ovülasyon testleri yardım !!!

ANGIE79

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2011
1.171
3.373
133
günaydın, ovülasyon testlerinden alacağım web ten , gözüme takılan 4 marka var;

Laboquick = kaset tipimi? kalem (çubuk) tipimi çözemedim açıklamasında yazmıyor.. (ben kaset tipi istiyorum)

Clear blue = dijital test (gülen yüz çıkan) 10 adet test çubuğu diyor (peki bu çubuklar bitince ayrıyeten çubuk satışı varmı? yoksa tekrar makine ile birliktemi yeni sipariş veriyoruz)

Surelab = kaset tipi ovülasyon testi, kullanıp memnun kalan varmı?

Ovula = kaset tipi ovülasyon testi, kullanıp memnun kalan varmı?

bilgisi olan ve dönüş yapan olursa sevinirim.

Ben Clear blue kullandım ve kullandığım ayda hamile kaldım. Dolayısıyla çubukları ayrıca satılır mı bilmiyorum. Ama testten memnun kaldığımı belirtmek istedim :)

Ben Clear blue kullandım ve kullandığım ayda hamile kaldım. Dolayısıyla çubukları ayrıca satılır mı bilmiyorum. Ama testten memnun kaldığımı belirtmek istedim :)
Hayırlı olsun sağlıklı bir hamilelik geçirmenizi diliyorum, peki sabah akşammı yapacağız testi gülen yüz çıkmasına yakın bir kaç gün önceden belirti veriyormu? çünkü ben 2 aydır yumurtlama takvimine göre o günlere denk getiriyorum ama tık yok, muhtemel çok alakasız bir tarihte herhalde , o sebeple regl bittikten hemen sonra başlamak istiyorum sabah akşam yapılacaksa 10 çubuk işimi görmeyebilir ..

Daha önce dr'a gidip hormon tahlili yaptırdınız mı düzenli adet oluyor musunuz?
Eğer 28 günde bir adet oluyorsanız 14 ya da 15. gün mutlaka yumurtluyor olmalısınız.
Çünkü yumurtlamadan 2 hafta sonra adet olunur.
Eğer atıyorum 20. gün yumurtlama oluyorsa 28 günde bir adet olamazsınız.

Bu arada clearblue'nun yedek çubukları satılıyor.
Ancak çok fahiş fiyatlarla satılıyor.

25 -26 en geç 27. gün oluyorum ama genel döngüm 26 gün.. ve hiç sekmez çok düzenlidir..
reglim 3 gün sürüyor 4. gün lekelenme şeklinde (evlenmeden öncede böyleydi sonrada hiç değişmedi)
ilk hamileliğimde de hiç korunmadan evliliğimin 4. ayında hamile kalmıştım. 28 yaşındaydım.. şimdi 36 yaşındayım.

O zaman 12 veya 13. gün yumurtluyor olmalısınız en geç.
Ben birkaç ay önce Laboquick kullandım, güzel marka bence.

O zaman 12 veya 13. gün yumurtluyor olmalısınız en geç.
Ben birkaç ay önce Laboquick kullandım, güzel marka bence.
çok tşkler bu ay ovülasyon testini deneyeceğim olmazsa da sonraki ay reglin 3. günü hormon testi yaptıracağım sonuçta yaştan sebepte yumurtlama azalmış olabilir..

Teşekkür ederim :)
Ben adetim bittikten 1 gün sonra günde 1 defa akşam 8'den önce ve her gün aynı saatlerde yaptım testi.
Testi yapmadan önce çok fazla sıvı tüketmemiş olmaya ve 4 saat öncesinde tuvalete çıkmamış olmaya özen gösterdim.
artık umudumu kesmiştim ki 8. testi yaparken gülen yüzü gördük :)
O gün ve bir sonraki günü değerlendirdik ve sonuçta şükür hamileyim :) Ben de başlangıçta 10 çubuğun yetmeyeceğini düşünmüştüm ama yetti...
İsterseniz şöyle yapabilirsiniz. Adetiniz bittikten 1 değil 2 ya da 3 gün sonra başlayın testi yapmaya. Ama o test yapmadığınız günleri boş geçirmeyin yine de, ilişki olsun yani :)

Benim adet döngüm de sizin gibi. 25-26 günde bir olurum ama benim 6 gün sürüyordu.
14 Şubat'ta adet olmuştum, 27 Şubat'ta testte yumurtlama olduğunu gördüm.

detaylı bilgiler için çok tşkler 8. gün gülen yüzü gördüm demişsiniz daha önceki günlerde boş mu çıkıyor yoksa bir belirti veriyormu çıkacağına dair?

kusura bakmayın daha önce hiç yapmadığım ve bilgi sahibi olmadığım için çok sordum hatta itiraf edeyim 8 senedir hiç 3. çocuğu düşünmediğimiz için bu ovülasyon testinide ilk defa burda yeni duydum :)))

Son düzenleme:
Hiç problem değil :)
Ben de 2 buçuk yıllık evliyim. Çocuk yapmayı istediğimizde 2 ay başarısız olduk. Ben de 31 yaşındayım. Yani çok fazla da vakit yoktu. Araştırmalarım sonucunda öğrendim böyle bir testin varlığını. Çok da iyi oldu :)

Gelelim sorunuza :)
Yumurtlama olmadığında içi boş yuvarlak çıkıyor. Yumurtlama olduğunda da gülen yüz.
İnternet sitelerinde clearblue için 3 ayrı sonuç verdiği yazıyor.
1-Yumurtlama yoksa içi boş yuvarlak.
2.Yumurtlamanın yaklaştığı dönem yanıp sönen gülen yüz.
3-Yumurtladığınıza dair devamlı gülen yüz.

Bende 2.si olmadı. 1.den direkt 2.ye geçti.

I impetuous çok tşk ederim verdiğiniz bilgiler için ben çok pişmanım bu kadar ara verdiğim için keşke eşimi dinleseydim diyorum, tavsiyem eğer 2. yi de düşünüyorsanız çok ara vermeyin

I impetuous çok tşk ederim verdiğiniz bilgiler için ben çok pişmanım bu kadar ara verdiğim için keşke eşimi dinleseydim diyorum, tavsiyem eğer 2. yi de düşünüyorsanız çok ara vermeyin
Daha 6. haftamın başındayım.
Kardeş çok önemli insan hayatında. Dolayısıyla 2. yi istiyoruz ama biyolojik yaşlarımız o dönem izin verecek mi bilmem... Hayırlısı olur inşallah.
Ben de çok heyecanlıyım, yarın dr randevumuz var kısmetse keseyi görücez. Bir aksilik olacak diye ödüm kopuyor.

Hiç stress yapmayın güzel düşünün, pozitif enerji güzellikler getirir buna çok inanırım, Sağlıklı olsun inşallah, sonra herşey çorap söküğü gibi ilerleyecek zaten.. hayırlısıyla keseyide görürsünüz, haftası gelince bebişinizide

Teşekkür ederim, İnşallah dediğiniz gibi olur :)

ben 36 yaşındayım bir de oğlum var yumurtlamayı çatlamayı ovulasyon testini ilk defa burda öğrendim

ben 36 yaşındayım bir de oğlum var yumurtlamayı çatlamayı ovulasyon testini ilk defa burda öğrendim
aynen bende , benim ikizlerim olduğu için kapatmıştım o defteri o sebeple hiç araştırmadım arkadaşlarla konusu açılsa da hiç ilgimi çekip can kulağıyla dinlemedim, ama 2 senedir eşim çok ısrar ediyor 3. için... anca kandırdı beni 2 aydır korunmuyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…