Ovülasyon testleri

vvbhg

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2025
35
11
3
28
Adetim bittiğinden bugüne test yapıyorum birkaç gün yapamadım bugün 17. Gün hala pik olmadı arada innovita test de yaptım. Laboquick ilk kez kullanıyorum çok silik çıkıyor ikinci çizgi sanki pik olduğunda anlamam diye endişe ediyorum.

Eklentiler

• IMG_6910.webp
    237,4 KB · Görüntüleme: 68
  • IMG_6909.webp
    112,5 KB · Görüntüleme: 57
Olur merak etmeyin. Ben de ilk kez bu ay kullandım ve laboquick kullandım. Gayet net oluyor pikte

Eklentiler

• 20250824_102721.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 61
Regl döngünüz nedir bir de hangi günlerde test yapmadınız? Düzenli şekilde 28 günde bir oluyorsanız ve 14, 15. Günlerde yumurtlama olduysa o gün de test yapmadıysanız kaçırmış olabilirsiniz

Olur merak etmeyin. Ben de ilk kez bu ay kullandım ve laboquick kullandım. Gayet net oluyor pikte
Çok teşekkür ederim. Geçen ay 27 sinde pik oldu.Ondan önce 24. Gün pik olmuş. Ondan önce de 20 sinde pik olmuş benim adem döngüm çok uzadı son zamanlarda

Regl döngünüz nedir bir de hangi günlerde test yapmadınız? Düzenli şekilde 28 günde bir oluyorsanız ve 14, 15. Günlerde yumurtlama olduysa o gün de test yapmadıysanız kaçırmış olabilirsiniz
28,37,35,43 son zamanlarda 40ları geçti

Pik gordugumde buraya ekleyeyim görüntüsünü çok teşekkür ederim yorumunuz için

Yani uc gun arka arkaya oneriyorlar bnce oyle yapabilirsin
bu ay yumurtlamam 18. Gün oldu ve bir gün sürdü normalde iki gün pik olup üçüncü gün çatlıyordu bugün çatlamış görünüyor di mi? Bir gün pik olması hemen catlaması olumsuz bi durum mu

Eklentiler

• _attachments_image-webp.3639685_.webp
    160,2 KB · Görüntüleme: 16
bu ay yumurtlamam 18. Gün oldu ve bir gün sürdü normalde iki gün pik olup üçüncü gün çatlıyordu bugün çatlamış görünüyor di mi? Bir gün pik olması hemen catlaması olumsuz bi durum mu
Yoo normalde ztn yumurtlama 24 -36 saat suruyor yani bir gun cnm sonra catlar insallah tutmustur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…