Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon testleri hangisi iyi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

sorguculuk

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2021
155
32
13
36
Arkadaşlar 12. Günüm ovülasyondayım az önce birlikte oldum eşimle .yaptığım ovülasyon testleri bozuk çıktı galiba kaçırdım herşeyi . Ovülasyon döneminde folikasit mi kullanıyounuzrsjnjz yoksa progestan falan mı

Arkadaşlar 12. Günüm ovülasyondayım az önce birlikte oldum eşimle .yaptığım ovülasyon testleri bozuk çıktı galiba kaçırdım herşeyi . Ovülasyon döneminde folikasit mi kullanıyounuzrsjnjz yoksa progestan falan mı

Eklentiler

• 72978373-54DB-4598-BC3D-9081535233FC.webp
    72978373-54DB-4598-BC3D-9081535233FC.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 44
folık asıt vıtamın ıstedıgın hamılelık dusunur dusunmez baslanıyo.. Progestan hormon.. Dr verıyo. Pık gıbı duran da renk karısımından anlamadım sen yıne de bı kac gun gun asırı ılıskıye devam et.

Evde VİNELAC DİYE vitamin hapım var içinde folik asit var gebeler kullanıyor ama ovülasyon döneminde her gece soğan suyu içiyorum normal mi
ben onun bı kac ay arayla tekrarlandıgını bılıyorum. Sureklj ıcılmıyo sanırım. Daha detaylı bılgısı olan arkadaslar yazar gorduklerınde

Back
X