan doneme girilmis olunuyor cunku
Test pozitif ciktiginda benim o akintilarim bitnis. Kuru doneme girmis oluyorum ama nedense. Benim kafami karistiran o canm.

Back
X