Ovülasyon testlerim neden hep koyu?

Karpuzcilekk

Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2023
56
17
18
27
Kızlar selam , sürekli koyu çıkıyor daha önce yaptığımda hafif silik çıkıyordu bu kez hepsi koyu ben mi fark etmiyorum nedir bu 11-12 Aralık daha koyu geldi bana ama yinede emin olamıyorum , takvime göre 11 aralıktı

Takvim her zaman doğru çıkmıyor sizde pcos varmi acaba ve diğer birey ise testi yapmadan bir iki saat önce sivi alımını durdurmanız lazım ve aynı saate yapmaya özen gösterin

Benimde böyleydi yumurtam çatlamamış o ay doktora git yumurta git gide büyür ve çatlamazsa kiste dönüşüyor

Takvim her zaman doğru çıkmıyor sizde pcos varmi acaba ve diğer birey ise testi yapmadan bir iki saat önce sivi alımını durdurmanız lazım ve aynı saate yapmaya özen gösterin
bekarken pcos demişti doktor ama sonra defalarca gittim olmadığım söylendi hormonlarım vs normal çok şükür , adetim düzensiz sadece , sıvı alımını 2-3 saat öncesinden bırakıyorum aynı saatte yapmaya çalışıyorum pik olmuş mu peki sence ?

11 12 daha koyu pic görünüyor

Bugün silikleşmesi lazım öyleyse değil mi?
Kişiden kişiye değişiyor bazıları 3 gün üst üste pik görüyor bazıları iki gün pic üçüncü çatlama mesela ben iki gün pic görüyorum 3 gün çatlama pic gördükten üç gün üst üste ilişki yaşanması lazım ve öncesi buda çok önemli umarım hamilelik haberini alırsın bol şans diliyorum

Teşekkür ederim hadi hayırlısı

havuç yedin mi çatlaması için benim iki gün pik olmuştu 3 tane havuç yedim hemen çatlamıştı.

Aldım hemen yedim, umarım çatlar bugünki yine koyu çıktı .. teşekkür ederim Allah razı olsun :) Eki Görüntüle 3351815
merhaba benimde sizle aynı son adetten 13.günü pik oldu silikleşti ve iki üç gün sonra yine pik oldu iki çizgide hep aynı renkte çıktı ben ne olur nolmaz diye o günleri de değerlendirdim dün ki testimde yine silikleşti laboquick kullandım ama neden böyle oldu anlamadım hormonlarıma baktırmıştım gayet iyi dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…