Gebeliğe Hazırlık Test Resimli-Yumurtlama kac gun surer?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok onda test kullanmadım plansiz oldu, 10 yil onceydi. Gercekten bildiniz gec dollenme olmus onda. Insallah bakalim haber veririm, tesekkur ederim.🤗
31 temmuz yumurtlama gibi duruyor çizgiler aynı koyulukta. Kızınızda ovülasyon testi kullanmış mıydınız? Eğer kullanmadıysanız geç döllenme olabilir, o nedenle geç öğrenmiş olabilirsiniz. 31 Temmuz yumurtlama ise Bildiğime göre yumurtlamadan 13 14 veya 15 gün sonra yumurta spermle karşılaşmazsa adet olmanız gerekiyor sapma olmaz. Hayırlı haberlerinizi görürüz inşallah 🙏
20210814_120601.webp

En alttaki bugunku catlama yok yine degil mi? Ya gercekten bu yumurtlamaysa ve catlamayip kistlesirse diye endişe ediyorum. Hamilelik varsa boyle koyu seyrediyormus ama acaba catlamayip kistlesirse de boyle koyu mu devam ediyor onu cok merak ediyorum.

Eki Görüntüle 2901150
En alttaki bugunku catlama yok yine degil mi? Ya gercekten bu yumurtlamaysa ve catlamayip kistlesirse diye endişe ediyorum. Hamilelik varsa boyle koyu seyrediyormus ama acaba catlamayip kistlesirse de boyle koyu mu devam ediyor onu cok merak ediyorum.
Yumurta çatlamayınca lh yüksek mi kalıyor kist olunca ? Ben öyle bir şey bilmiyorum. Ya temmuz sonu lh fake yükseldi gerçekten bir yumurtlama olmadı şimdi olmaya calısıyor ya da yumurtlama oldu ve su an testiniz bhcg yi algılıyor. Herkesin bünyesi başka, daha önce böyle iki kere pik olmuş muydu testiniz ? Benim hiç olmaz ve ben böyle bir durumda bir tane gebelik testi yapardım.

Eki Görüntüle 2901150
Bence sen bi test yap, boşuna kendini yıpratma. Eğer 2.yumurtlama ise kaçırmamış olursun

Eki Görüntüle 2901150
Yukarıdaki arkadaşların dediği gibi, bence acabalarla kafanızı bulandırmamak için siz gebelik testi yapın. 31 temmuz yumurtlama günüyse zaten bugün adet olmanız gerekirdi. Bence bugün veya yarın bi test deneyin, en kötü kistik bir durum varsa erkenden doktora görünürsünüz ☺️

IMG-20210815-WA0000.webp

En alttaki bugunku ve son testim catlama degil mi? Zaten alttan bakinca 4. Testim pik olmustu. Ondan sonraki 3. Gun catlamis diyebilir miyim?

Çatlamış evet
Bugun reglin 45, pikin 13, catlamanin 10. gunu ve regl olmadim daha. Sayarken pikten itibaren mi sayıyoruz yoksa çatlamadan itibaren mi? Bir yandan da reglim hic 44 gunu gecmemisti.

Bugun reglin 45, pikin 13, catlamanin 10. gunu ve regl olmadim daha. Sayarken pikten itibaren mi sayıyoruz yoksa çatlamadan itibaren mi? Bir yandan da reglim hic 44 gunu gecmemisti.
Pikten sayıyorum ben yanıltmadı iki gebeliğimdede istersen test dene

Pikten sayıyorum ben yanıltmadı iki gebeliğimdede istersen test dene
Pike gore 13. O zaman yarin da adet olma ihtimalim var. Iki gun daha bekleyeyim oyle yapayim bari. Neden bilmiyorum ama testte negatif gormek cok uzuyor. Regl olursam o kadar cok uzulmuyorum. Goguslerim cok sis, gecen hafta cok siddetli kasik agrim oldu. Simdi de hafif yoklayan agrilar var. Mide bulantim akşamüstü cok artiyor. Ama regl oncesi de midem bulanir benim. Bir de 3 gun once su gibi camasirimi islatan akinti oldu. Piknikteydik hatta regl oldum sandim. Ilk gebeligim plansiz oldugu icin belirti filan hic hatırlamıyorum.🤷‍♀️

Pike gore 13. O zaman yarin da adet olma ihtimalim var. Iki gun daha bekleyeyim oyle yapayim bari. Neden bilmiyorum ama testte negatif gormek cok uzuyor. Regl olursam o kadar cok uzulmuyorum. Goguslerim cok sis, gecen hafta cok siddetli kasik agrim oldu. Simdi de hafif yoklayan agrilar var. Mide bulantim akşamüstü cok artiyor. Ama regl oncesi de midem bulanir benim. Bir de 3 gun once su gibi camasirimi islatan akinti oldu. Piknikteydik hatta regl oldum sandim. Ilk gebeligim plansiz oldugu icin belirti filan hic hatırlamıyorum.🤷‍♀️
Ozaman regl bekleyin nasıl daha iyi hissedecekseniz. Gerçekten negatif görmek üzücü

Test yaptınız mı, durum ne oldu. Benim de bu ay kullandığım bazı ilaçlar yüzünden pik günü takvim hesabına göre 1 hafta geç oldu. 22-23 ü gibi pik olmalıydı bi türlü olmadı piki dün yakaladım, bakalım bugün akşam bi dah abakıcam ovulasyon testine, sizinde durumu merak ettim

Test yaptınız mı, durum ne oldu. Benim de bu ay kullandığım bazı ilaçlar yüzünden pik günü takvim hesabına göre 1 hafta geç oldu. 22-23 ü gibi pik olmalıydı bi türlü olmadı piki dün yakaladım, bakalım bugün akşam bi dah abakıcam ovulasyon testine, sizinde durumu merak ettim
Merhaba ben 47. Gun adet oldum. 2 gun sürdü 3.gun boyunca hic gelmedi bugun 4. Gun tekrar basladi. Hayatımda ilk kez böyle oldu. Testle takip edin sanirim benimki çatlamadi buyuyup kistlesti ve atildi.

Back
X