- 1 Mart 2023
- 56
- 17
- 18
- 27
- Konu Sahibi Karpuzcilekk
-
Sanmıyorum reglim biteli 9 gün olduHamile olabilirsin canim
Takvim her zaman doğru çıkmıyor sizde pcos varmi acaba ve diğer birey ise testi yapmadan bir iki saat önce sivi alımını durdurmanız lazım ve aynı saate yapmaya özen gösterinKızlar selam , sürekli koyu çıkıyor daha önce yaptığımda hafif silik çıkıyordu bu kez hepsi koyu ben mi fark etmiyorum nedir bu11-12 Aralık daha koyu geldi bana ama yinede emin olamıyorum , takvime göre 11 aralıktı
bekarken pcos demişti doktor ama sonra defalarca gittim olmadığım söylendi hormonlarım vs normal çok şükür , adetim düzensiz sadece , sıvı alımını 2-3 saat öncesinden bırakıyorum aynı saatte yapmaya çalışıyorum pik olmuş mu peki sence ?Takvim her zaman doğru çıkmıyor sizde pcos varmi acaba ve diğer birey ise testi yapmadan bir iki saat önce sivi alımını durdurmanız lazım ve aynı saate yapmaya özen gösterin
11 12 daha koyu pic görünüyorbekarken pcos demişti doktor ama sonra defalarca gittim olmadığım söylendi hormonlarım vs normal çok şükür , adetim düzensiz sadece , sıvı alımını 2-3 saat öncesinden bırakıyorum aynı saatte yapmaya çalışıyorum pik olmuş mu peki sence ?
Bugün silikleşmesi lazım öyleyse değil mi?11 12 daha koyu pic görünüyor
Kişiden kişiye değişiyor bazıları 3 gün üst üste pik görüyor bazıları iki gün pic üçüncü çatlama mesela ben iki gün pic görüyorum 3 gün çatlama pic gördükten üç gün üst üste ilişki yaşanması lazım ve öncesi buda çok önemli umarım hamilelik haberini alırsın bol şans diliyorumBugün silikleşmesi lazım öyleyse değil mi?
Teşekkür ederim hadi hayırlısıKişiden kişiye değişiyor bazıları 3 gün üst üste pik görüyor bazıları iki gün pic üçüncü çatlama mesela ben iki gün pic görüyorum 3 gün çatlama pic gördükten üç gün üst üste ilişki yaşanması lazım ve öncesi buda çok önemli umarım hamilelik haberini alırsın bol şans diliyorum
Teşekkür ederim hadi hayırlısı
Evet bol bol havuç ye, henüz çatlamamış.havuç yedin mi çatlaması için benim iki gün pik olmuştu 3 tane havuç yedim hemen çatlamıştı.
Ay yemedim bilsem alırdım evde yok yarın hemen alır yerimhavuç yedin mi çatlaması için benim iki gün pik olmuştu 3 tane havuç yedim hemen çatlamıştı.
Ay yemedim bilsem alırdım evde yok yarın hemen alır yerim
Aldım hemen yedim, umarım çatlar bugünki yine koyu çıktı .. teşekkür ederim Allah razı olsun :)şimdi imkanın varsa al bugün ye çatlasın, çatlayınca tekrar ilişki olsun inşallah rabbim nasip eder canım :)
merhaba benimde sizle aynı son adetten 13.günü pik oldu silikleşti ve iki üç gün sonra yine pik oldu iki çizgide hep aynı renkte çıktı ben ne olur nolmaz diye o günleri de değerlendirdim dün ki testimde yine silikleşti laboquick kullandım ama neden böyle oldu anlamadım hormonlarıma baktırmıştım gayet iyi dedilerAldım hemen yedim, umarım çatlar bugünki yine koyu çıktı .. teşekkür ederim Allah razı olsun :) Eki Görüntüle 3351815
Merhaba, adet bittikten 2 gün sonra ovulasyon testi yaptım ilk defa kullanıyorum yardımcı olur musunuz 10. Günü yapamadım o gün nöbetim olduğu için unutmuştum çatlama oldu mu acaba? 6.9.10.12.13. Günleri değerlendirdimÜç tane ye canım geceye çatlıcaktır :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?